Урината и меридианите в тялото ни

Тялото ни и пътната карта с меридианите

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и стихиите, като ползвате урината.

Благодаря Ти, Т., за предупреждението към урината и меридианите! Благодаря Ви, И. и Г., за анализирането, че урината ни освобождава! Да, трудно е за възприемане, но е ДАО!

Да не забравяме, че Учителя Петър Дънов е бил преди всичко ЗЕМЛЯНИН! Уважавал е всяко добро, което е открило човечеството от древността до 20-ти век.

Да си представим, че сме се спуснали по бърза река и изведнъж водата е тиха и спокойна. Което траперите са знаели, че следва много стръмен, отвесен и дълбок водопад. Това е цитат от книгата за Здравето!

Често се самозабравяме и се отпускаме- имам пари, имам деца, има къща и……? Сега мога да си позволя всякакво хапване и неразумно натоварване? Мога дори да пропусна урината ми?

Само от стреса ли е предизвикано

Безпокойство?

Хоп, идва шамара, че всеки ден трябва да Сме будни и готови, а не отпуснати, че вече няма да се борим. Няма да навлизам в религиите, но това ми се случи през 1996г.? Оттеглих се от цивилизацията на 27.07.1997г. с козите, за да си върна здравето?

Вече не си позволявам да кажа- “Свърших, това беше, вече само мед и масло!”, както завършват приказките.

Всеки ден е важен, щом всеки ден се нуждая от хранене и енергични натоварвания. Всеки ден се нуждая и от урината си! Не би било добре да имам ден без мислено действие, нали?

Благодаря Ви, за добрите Ви думи и доверието Ви, Уважаема А. З.!

Сега по споделеното от Вас:

Безкрайно много Ви благодаря за изпратената информация !!! Ще си разпечатам файловете и ще ги спазвам. Благодаря Ви! Таблиците важат за всички от роднините Ви!

За моята кръвна група означава ли и без риба ? Стоп! Няма да Ви подтиквам към веганство, което е крайност. Ние сме всеядни, но с лека храна през топлите дни и силна храна през студените дни!!! Тук ни предстои много писане!!!

таблица за комбиниране на продуктите

съвместимост на отделните продукти

За мен без животински продукти означава без месо, мляко, яйца, сирене , кашкавал? Изпускам ли нещо ? Стоп! Моля Ви, А. З., да прегледате файла в края на писмото и ще видите, че може? Всички ограничения са, за да е силна и полезна урината Ви!

Кога е най-добре да започне този едно годишен период без животински продукти ? Вие Сте родена до пролетното равноденствие. Добре да го започнете след есенното равноденствие, след 23.09.2019г., евентуално???

Какъв е ритъмът ни по часове и ползването на урината?

04:00 – 12:00 – период на освобождаване , означава само с урината,  вода, кафе и? ДА!!!

Без плод никакъв ли? Стоп! Това ще е за 52-та дена, но кога ще е началото?

Преди кафето 2-3 фурми или след него , а сушени сливи? Сушените плодове са за Зимата! Фурмите са наситена плодова захар и може в дните, когато ще тичате или ще ходите дълго Пеша!!! Мозъкът Ви възприема плодовата захар, като команда, че трябва да насити мускулите Ви с кръв???

12:00 – 20:00 – обяд и вечеря. Ще разгледам комбинациите и ще пиша и питам? Да! Тялото Ви е био-химичен завод и иска много работа с меридианите, ходилата и дланите!

Тук е много приятно, разпускащо. Водих А. на езда. Радвам се на Вашето щастие!

С майка ми сме в една стая.

Тя непрекъснато търси контакт с мен, това ме натоварва. Да! Майка Ви усеща, че притежавате някаква сигурност и е много любопитна???

Снощи й казах какво мисля за отношенията й със сестра ми и тя се разсърди? Нямаше смисъл да й казвам какво й да е ? Майка Ви е Е. в рокля!

Все пак аз й подарявам тази почивка и тя иска да се възползва максимално? Осъзнавам колко сме се отдалечили? Понякога ми става тъжно за нея? Може би не съм справедлива към нея? Не знам какво повече да направя? Нищо! Бъдете любезна, мълчалива и кратка в отговорите Ви към нея!

На тази почивка съм с майка ми, сестра ми, А. и аз. Майка ми спомена, че с баща ми не са ходили така? Защото не били могли да си го позволят. Да, майка Ви не е знаела какво да прави и как да почива!

Не се въздържах да й кажа, че това не е така.

Истината е , че тя не искаше да го допусне. Даже като ходехме семейно на море винаги се правеха икономии. От което ставаше натоварено и аз спрях да ходя с тях. Не искам да кажа, че трябва да се пилее. Разбирам Ви! Благодаря Ви, че го написахте, за да го извадите от себе Си!

Изникват спомени в главата ми,много спомени. Така баща ми почти непрекъснато работеше , работеше, това е минало? Едно от лошите спомени за миналите времена беше, че провокираха ударност в работата. За да е кратък пенсионния живот!

След това почивките ми с Л. (бащата на А.) тяхното качество се измерваше от количеството правен секс. Аз спрях да искам да ходя с него, последните години го правех по задължение. Съжалявам! Любенето е изкуство, което много малко мъже са докосвали като знания??? Деликатна тема и ще я оставим за времето, когато имате до Вас знаещ мъж!

Възможна ли е цикличността и без урината ми?

По някаква странна цикличност има повторяемост, може би това е част от алгоритъма на моя житейски път? Какво стои в основата? Бавно и внимателно се опитвам да прокрадна цикличността от Сатурн! Той е дал цифрата 7, която е включена във всяка религия!!!

Небето е красиво и сякаш времето е спряло! Към това Ви подтиквам! Търсете красивото в околната среда и ме се отдайте със сърце и душа!

Ще разгледам задълбочено таблиците и ще пиша и ще обсъждаме урината!

Предстоят ни още много таблици, рефлексни точки, рейки точки, фън шуи точки , епигенетика и …!

Важен е Вашия дневник и отделените всяка сутрин 5 минути, за да го попълните с кратки думи!

Усещам леко притеснение за режима и урината в писмото Ви?

Сега по споделеното от Вас:

Много благодаря за полезното писмо !!! Благодаря Ви!

Файлът от това писмо поражда не малко въпроси. Да, права Сте! Храненето е много предизвикателно изкуство. Защото всеки ден поглъщаме различни енергии с дишане, течности и храна!

Днес вечерта се върнах в С.. Вярвам, че Се чувствате релаксирана!

В петък с екипа ще бъде ден за тема билдинг – ще ходим извън С.!  Да, заниманията сред природата показват неподозирани качества във всеки?

От това, което пишете във файла разбирам, че идеята е да комбинирам и спазвам правилата? А не напълно да изключа животонските храни? Стоп! Няма нищо драстично и крайно!!! Помислете за 7-м дена, за 52-ва дена или за една година. Това са различни периоди, които са свързани и с различни ограничения!

Трябва ли да ги изключа за 1 година? Предлагам Ви да Си прегледате програмата с ангажиментите. Да Си заградите в календара, кога, кой период ще започнете с ограниченията? Тук е важно Вашето участие с убеденост. Изпратих Ви файла, който е желателно да ползвате, когато искате да бъдете “Пералня” ? Нали така задавате програмата с течност, температура и килограми пране? Винаги има правила, както и във Вашата работа.

Плодовете само между 17:00 и 18:00 ч. ли мога да хапвам ? Това важи за следващите 7-м дена, защото имахте притесняващи Ви симптоми?

Не да се движим бавно и внимателно, но и с писане в дневник с дати и реакции през деня, като отговори от тялото???

Нали сега чувате постоянно по радио и телевизия за чумата по свинете!

Това не вълнува семейството ми, а вече и приятелките на майка ми. Защото от 2-ве години не употребяват свински продукти и колбаси. Аз не ям свинско от 22-ве години.

Навярно изведнъж Ви засипах с много материали, което Ви затруднява, как да го разположите в бъдещите седмици.

Това ми беше изключително трудно и на мен след 27.07.1997г.? Когато седнах с 30-те книги и трябваше да действам. За да не ми направят операция и да ми сложат правото черво в торбичка на кръста???

Предлагам Ви, първо да сложите пред Вас разпечатаните файлове. Спокойно да подготвите менюто Ви за следващата седмица? Като включите и часовете с количество сутрешна урина.

Приятен да е денят Ви и успешен да е новият Ви месец!

Можем ли да ползваме урината, ако сме пили лекарства?

Прави Сте П.К., И.М., А. З. и А. И., че им е трудно. За да повярват и приемат, че всеки си носи лекарството със себе си! Вече свикнах, да ме сочат, че ползвам собствената си урина-“Това ли е дядото, дето си пиел урината?”!

Да, на 27.07.2019г. станаха 22-ве години от първите три глътки и няма да спра пиенето и, каквото и да пишат за мен. Смирен и търпелив съм!

Животът си е мой и техните подигравки не ме притесняват. Да се радваме, че ни критикуват и ни се подиграват. Защото и така повече хора ще прочетат? За да имат и още една възможност към добро здраве, нали?

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com