Здраве, работа и удоволствие от общуването!

Удоволствие от творческата ни работа, за да се стремим към здраве и общуване!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Важно е Вашето здраве и общуване.
Добър да е денят Ви, Уважаема А. З.! Наградата Ви ще е здраве и общуване!
Благодаря Ви, за доверието Ви и добрите Ви думи!
Вашето здраве и следствие от ежедневното Ви общуване с храна и хора! Вашата работа е творческа реализация на еволюционните Ви корени!

Сега по споделеното от Вас, А. З., за здраве и общуване :-

Много благодаря за полезното и стойностно писмо !!!Благодаря Ви, за темата, здраве и общуване!
Да, приела съм, че с Е. сме като на война и ще използвам подобаващи средства! Благодаря Ви! Да, за войната е важна стратегията първо. После и малките тактически стъпки. За да усетите силните и слабите страни на противника??? Атаката не винаги е най- печеливша?
Ходихме с А. на кино и се разходихме, беше приятно . Радвам се, че Сте се заредили емоционално! За да имате здраве и общуване!

Снощи пак прочетох писмото и го редактирах пак.

Първо мислех да го изпратя преди да отида на кино, оставих го за вечерта.
Изпратих го почти към 10:00 ч. Много добре е, че Сте Си дала почивка. За да прегледате писмото през различни часове и мозъкът Ви е помогнал. За да усетите различни детайли за наблягане или пропускане! Смислен ли е животът?
Днес беше напрегнат ден. Видях, че Е. си е блокирал 2 дни в календара – утре и вдруги ден. Прекрасно! Това е Вашият тактически ход със забелязване на уж незначителни детайли/календара/. Така винаги един или друг детайл може да Ви даде отговор???

На срещата на екипа нищо не каза Е., като здраве и общуване.

Само от стреса ли е предизвикано

Безпокойство?

Ето още един детайл, че навярно много внимателно Ви наблюдава Е. Той се стреми да Ви изненадва в поведение. За да Ви държи винаги напрегната и неочаквано да Ви изкарва от равновесие?

Няма да крия, че това ме ядоса. Стоп! Вие Сте ръководител, а не надзирател , нали? Приемете играта! Да, предполагам, че това е и една от Вашите области за учене. Защото искате всичко да е спокойно и да не се налага постоянно да влизате и излизате от роли? Млада Сте и ще го научите, че всеки ден е сцена. Вие имате различни реплики от ролята, а нали сменяте и одеждите??? Това не е мое откритие. В природата постоянно има ново цъфтящо цвете, дърво, храст и тревички, за да привличат Пчелите? Нали и Вие в Екипа Ви имате нужда от пчели-работнички? Целта Вие здраве и общуване, нали?
Овладях емоцията и говорих с него, като измислих лъжлив повод, че съм му гледала календара. Стоп! Вие Сте сценарист и режисьор ежедневно! Не е задължително да харесвате актьорите от екипа, а да са добри в ролите Ви! Радвам Ви се, че тактически Сте подходила с конкретен повод- календара! Вие Сте земна жена и винаги би било добре да започвате от факт. Моля Ви, да не го смесвате с отрицателната натовареност на думата “лъжа”, а само тактически ход!

Оказа се, че господин Е. ще прави кръводаряване? Ценност за здраве и общуване.

Браво! Вече Сте истински детектив, който забелязва детайлите! Това е Вашият път към здраве и общуване. Любовта и лекува!
Хубаво, че говорих с него, иначе щях да предприема грешни стъпки … нещо като капан, бих казала . Да, това се отнася и за всеки от екипа Ви, да познавате семейният им живот, хобита и …! За да имате в запас много думи, които в конкретен момент да казвате на конкретен човек!
Аз бях кратка и ясна.  Поздравления! Това е отличен 6, за Вашето артистично майсторство! Нали това провеждаме с писмата ни, като Ви помагам за обучението Ви в движение- сценарист, режисьор и артист! За да Сте силна в здраве и общуване!

На кратката ни среща Е., бе по-нисък от тревата и без опит за конфронтация.

Това не ми харесва – знам, че ме работи …! В началото на срещата ни беше видимо притеснен. Стоп! Правилно ми описвате много детайли от “Котаракът, Е.”, е приклекнал, приготвил се за скок върху Вас!”???
Колкото и да Ви е странно и противно в момента. Ще мине време и ще Си спомняте, че играта и надпреварата Ви с Е. е урок. Той Ви изморява и изтощава, но Ви мобилизира, за да използвате и неизвестни качества във Вас????

Цикълът ми се засили, изтича по-тъмна кръв.

Взех кръвоспиращо.Защо е тъмно  винена кръвта, а не ярка? Да, това е и окисляване със съсирване, което е изхвърляне на умрели клетки? Това е разликата между артериалната и венозната кръв? Нали винаги се взема венозна , а не артериална кръв!!!! Вената връща пълните камиони с отработено, но и информация. Това е и една от причините, че жените живеят повече от мъжете. Защото имат допълнителни артерии, които хранят бъдещ плод? Това е здраве и общуване с бъдещия плод?

Трябва много да работя върху овладяване на емоциите.

Радвам се, че това е Ваш избор и оценка? Преди 2г. се опитах да Ви предложа игра с таблици и проценти? Пазя Вашите файлове! Още първата Ви карта ми подсказа, че Сте сатурнов тип и интровертно пазите всичко в Себе Си!  Имате и файла с набори от думи! Емоциите се овладяват със сценарий! Колкото и да е странно? Това се овладява с Наричания, които са формули. Които Вашият мозък използва, като разпознаваем език! Вие Сте ръководител, но аз не съм Ви достатъчен, за да работите по емоциите Ви! Това е игра в ежедневието! Моля Ви, всеки ден да Си избирате една непозната жена или непознат мъж. С които да размените 3 изречения, колкото и невинни да са? Да, натоварвам Ви всеки ден с някакво ново упражнение. Вие Сте творец и го имате в картата Ви и това ми дава смелост, за да Ви го предлагам!!! Ходихте на кино, нали? Поставяхте ли се в ролята на режисьора или сценариста, което са сложили в устата на актьора? Надявам се, че всеки ден ще избирате една нова дума, която да вкарвате в изреченията Ви, защото това ще е приятна гимнастика за мозъкът Ви!!!

Обучение!

За 08 и 09 юни се записах на обучение на тема – как да разбираме тялото и да работим по добре с хората . Вие какво мислите ? Веднага казвам ДААА! 99% от населението на земята приемат тялото за даденост. Всяка седмица имам по един с последни дни преди смъртта? Трудни са разговорите за здраве и общуване?
Винаги чувам едно и също-“…..аз се хранех нормално, но работата ми беше такава …….и изведнъж болест….”! Отворете файла с % от кръгът с органите и анкетата с 200-та въпроса? Колкото и да се опитвате, никога не е възможно да отговорите 7-м дни с едни и същи проценти!!!!
Това е и в основата на възхода на Китай- /5-те елемента/? Защо ли? Защото от една дума или един жест може да се направи емоционално – физиологична диагноза на всеки в момента! Невербалното ни общуване е от натоварения орган във всеки момент! Коя е А. З. – /.././../.1967г.?

Вие Сте огънят- Магьосник.

Която има дарбата да обединява хора! Силните Ви часове са 11.00- 15.00ч.! Дните Ви са вторник и неделя! Вреди Ви горещината, силните емоции и честата употреба на сладкото! Вашите важни органи са Сърце и Тънки черва! Господстващите Ви цифри са 4 и 7! Лечението Ви е, когато Сте в действие и правите нещо. Дори и да въртите химикалката или да потропвате с пръсти, или да потропвате с крак! Важен Ви е горчивия вкус, защото успокоява Далака, както е в Глухарчето, Лапада, Тароса!
Би било добре да си прочитате на всеки час-“Колко ми е прохладно и приятно!” ! Силният Ви емоционален орган е Езикът Ви в устата. За да го предъвквате, когато не Ви гледат. Езикът Ви е предател, защото винаги Ви провокира да кажете нещо, а дали се вписва в контекста на ситуацията!

Лекции и полезност.

Надявам се, че ще са Ви добри лекторите и ще научите такива полезни тънкости? После бихме се занимавали и с 20-те изречения, които да са допълнение от обучението.
После бихме продължили с книгите на Карл Юнг, д-р Уедър, д-р Шелтън и стотина други. Които са се докоснали до Изтока. Защото са се убедили, че операцията и антибиотиците не са достатъчни. Така думите с докосване са най- важни????????????

Положих много усилия, за които не съжалявам, но Д. отказа офертата?

Стоп! Всеки човек е различен в различен период и не винаги е готов за промяна.
Изясних всичките й отворени въпроси – отговорите бяха в нейна полза. И накрая тя отказа? Съжалявам, но Д. не приема и разбира Вашия език, защото не е готова!!! Спокойно преглътнете, защото нямате вина! Заекът/Д./ може да премине обучение, но никога няма да стане Лъв!

Дадох й цялото си разбиране и подкрепа, и въпреки това отказа!

Според мен няма подкрепа от партньора си? Да, това е много важен Ваш извод. Вие Сте усетила самотността в Д. и е без разбиране в семейството и!
Всъщност е без значение, казах й, че ще й намеря и жена за гледане на детето й.Моля Ви, спрете! Дайте и свобода, за да си го обмисли тя, сама и дълго? Когато Ви попита, тогава!
Звънях й, тя не вдигна, а и досега не върна обаждане. Ах! Когато се вкопчите в нещо, дълбаете и хващате, като Питбул, което е и от огъня във Вас!
Писах на моя мениджър , че съм се записала на курс – Strategic management. Поздравления!
Искам да организирам и обучение на екипа , казах му и че ще искам бюджет за това. Вярвам, че много добре сте поднесла сценария и Сте готова да режисирате всички от екипа Ви? Парите и знанията са винаги прекрасни. Дали всички са с отворени чаши, за да им сипете от знанията? Някои са с ракиена чаша, а други ще дойдат с големи кани????

Преди да си тръгна получих сърцебиене.

Дадох си сметка, че днес прекалих с емоциите. Стоп! Тук ще съм лош, защото ще направите Инфаркт или Инсулт! Пак не Сте Се скрила в някое празно помещение. За да се накрещите, да счупите 3-4 чаши? Да разкъсате няколко списания! Дишайте и крещете, за да изпуснете парата!
Тръгнах си уморена и тъжна от офиса, сега седя в парка, гледам малки фонтани, минах през красиви рози, Чудесно! Помислете и потърсете познато семейство около София, където да ходите за 2 ч. в някой ден от седмицата. Те да Ви оставят ъгълче, където да се грижите за 3 храста Рози! Да ги копаете, плевите, подрязвате, махате прецъфтелите цветове или някое друго цвете или храст. Живото дава живот, за да седнете и да говорите с него, колкото и налудничаво да Ви звучи?

Минават усмихнати деца. Положителна емоция!

Минават коли с абитуриенти. Прекрасно е в парка.
Опитвам се да не мисля върху отворените ми въпроси. Може би прекалено много искам , не знам? Да, права Сте, че винаги искате най- доброто и прекалената подреденост. Така умните растения са увивни и нали се катерят? Предстои ни много писане с допълнителни анализи, нали?

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: