Урината, Мудрите, ходилата и меридианите ни

Уморени са краката ни, но и пръстите на дланите ни са с болка

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и стихиите, като ползвате урината.

Странен ли би бил “Разговорът” ни с краката за Меридианите, точките и цялостното ни здраве? Защо е важен малкият срамно-опашен мускул? Сещаме се за него, когато имаме нужда, а няма наблизко тоалетна? Бихме могли да го тренираме два или три пъти в седмицата? Като отидем в тоалетната и да прекъсваме струята от 3 до 6 пъти?

Защо ли да го свързваме с урината ни?

Защото неволно свиваме пръстите на ходилата си. Те са меридиани на Бъбреци, Жлъчка, Далак, Черен дроб и Стомах! Искаме от краката ни, да ни носят цял ден, но да не се оплакват и да не ни дават сигнали. Защото с далечната от тях, наша уста, сме хапнали недостатъчно или излишно?

Навярно работното ни място не ни позволява, но в дома ни можем да си отделим кътче? Където да сядаме така, че тазът ни да е по – ниско от коленете?

Най- трудното упражнение е с новите ми възрастни.

Когато ги заведа до стола и ги помоля, като се подпират на стола, да клекнат бавно. Да застанат на колене и после бавно да се изправят. Като се подпират на седалката, а после и на облегалката на стола?

Да, трудни са първите 14-т дена и после им става необходимост. След упражнението идва и заниманието им с пръстите на ръцете притискайки пръстите на ходилата? Защо ли? Защото повярваха на снимката с Меридианите.

Метал

Стихията Метал!

Палецът и показалецът на дланта са стихията Метал, която е “Майка” на Водата. Кутретата и сводът на ходилата са Бъбреци и Пикочен мехур от стихията Вода.

Притискайки, разтривайки, масажирайки или джапайки хванати в урината, която е прясна, ние ги разтоварваме. Бихте могли да проследите снимките с Меридианите, Ходилата и Дланите? За да отделите вечер време и да забравите за артрита, ревматизма, възпалените глезени и …….?

Мудрите биха ни помогнали, ако ги правим редовно в комбинация с пръстите на ходилата?

 

Странен разговор за квантовата теория, храната и корема? За вторият ни мозък, 4-и пръста под пъпа, дланите ни и магнита? Съществува ли връзка между тях и дали го има в паметта на двамилионагодишния лечител в тялото ни?

Това ще го решите Вие, ако рискувате и го проверите със своето тяло? Защо отива дланта Ви на челото, когато изречете-“Какво направих?”, “Защо постъпих така?”?

Защо изричаме-“Чак ме присви корема от тази ситуация?”? Сега да погледнем към енергетиката на всичко около Нас? Да проследим, дали можем да получаваме отговор от вторият ни мозък, като потвърждение?

Дори и всяка от религиите по света ни го вменява в дълг? Трябва да Сме Си наплискали лицето, да Сме Си измили ходилата и да Сме Си измили дланите. Когато ни предстои вземане на решение, изпълняване на ритуал или заставане в молитвена поза?

Къде е тайната за меридианите и урината ни ли?

Тя е в поляризацията на полюсите! Нали Си спомняме опита с посоката на тока в часовете по физика? Вече имаме трите снимки с Меридианите, Дланите и Ходилата. Всеки меридиан има начало или край в Дланите и Ходилата!

Навярно повечето от Вас биха го прескочили този текст, като небивалица? Бихте ми писали, че трябва да отида на лекар и да пия хапчета, защото е фантасмагория? Винаги Ви приканвам, да не ми вярвате, а да го проверявате. За да е полезно за Вас!

Как да влезем във връзка с дланите си, ходилата си и вторият си мозък? Защо не правим рамките за стелажа от тънко стъкло и плотовете от тежка ламарина? Защото плотовете ще строшат стелажа, нали?

Кога вземам решения?

Тревожат ли ме въпросите?

Така са и нашите мускули, които са свързани с всеки от меридианите. Решението се взема в главата ни, като нужно или излишно в деня?

 

Мястото на урината ни за меридианите ни

От снимките виждате, че дланите са начало и край на няколко от меридианите? Някога Ви Се е случвало, да съблечете някоя дреха и да чуете пращене, което е от статично електричество? Как да накараме да ни дава отговори?

Доверяваме се на ходилата Си и се изправяме на пръсти, като дишаме с корема. После вземаме кутията със шоколадови бонбони с дланите си и я допираме до под пъпа си?

Затваряме очи и правим три крачки напред, а после три крачки назад, но дишаме с корема? Ако се залюлеем напред, това означава, че в този момент Мозъкът в главата Ни е анализирал шоколадовите бонбони. Приема ги, че са Ни нужни, като е изпратил електроимпулси. Стоп!

Това не означава, че трябва лакомо да излапаме всичките бонбони. Да седнем и бавно да се насладим на мъничко предъвкване на няколко бонбона. Постепенно с годините бихме проверявали всеки продукт, който е харесал на очите Ни?

Бихте го анализирали с чаша ракия, чаша вино, чаша бира или…….?

Стоп! Тук има и капан? Предварително трябва да премахнем желанието! Да станем неутрални наблюдатели и изследователи на собствените ни мускули. Които са следствие от квантовата енергия на продукта. Който влиза в контакт с полето около нашите тънки черва?

Червата ни никога не са празни, нали? Вътре има обработващи се продукти, които имат своята поляризация и влизайки в контакт? Ще се отблъскват, като два северни или два южни полюса? Да, трудно е да не мислим в този момент, а само да Се отпуснем и доверим на импулсите в тялото Ни?

Да Си спомним грузинската наздравица. “Имам възможност да си купя коза, но нямам желание! Имам желание да Си купя къща, но нямам възможност! Да пием за събирането на нашите желания с нашите възможности!”- наздравицата е цитат от филма- “Кавказка пленница”!

С помощта на Меридианите, Дланите и Ходилата Ние имаме възможност.

За да проверяваме спонтанните ни желания, дали ще са полезни за тялото ни в момента! Стоп! Тук вече се намесват и Мудрите, които Ви предложих вчера?

Направете го спонтанно! Преплетете двете Ви длани и сами вижте, кой е най- отгоре от палците Ви? Ако е десния- Вие винаги търсите логика?

Ако е левия палец- Вие винаги очаквате емоция и Сте водени от емоция във Вашите действия? Дланите никога НЕ ЛЪЖАТ! Това съм го правил при учениците, а сега го правя с възрастни.

Карам ги да пляскат и после да ми изпълнят някоя Мудра? Защо ли? Защото Мудрите са Меридиани! Меридианите са 5-те Стихии!

Всяка Стихия е емоция и набор от думи, които са и в урината

Предлагам Ви да го проверите с Вас, а после с Вашите деца или внуци??? Приятни да са заниманията Ви с Вашето тяло, което винаги е готово с отговор за Вас! Няма такъв гадател, астролог или психоаналитик, който да знае повече от Вашите два мозъка. Ще продължим с ползата от магнитите в следващите дни, ако го допуснете?

Здравейте, наскоро прочетох един интересен факт, за свойствата, ползите и съдържанието на урината.

От урината се извлича хормона ЧХГ (човешки хормон гонадотропин), когато жената е бременна.

Той спомага за произвеждането на прогестерон.

И се използва за предизвикване на овулация.

Съвременните тестове за бременност откриват в урината на бременните жени именно човешки хормон гонадотропин.

А сега сетете се на жените, които имат стимулация и им предизвикват овулацията? Всъщност те приемат нечия част от урината на някоя бременна, направена в лаборатория.

Този хормон, е само и единствено извлечен от човешка урина. няма как иначе да действа за овулация.

Кой нае, какви още неща извличат от урината? За да правят нови фармацевтични лекарства, или скъпи процедури. Урината е безплатна и всеки си я произвежда.

Eто и още малко преведено инфо от уикипедия за какво я ползват в съвременната фармация:

Източник на лекарства е урината

уринотерапия лечението с урината се разглежда като начин за подпомагане или поддържане на здравето на човека.

Лечението с урина се разглежда като начин за подпомагане или поддържане на здравето на човека.

Урината съдържа протеини и други вещества. Които са полезни за медицинска терапия и са съставки в много лекарства. Отпускани с рецепта (напр. Ureacin, Urecholine, Urowave).

Урината от жени в постменопауза е богата на гонадотропини. Които могат да дадат фоликулостимулиращ хормон и лутеинизиращ хормон за лечение на плодовитостта. Един такъв търговски продукт е Pergonal.

Урината от бременни жени съдържа достатъчно човешки хорионични гонадотропини за търговска екстракция и пречистване. За да се произведе hCG лекарство. (това за овулацията). Бременната кобила е източник на естрогени, а именно Premarin.

Урината съдържа също антитела. Които могат да бъдат използвани в диагностични тестове за антитела за редица патогени, включително HIV-1.

Урината след четири месеца съхранение е готова за използване в градинарските дейности

Урината може също да се използва за производство на урокиназа, която се използва клинично като тромболитично средство.

Също я ползват и за наторяване, само ако е престояла, за пречистване на вещества, и тн.

Странен разговор за чуждото влияние и личната съпротива? За да се справим с него? Вече познаваме снимките с меридианите, ходилата и дланите? Дали волно или неволно някой не го ползва. За да сме унили, притеснени, страхуващи се и допускащи грешки?

Да, добре е да мислим позитивно, но завистта към нашите успехи дразни някого? Всеки от нас притежава двамилионагодишен лечител в себе си!

Как да реагираме на следващата среща с човека, който ни влияе отрицателно? Да погледнем бебето, което лежи по гръб, но пораства и започва да пълзи?

Еволюционния корен в него го подтиква и действа с лява ръка- десен крак, а после с дясна ръка- ляв крак? Как ни действа маршовата музика и дали се движим така?

Каква е тайната с урината, меридианите и мозъкът ни ли?

Това е свързано с активиране на двете полукълба в главата ни- логическото дясно и емоционалното ляво. Да се върнем на предстоящата ни среща? Да го проверим със събеседника, който ни напряга, изнервя и ….? Защо е превърната в етикет, когато се храним с нож и вилица?

Не, не ми вярвайте, а го проверете с дете, което е вечно недоволно. Със съпруг или съпруга, със свекърва или свекър, с тъща или тъст? Разместете приборите така, че винаги да кръстосвате ръцете си, когато посягате към чаша или чиния.

Наблюдавайте внимателно реакцията им, когато виждат, че ръцете Ви се движат пред тялото. Да са по диагонал, а не по права линия?

Тук действа защитата ни от двата меридиана.

Първият се нарича Управител и започва от опашната кост до средата на горната ни устна. Вторият се нарича репродуктивен и започва от вдлъбнатината на брадичката ни до ануса?

Ако сме усетили напрежение на срещата, можем да станем и да отидем до банята, тоалетната или в коридора. Да застанем пред огледалото. Поглеждаме си ямката под врата. Леко с пръсти намираме двете точки, които са намират на около 3 см. под нея в дясно и ляво.

Натискаме ги 7 пъти за по 2 секунди и дишаме с корема. Обръщаме се и о, вече ни е по- леко, нали?

Роб на обстоятелства и хора или полезен за себе си

Плодове и зеленчуци за деня?

Права Сте, И.! Помага и урината, която е престоялата. Въздържам се в писането, защото има хора в групата, които не са променили храненето си? Които употребяват колбаси, пържено, засройки. Всякакви храни с консерванти, които при излагане на слънце стават тежки.

Разполагам с пространство и без съседи, за да си изварявам урината до 1/4, но месо не съм хапвал от април и то беше Заек. Всички сме различни и правилно съветваш И., че трябва бавно и редовно. Поста е задължителен! Нали китайците са казали, че на дълъг път се тръгва с малка крачка!

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: