Урината и мозъкът ми!

Странно поднесен текст за урината, мозъка и кръвта ни?

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и урината ни.

Странен коментар за продължаващи търсения в мозъка и кръвта? Вече познаваме-“Мозъчна смърт”, но и функционално продължаване с дишане и кръв?

Защо първият акушер- Адам? Кой е помагал на Ева при раждането на Кайн и Авел?

Каква е била връзката през 5 в.п.н.е. между тракийския лечител Залмоксис и Питагор? Достигнали са до нас преди 2500г. познанията от Изтока? Какви тайни се крият в долината между общините Алфатар и Кайнарджа в област Силистра?

Да помислим върху следния цитат от Залмоксис:- ” Не бива да се лекуват очите, без лекуване на тялото! Също така не бива да се лекува тялото, без да се лекува и Душата!”?

Вчера бях попитан на страницата ми, кой задържа тайните?

Пуснете някоя телевизия или радио, където ще видите и чуете рекламите. Където се казва, че нещо ще Ви реши проблем. Но не Ви разграничава по пол, възраст, емоционално състояние, кръв и …….?

Какво ни казват с рекламата? Ти си купувач- робот, живей си, спри да мислиш за себе си. А ако нещо ти се случи, ние ще ти го продадем готово? Стоп!

От 27.07.1997г. четях и се доверявах на книгите до 27.03.2000г..Бях чел, че козата е интересен учител? Исках да го проверя и от 27.03.2000г. до 27.03.2005г.

 

 

козите- за да са здрави дъщерите ми

Можех да си позволя тези пет години и отглеждах кози- учители?

Роден съм в град с родители от град и всяко лято плачех, че никъде не отивам. Да, бях притеснен за козите, но желанието ми бе по- силно. Виждате и дъщерите, заради които исках да стана добър дядо!

Сам си ги пасях, доях и записвах навиците им. Когато учеха яретата за тревите, почивката. Следяха яретата си никога да не са угоени, а винаги елегантни и скачащи щастливи!!

Програмата за нашия живот е в яйцеклетката. Но в определена възраст е различна и сперматозоида в определена възраст я задейства по различен начин. Което всеки от нас забелязва, като различие във всяко от децата и внуците ни.

Тук идва еволюционния корен с кръвта.  Това развива и по-мощно отделни части от мозъка ни?

Защото Сте го виждали и при близнаци, нали?

Вече сме създали детето и какво би било добре да знаем за него, за да не пречим на личната му програма. Защо ли всеки гинеколог говори за лунни седмици? Защото Луната е важна при зачеване и раждане.

Не е задължително да сме експерти в астрологията. Защото винаги имаме възможност, за да открием тези две фази на Луната и нейното място в знак и дом. За да опознаем бъдещите характеристики, но и нужното хранене.

Всяко бебе реагира бурно, когато програмата му страда от неговите съставки в млякото? После се примирява, защото е в хватката на мама и баба. Защото иска да оцелее, а още не може да каже, че му трябва друго?

Да, хиляди години е било пазено в тайна, за да е кратък живота на обикновения изпълнител? Звучи зловещо, но това е записано много добре в Индия и Китай, а после пренесено в Европа от индийци и то само преди 1000 години?

Странен текст за мозъкът, урината и познатите текстове?

Мозъкът ни е първият диагностик, че нещо не е достатъчно или има много излишък от нещо. Защо ли трите точки на дълголетието са в дланите, глезените и под колената?

Какво ни казва мозъкът с тяхната болезненост?

Казва ни- ” Не отивай с твоите крака там и не вземай с твоите длани това. Защото го слагаш много в устата си и ми създаваш проблем. За да работя по програмата Ти “Развитие”!”!!!

Всичко това бихте прочели сами в трите тома на Петър Димков. Това са някакви 2643-те страници? Да, тъжно ми е, че в групите, в които съм, има ежечасно въпроси за някакъв проблем в тялото. Там липсва тяхната готовност. За да влязат в контакт със собствения си мозък.

За да променят ежедневното внасяне в устата от урината и тяхната храна?

Защо Ориген, като част от 70-те преводачи и подреждащи книгите в Библията е търсел полезността? За Тялото, за Кръвта и за Мозъка? Предлагам Ви и едно лесно упражнение, което е пак от 5-те елемента.

Защо са слагали емфие, което провокира кихане и лекува затруднение с дебелото черво? Стоп! Само го споменавам, а не го търсете емфието.

Ето и упражнението. Поемате дълбоко въздух, задържате го и леко с двата палеца притискате двете ноздри. Напъвате се и със затворена уста надувате ноздрите. После леко с перце раздразвате ноздрите, за да провокирате кихане.

Това Ви е достатъчно за седмица и мозъкът Ви ще разбере, че искате да отидете в тоалетната! Сами открийте логиката и не го правете, ако Ви притеснява!

Странен текст – продължение за урината и работа на мозъка?

Сега да помислим и за напредналите, които не се страхуват от собствената си течност- урината. Горното упражнение може да го изпълните, като потопите кутрета Ви в чашка с току що отделена урина.

Вкарвате всяко от влажните Ви пръсти във всяка от ноздрите. Вдишвате дълбоко с корема въздух. Задържате дъха, затваряте устата. Притискате ноздрите с двата палеца и напъвате бавно, но внимателно. Стоп!

Всеки е индивидуалност и не предлагам секунди или минути! Защото Вие Сте индивидуалност и трябва да е с Вашият ритъм!!!!!

После издишвате и го повтаряте или потретвате. Няма да Ви обременявам. Защо са Ви нужни 7-м дена изпълнение с доверие, а после и мозъкът Ви да Ви повярва.

Навярно пак ще има въпрос, къде е тайната? Тайната е в снимката от 16.06.2019г., която ще видите в профила ми.

Тя е, че Металът/Бели дробове и дебело черво/ са майка на Водата/Бъбреци/. Детето- Вода е готово да помогне на своята майка – Метал. Като отдели течност, но ръцете трябва да я пренесат до ноздрите!

Да се върнем към моите уроци от козите ми. Нямаше ден, когато козата да не е близнала дупето на ярето или да не е близнала урината му!

Защо го правеше козата с яретата си ли?

Защото тези аромати и вкусове и казваха, кое от яретата, колко да бозае. Едното викаше често, а другото отблъскваше с крак, защото е много лакомо и го пращаше да пасе.

Така ставаше и с триците, които им давах вечер. Като внимателно наблюдаваше децата си, как и колко да ядат.

Така постъпваше и с водата. Която винаги искаше да е прясна и чиста. Защото ме буташе с глава, че съм и дал кофата с вчерашна вода. Това беше  прекрасен 5-т годишен урок!

Можем ли да помогнем на ставите, костите и сухожилията си?

Сами открийте логиката? Защо повечето възрастни имат болки в глезени, колена и бедрени стави?

Господар на стихията- Земя е Сатурн, който отговаря за опорно- двигателния апарат. Сега Сатурн е в Козирог. Повечето пишещи са от Козирог, като асцендент или слънчев знак. Така също и от Рак- като асцендент, защото е опозиция/180грд./.

Да се върнем към снимката от 16.06.2019г. в профила ми?

Готова ли е Водата/бъбреци/ да помогне на Земята/стави/? Да! Бихте могли да проверите за 7 дена?

При всяко уриниране си навлажнявате дланта и втривате в глезени, колена и горната част на бедрата. Стоп!

Тук е важен и психологическия процес!!! Забравете очаквания, а го правете с убеденост! Да, навярно Ви звучи странно, но мозъкът следи всяко наше действие. Мозъкът се възмущава, ако го правим втриването, но мислим, че може и да не ни помогне!

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: