Урината и масаж по 5-те стихии

Втриването на урината е и психологическо действие!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и стихиите, като ползвате урината.

Какво и рефлексотерапия, за да ползвате урината по стихиите?

Странен коментар към задал ми анонимно въпрос? Да се върнем на стихиите, часовете, органите, меридианите, чувствата и емоциите? Защо ли? Защото е най- важен пулсът ни и после е урината!!!

Сърцето първо реагира и не боледува от РАК! Правим всевъзможни ограничения в храненето, но правим ли ПРОФИЛАКТИКА на мислите? Които превръщаме в изречения. Тук идва и трудността, че самовнушенията са различни за всеки!

Това е водещо от мястото на Луната, като виждате, че моята Луна е в стихия Вода/Бъбреци и тестиси/? После открих, че 1992, 1993г. са в стихия Вода и предразположените. Какъвто съм бил аз, ще имат кризи с бъбреците и потентността, ако не променят храненето?

Така стигнах и до неразбираемите думи на баба ми през 1964г.-“…пишкай и пий сутрин…”! Навярно пак ще ядосам повечето от приятелите ми, но решението Си е Ваше, нали? Доверете Се на Вашата сутрешна урина и ще Сте щастливи!

Къде са точките на дланите ни?

Къде са точките на ходилата ни?

Отговор на писмо от А. З.:

Добър да е денят Ви, Уважаема А. З.!

Благодаря Ви, за доверието и трудните Ви въпроси!

Благодаря Ви, че Сте отделили Време за Еволюционните Ви корени!

Сега по споделеното от Вас:

Благодаря Ви милите и окуражителни думи !!!Благодаря Ви, за доверието Ви!

Сега пътуваме от Б. за С .

Доста е топло. Пристигнахме вчера по обяд. Вчера към 7:00 вечерта ходихме на гробища до баща ми. Запалихме свещички. Радвам се, че Сте се свързала с миналото, за да усетите подкрепата!

От петък се чувствам много изморена и някак си на моменти ни става напрегнато и ми се разтуптява сърцето. Стоп! Това е от изтичащата от Вас програма отбрана, която бяхте включила с напрежението, какво ще е бъдещето на Анна и класиранията!

Понякога ме стяга гърлото. Сигнал от мозъка, че не е отделено от Вас достатъчно време, за да дишате с корема и тялото Ви иска още много кислород!

От няколко дни се чувствам подпухнала и напълняла, а и цвета на урината ми е променен.

Без особена промяна в храненето, май ми е пораснал корема ми. Когато облека пола ми изпъква и корема, което ме притеснява. Да, това е психологическото запасяване на тялото Ви с вода, от която да си взема Кислород при нужда, защото Вие бяхте истински пожар и кълбо от нерви, как влагате в А., а не виждате резултати?

Ще започна диета. Стоп! Забравете думата диета, която е с отрицателен знак, като ограничения и наказание, а допуснете думата- Зареждане с Жива храна!

Имам чувството, че сутрин като стана съм се малко прибрала. Не знам? Вие сама написахте и отговора! Сутрин Сте с прибран корем, защото Сте спала и не Сте пречила на метаболизма Ви с притеснителни мисли!

Искам да сваля 5 кг .. Чудесно! До обяд Вода и средна струя от урината Ви. На обяд три големи домата- самостоятелно. След час пак от урината Ви и вода до 17.00ч.. Между 17.00ч.- 18.00ч. два плода или резен диня! Около 19.30- 20.00ч. е вечерята с два домата- нарязани. Нарязана червена чушка и шепа магданоз. Няма сол, олио или подправки! Това направете 3 дена. Ще ми пишете за къркоренето на червата и леката блюдкавост, но са само три дена?

До преди да родя А. имах плосък корем, ще ми помогне ли урината.

След раждането й не ми направиха добре секциото и остана едно образование. Което виси и талията ми се размива. Така беше и при С., след секциото от 1984г. за втората ми дъщеря. Колкото и странно да Ви прозвучи, но за година/1986-1987г./ всичко се прибра. Изглади с коремно дишане от 100 до 500 пъти. Полагане на лявата длан върху белега преди заспиване и 10 минути сутрин, след като се е събудила. Това е силата на Мисълта и Квантовата енергия. Като се насочи желаната промяна с мисъл и действие. Това е рефлексотерапия!

Може да го приемете и като акупресура?

Не сме отваряли тази тема. Не пипам женско тяло. Заради масажите на дъщеря ми/1982-1992г./ се наложи да изуча Шиацу. После и 396-те точки по 14-те меридиани. Бях непознат в Русе и първо беше само карти и цифри с психо портрети. Постепенно им подсказах, че тялото се моделира с лично докосване от Всеки върху собственото си тяло. Това обяснявах и в А., но отказвам да правя масажи, защото е важно Всеки да го прави Сам! 

Ще последвам съвета Ви с настърганите тиквички, домати без сол. Чудесно! Моля Ви, да Си Го обещаете и да Го правите първо с мисъл. После и с работа на зъбите, къде точно по тялото Ви да стане промяната! Нали скулптура взема парчето гранит и удря с чука и длетото. В главата му е и очаквания образ, което Вие ще правите с храната!

И плодове за 3 дни. Стоп! Сега е топло и нека плода да е само между 17.00- 18.00ч.!!!

Мога ли да пия кафе през този период ? ДА! Кафето помага на Черния дроб!

Рядко хапвам сладолед , да го спра ли напълно. Стоп! Сладоледа е изкуствен продукт! Оставете го за след седмица!!!

Динята кога да я хапвам и повече ли ще е урината ми?

Динята кога да я хапвам и повече ли ще е урината ми?

Динята е плод и е за 17.00- 18.30ч.

Ще започна да правя редовно коремни преси. Внимание!Като отивате на работа или при връщане, погледнете котките и кучетата? Ако са легнали, при ставането си първо се Протягат!!! Коремните преси Ги правете мислено, дори и на работното Ви място. Ние, западняците, посягаме към упражненията от изтока. Ние ги правим бързо и силово, а е нужно Бавно с Дишане и Мисъл!!! Отваряте много нови теми и постепенно бихме ги обсъждали. Ако не Ви затруднявам, че постоянно вмъквам Правила и Мисли???

Какво още ще ме посъветвате за стихиите и урината и кризите ми?

Първо е дъвкането на малки глътки вода, после е всяка средна струя от урината. Дори и три малки глътчици. После е автоматизирането на дишане с корема, после е живата салата. Стоп!

Като най- важно е програмата Ви и менюто да е обяснено на Вашия мозък. Никакви случайни изненади!!! Всички страдаме, защото постоянно изправяме мозъкът ни на нокти, като го изненадваме, защото не сме имали време и после се сърдим на огледалото, нали?

Как да Ви вярва Вашия мозък, щом очаква, че бихте го изненадали със сладолед? Нека да вървим бавно и да обсъждаме всяка стъпка? Навярно пазите Вашия файл с оцветяване и Наричания с цифра 9? Това е Епигенетика!

Това е отговор от писмо на Анл. Хр.:

Добър да е денят Ви, Уважаема А. Хр.!

Благодаря Ви, за доверието и трудните Ви въпроси, за урината и стихиите!

Сега по споделено от Вас:

Имам нужда от Вашата помощ, за което благодаря предварително. Благодаря Ви!

Нещо се случва с мен от началото на месеца. Колкото и да го анализирам не мога да си обясня причините?  Как да използвам думите, като написах файла с Луната през Юли, който е проблемен, защото е Опозиция към Слънцето Ви в Козирог???

Възможно е да е от планетите, също и от пълнолунието. Все пак до сега когато съм имала такива състояния съм ги преодолявала сравнително бързо? Не е случайно, че дори и по телевизиите говориха за Луната и затъмненията през Юли 2019г.

А сега се чувствам като парцал, изтощена, изморена, отпаднала и това ми състояние ме тормози? Бях Ви споменал за Наричанията през Януари, за да не Сте изненадана през Юли и Август. Вие не потвърдихте, за да Ви го изготвя, а сега Се случва и го познавате от Психологията!!!

Снощи дори на кормуването се разплаках защото не можех да се концентрирам. Правех грешки, притесних се и започнах да правя още повече грешки? Дори си мисля,че няма да стане от мен шофьор?!!! Стоп! Внимавайте!

Много странно се усещах, все едно че духът ми не беше в мен а някъде на друго място. Тялото си правеше каквото иска – съответно неправилни действия?  Да, цялата Сте раздробена!

Не съм стабилна нито на физическо, нито на ментално ниво? Съжалявам, че предупрежденията ми се случват!

А трябва да съм, защото дъщеря ми е в труден период – без работа и през раздяла с партньора. Децата са стресирани и аз не мога да съм безучастна? А за да им помагам аз трябва да съм стабилна, уравновесена и уверена?

Как да си помогна с урината и меридианите?

Ще Ви го подготвя утре, но дали ще повярвате, че изричането на изречения и оцветяване на фигури. Които ще Ви изпратя, Вие ще решите! Това правят клиентите ми с Рак и Козирог от Юни. Вие се съмнявате, когато Ви предупреждавам, а ми пишете, като Ви похлупи проблема???

Имам усещането,че някой ми черпи от енергията и за мен не остава? Много съм уморена от всичко и всички! Да! Това е Сатурн и Ви го споменавам от последните 2 години?

Благодаря за отделеното време, надявам се не съм била досадна. Моля!

Пожелавам весел и успешен ден. Благодаря Ви!

Утре ще са готови файловете!

Каква е пътната кърта по меридианите в тялото ни?

Как да усвоим акупресурата?

Можем ли да се доверим на потупване и разтягане?

Защо има недоброкачествени натрупвания в тялото ни?

Странно е предложението ми, Уважаема Б. М.? Моля Ви, открийте логика в предложението ми! Ако не Ви звучи логично, не го правете! Става въпрос да дете и първо би било добре, да и разкажете. Ако не се съгласи, не го правете. Убедете я, че тази нощ трябва да спи по корем.

Внимателно определяте окръжност 2см. над горната цепка на бузите на таза. Този кръг намазвате с много внимателно втриване на паста за зъби и покривате с памучна кърпа за 1 час. През този час Вие вземате зелев лист и го начуквате много добре, за да омекне.

В купичка намачквате лъжица зехтин и месото на 1/2 лимон. След изминалия час, внимателно отмивате втвърдената паста за зъби. Подсушавате.

Внимателно нанасяте сместа от зехтин и лимон, а отгоре слагате зелевия лист. Отгоре слагате бархетно парче, но не го стягате, за да загрява, но да не е стегнато.

Сядате до нея и твърдо разтривате палците на двата и крака, а после точката зад глезените и. Ставате през нощта и проверявате, да не пари листа от зеле. Ако е изсъхнал, веднага го сменяте.

Махате стария лист.

Внимателно изтривате мястото, които леко се е зачервило и възпалило. Слагате нова смес и ново листо зеле. Сутринта махате листа зеле. Изтривате и внимателно намазвате с паста за зъби. След час почвате пак със зеле и смес.

Внимание! Да не изсъхва листа и да го сменяте по често, ако ТЯ Ви казва, че и пари. При събуждането и сутрин и през деня, леко стискате със зъби. Долния край на нокътя към пръста на всеки от кутретата.

Внимание! Много боли, докато узрее и изтече!!!!! Помислете и ако няма да е цялата последователност, не го започвайте. Бях на 39г. и изтече на 7-я ден. Повече не се появи, а вече съм на 62г.. Внимание! Ходилата и да са с чорапи и да не става течение в стаята, защото ще я втриса от борбата на тялото.

Стихиите и урината към снимките с Ходила и Длани:

Как да го реализираме ли? Първо разтриваме дланите си една в друга. За да направим пръстите ни наситени с кръв и чувствителност. После разтриваме с лява длан дясно ходило и с дясна длан ляво ходило.

Внимателно завъртаме всеки от пръстите, после масажираме хълмчетата под пръстите и продължаваме към петата на всяко от ходилата. Вече сме дали сигнал в мозъкът ни, къде искаме целенасочена работа от урината.

Ставаме, отиваме в тоалетната, напълваме чашка с урината и излизаме. Сядаме удобно и започваме с мънички глътки да пием от чашката с урината.

Затваряме очи и мислено Си представяме затвореният кръг от стихиите:-Дърво/Черен Дроб и жлъчен мехур/. Огън/Сърце и тънки черва/. Земя/Далак, панкреас и стомах/, Метал/Бели дробове и дебело черво/. Вода/ Бъбреци, пикочни пътища и репродуктивни органи/. Мисленето е съчетано с действие.

Като сме сложили малка топчица под всяко от ходилата, за втриване на урината.

Придвижваме ходилата си върху топката, като следваме снимката. Да, навярно бихте били и от напредналите. Като имате от урината в легена, където Сте пуснали топката. За да осъществявате втриване на урина от топката в ходилата. Свежо, приятно и полезно да Ви е!

Странен отговор? Бях попитан за практически полезна книга? Тя е: “Ци Гун” от Ерик Стивън Юдлав, изд. “Аратрон” от 2004г..

Вече свикнахте с моите коментари за урината и стихиите. Нали всеки може да събере урина в чашка и да си я изследва всеки де. По цвят, аромат, мътност, вкус и променяща се. Ето и меридиана, който да масажираме ВНИМАТЕЛНО!

Това би Ви провокирало, за да потърсите допълнителна литература и да проследите. Как децата и внуците Ви използват думите в изреченията? Защо Ви е това ли? Защото притежаваме 50-т точки по тялото ни, които биха ни били полезни при първа помощ! Нали всички сме Земляни и всяко знание би ни било полезно!

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: