Урината и кризите ни!

Урината и споделеното от практикуващи я.

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и урината ни.

Здравейте, приятели! Аз съм П. С.. Ползвам урината от 9 месеца, с малки прекъсвания. Лечебните кризи при мен са тежки. Преди два месеца ме заболя дясното коляно, после и лявото, рамото и почти всички стави.

Предстоеше ми ремонт и прекъснах терапията. Защото трябваше да бъда в кондиция, след което подвижността ми се възстанови. След ремонта поднових вътрешния прием. Коленете ми отново станаха оточни и болезнени, особено дясното.

Качвайки се на един стол, дясното ми коляно изпука, след което ме връхлетя жестока болка. Невъзможност да си сгъвам крака и да вървя. Компреси с урината ми не помогнаха. Започнах такива със зеле. След няколко дни се пораздвижих, хвърлих бастуна, но все още ме боли коляното.

Не съм ходила на лекар. Вътрешния прием го спрях веднага след травмата. Какво бихте ме посъветвали, освен че може би трябва да отида на ортопед?

Аз също знам, че при криза терапията не се прекъсва, но понякога става нетърпимо. Както сега в случая, с тези подути колене, се стигна до травма. Още повече, че някои автори, съжалявам сега не мога да си спомня кои. Препоръчват да се приема урината вътрешно два месеца и един да се почива. Има логика в това. Може би се натрупват много токсини в тялото и му трябва време да се очисти?

Отговор от К.Н. за урината.

Роб на обстоятелства и хора или полезен за себе си

Плодове и зеленчуци за деня?

К.Н.:  Здравейте! Урината според мен ви показва нещо, което консумирате или правите, което води до тези симптоми. Прегледайте си менюто, явно тялото иска да се изчисти.

Токсините се задържат във водата и затова се подувате. Пийте повече вода и обърнете внимание на черния дроб. При мен се наложи спиране на куп храни. Приемане на масло от черен кимион и други билки, които ми помагат в изчистването.

Н.К.: Добра да е вечерта Ви, П. С.! Навярно вече свикнахте с моите странни предложения? Навярно имате отношение по знак, асцендент, 10 дом или струпване на планети в Козирог? Където е сега Сатурн и отговаря за опорно двигателния апарат. Там е имало кристалчета киселина и урината е почнала да ги маха?

Да, болката е ужасна и лично я преживях през 1997г.!

Помислете за паста за зъби, която да втривате сутрин и вечер за един час. Отгоре да завързвате памучен плат, но да не е стегнато.

Н.К.: Продължение, П. С.! Внимание! Следете реакцията на коляното, усетите ли парене, веднага отмийте с хладка вода , подсушете добре! Бавно и внимателно слагате капка зехтин и втривате около капачката на коляното.

После нова капка и така, да е втрит Зехтина, а не намазано много. Помислете, дали вечер бихте джапала боса в легена с урината от деня. Около 10 минути. После извадете краката, за да изпръхнат и обуйте тънки памучни чорапи, но не мийте краката.

Н.К.: Продължение, П. С.! Внимание! Целина Ви е нужна в обедната и вечерната салата. За да е обогатена урината, която бихте втривала в коляното при всяко уриниране! Колкото и да Ви е странно, но тук е ролята на Вашия мозък. Чрез болката иска обогатяване на урината с жива храна за вечеря, която да е три пъти повече от ястието.

Не бих Ви приканил към спиране на вътрешния прием на урината, дори и само три малки глътчици сутрин! Да, много езотерично Ви звучи, но болката е разговор, че липсва витамин, микроелемент или… ?

Прегледайте Си менюто? Спрете сладките плодове!!!

Погледнете към Лимон или горчив Грейпфрут??? Навярно вече знаете моят поглед към 5-те елемента. Дори и да се съмнявате?

Това не е чуждо за народната ни медицина. Боян Мага- Вениамин, който е трети син на Великия цар Симеон и е учил в Магнаурската школа. Той е карал практика в Сирия в началото на 10 век.???? Странно ще Ви прозвучи, но колкото повече Ви боли, толкова повече движете коляното. Като легнете по гръб , вдигате краката и си представяте, че карате колело. Навярно прекалих, но утре бих продължил, ако Сте писала тук въпроси.

Отговор към скептик за урината.

Н.К. към Б.П.: Благодаря Ви! Прав Сте в съмненията и подигравките Ви! Да, странно звучи писането ми, но през 1981г. бях ужасен от акушерска пареза- раменна луксация при детето ми. Стигнах до Добринище и се подложих на обучение, а и проблеми с милицията, че съм луд.

Да, луд съм, но сега детето ми е майка на две деца. Няма да се защитавам, защо винаги търся и нестандартното. Вашето мнение е важно, но Си е Ваше, нали? Бъдете здрав и дано да не Ви се случва!

Отгвор от П.С.: Благодаря Ви! Ще Ви послушам и ще изпълня съветите Ви. Имам само едни въпрос. Има ли значение каква е пастата за зъби? А колкото до Б. П., просто го игнорирайте. Бъдете жив и здрав!

Н.К.: П. С., Благодаря Ви! Тук е и трудността! За мазане препоръчвам- “Дентал- зелена със 7 билки”? Ако ни Ви затруднява, бих очаквал отговора от тялото Ви, за да съм Ви полезен. Нали търпим и опозиция. Прав е Б. П. със съмненията Си. Ако не е спал в стая с дете инвалид и търсене на всякакъв изход.

Профилът ми е отворен и често се появяват от 1000-та ми приятели. Които се сърдят, че навярно ги подвеждат с урината. Нервите ми са от стомана! Не искам да Ви плаша, но този факт с коляното, уплаши брат ми и поиска, аз да дойда в Русе.

Майка ми и урината.

Майка ми е в синьо

Майка ми вървеше и без да се е спънала, просто се подвиваше коляното и падаше. Отне ми година. Като всяка сутрин и вечер и масажирах ходилата. Вече е туристка, но спазва нейните правила вечер на масата.

Колкото и странно да Ви звучи, но стъргането на сурова тиквичка в салатата е задължително!!!!! Навярно можете да Си позволите Извара и тя да Ви е солта в салатата.

Спрете солта за 10-т дена, поне! Вслушайте се вечер, дали не усещате и леко дърпане в седалищния Ви нерв, ако се завъртите на сън.

Изтръпване на някой от палците през деня или нощта? Помислете. Дори и за най- невинен симптом. Защото Мозъкът Ви е винаги готов, за да Ви предупреди. Може да е и с устните, преглъщането на храната. Леко дърпане в ляво, където са далака и панкреаса. Десетки са сигналите от меридиана на Сатурн и винаги сигнализират

Нови въпроси за урината.

Въпрос от Е.М. :  Ако приемам медикаменти, които се елиминира чрез урината. Мога ли да практикувам Уринотерапията без проблем или ще имa обратен ефект?

Отговор от С.Х., за урината:

Тялото метаболизира всички лекарства в HE токсични. Те са токсични, caмo, когато влязат в организма за първи път, не когато излязат. Като вече йони, които нямат токсично действие. Така че, няма проблем да приемате алопатични лекарства с урината. Която повишаваме имунната система. Съветвам ви да оставите малко по малко медикаментите и да ocтaнeтe само с Уринотерапията.

Въпрос от П.С.: Πиeнeтo нa ypинa ce пpeпopъчвa пpи пoчти вcичĸи зaбoлявaния. Ho нe тpябвa дa ce пpaĸтиĸyвa пoвeчe oт 2 ceдмици, a aĸo ce пиe caмo cyтpин – 4 ceдмици. Πpaви ce пayзa oт 2-3 мeceцa и ce пoвтapя. Ето и тук става въпрос за паузи от уринотерапията!

Въпрос, който съм поставяла не веднъж, за урина.

Вие правите ли такива? На мен ми се налага, когато получавам тежки кризи, иначе не се трае. Макар че повечето препоръчват да не се спира терапията точно в такива моменти.

Преди години след една такава тежка криза, бях зарязала уринотерапията за дълго време. В книгите на Малахов има много такива случаи. В които са описани тежки кризи и влошаване на състоянието, но не са проследявани в последствие от автора. Не се разбира какъв е бил изхода от тях. Това ми действаше демотивиращо. Но предполагам, че тепърва ще говорим и споделяме за кризите, които получаваме.

Отгв. Н.К.:

Благодаря Ви, за трудния въпрос, П. С.!

От 2008г. пиша на страницата си. През първия месец са впечатлени, но после ми пишат. “Край, спирам, не се търпи, а съм само на 40г. до 60г.!”. “Целият съм изприщен и се чувствам разглобен, това не се търпи!” и ……?

Внимание!

Урината да е съчета със самовнушение и трите глътки през първите седмици.

Навярно прекалявам с тласкането към воденето на дневник. Става въпрос за индивидуалност и различни натрупвания в различно тяло. Кризата е вопъл за нови плодове и зеленчуци в храненето. За да изгради тялото тези места, които е изчистило.

Да предположим, че ни карат постоянно хоросан, но се забавя доставяне на тухли. Дали няма да крещят майсторите, че спират строителството. Уринотерапията е изкуство и много търпение с постоянство.

Предлагам Ви, да намалите приема на малка глътчица, но да не спирате сутрешния прием. Защо ли? Защото мозъкът се стресира. Така се затваря поточната линия и не знае, кога ще е следващия прием. Тук влиза и езотериката. Бихте седнала пред огледалото, да се погледнете в очите и да изречете на глас.

Мое мозъче, обещавам, че на 7-я ден ще продължа с урина. Ала сега в същото време, ще пия три глътки вода с дългото и дъвкане.

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: