Урината и имунитета при проблем в тялото

Урината за възстановяване на тялото!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и стихиите, като ползвате урината.

Въпрос от  Б. Т. за кърлеж и  урината?

Добър да е денят Ви, Уважаема Б. Т.! Странни ще Ви Се сторят много от предложенията ми? Преди 5-ет месеца тялото Ви е изключило автопилота и е оставило всичко на Вашата Свободна Воля!

Много Сте млада и ще прескоча темата за трансформиране на сексуалната Ви енергия в здраве? Ако Вие решите, бихте проверила мислите Ви с анкетата от 200-те въпроса в групата.

После бихте проследила Меридианите на Бъбреците и Черния дроб за попиване на урината?

За да проследите точките на дланите и ходилата Ви? Бихте се доверила и на мъжа до Вас, за да Ви притиска всички пръсти на дланите и ходилата. После да Си запишете, кои пръсти Ви предизвикват Болка. Вижте Меридианите.

Прав е Т. С., че подреждането на мислите Ви са и Ваше лекарство! Вие решавате, какви са Вашите вярвания и дали ще е молитва или Наричане? Мислите Ви са пренасящи квантовата енергия!

Да, права е Д. И., че първо е спокойствието и Вашата Вяра. Тялото Ви може да се справи, но не бъдете пасивна, а участвайте вярвайки в процеса на справяне.

Навярно вече Ви е уморило дългото ми писане? Как бихте започнала? Изпивате всичката средна струя от събуждането Ви между 03.00ч.- 11.00ч.. Първата и третата струя събирате в леген. Сядате на малко столче до легена.

Поставяте голите Ви ходила и длани в легена с урината.

Затваряте очи и поръчвате на Вашия Мозък. През дланите и ходилата трябва да изтегли нужното от урината в легена. За да го изпрати към Бъбреците, Черния дроб и мястото поразено от кърлежа?

След 15-т минути се изправяте и слагате мокрите Ви длани на гърба Ви, където са Бъбреците Ви! Внимание! Това е Епигенетика! Нужна е Вашата мисъл, която да участва в процеса.

Като спускате две топчета в легена и движите ходилата Ви по топчетата в легена с урина.  Дланите Ви затварят кръга върху бъбреците? Сега следва и внимателното хранене, като забравите всичко сладко!

Между 17.00ч.- 18.30ч. бихте Си позволила диня, като количество, което е събиращо се в лявата Ви длан. Наблюдавайте внимателно мястото, където е зачервено от ухапалия Ви кърлеж!!! Познавате стерилността на пастата за зъби и бихте и се доверила?

Внимание! Намазвате в кръг около зачервеното място, но не поставяте паста върху отвора, за да изтече отровата. Внимание!

Ако се притеснявате, веднага отидете при личния Ви лекар!

Роб на обстоятелства и хора или полезен за себе си

Плодове и зеленчуци за деня?

Сега има тиквички, краставици и домати, които да са единствената Ви храна. Без сол, олио и оцет, ако прекъсвате въздържанието от храна? Трябват Ви 7-м дена, за да обърнете процеса към възстановяване?

Предлагам Ви. Да се доверите на един от методите- Рефлексология, Акупресура, Тай-Чи-Чуан, Ци- Гун, Рейки или друга техника. За да стимулирате имунната Ви система? Утре бих продължил с предложения, ако вече не Ви Се е сторило, че това не е реално?

Цяр да Ви е с полезността на урината!

Странно предложение към мъж за простата и урината?

Помислете, открийте логика в предложението ми и тогава отделете една седмица, ако Ви е възможно? Сутрин изпивате чаша топла вода 200мл.. Да е на малки глътчици и всяка глътка я дъвчете 18-т пъти, преди да я преглътнете. Всеки сезон е и с лекарствата си от природата. Полезни ли ми бяха трудните ми уроци?

Нищо не закусвате и около 10.00ч. изяждате парче диня, колкото се събира в дясната Ви шепа. Преди обичайното Ви време за обяд изпивате пак 200мл. търпимо топла вода със същата процедура.

Обядът Ви е, като количество, колкото се събира в двете Ви шепи. Настъргвате сурова тиквичка, сурова краставица и ситно нарязвате домат. Добре го намачквате с вилица.

Сядате удобно и започвате яденето на сместа с малка лъжичка. Като всяка хапка дъвчете 18-т пъти, преди да я преглътнете. Внимание!

Няма сол, няма олио и никакви подправки.

Да, много е блюдкаво, но нали търсите лек. Нищо не приемате до 17.00ч., освен глътки вода, ако Ви се пие? Във времето между 17.00- 18.00ч. си нарязвате парче диня. Колкото се събира в дясната Ви шепа, като количество.

Сядате удобно и много бавно я изяждате с малка виличка и дълго дъвкане, 18-т пъти на всяка хапка. Приготовления за вечеря. Внимание!

Пак започвате с 200мл. търпимо топла вода, но на малки глътки и с дъвкане. Древните са казали:-“Със зъбите си копаем гроба, ако не ги караме да работят!”!

Пак си настъргвате тиквичка и краставица, но внимавате. Да е различно съотношението между теквичката и краставицата, които си направихте за обяд. Нарязвате на ситно и един добре узрял домат.

Намачквате добре и ядете с малка лъжичка, като дъвчете всяка хапка по 18-т пъти.

Няма сол, олио и подправки, ако ще ползвате и урината Ви!

Пред сън си нарязвате на ситно леко резлива ябълка, но не от сладките и малаените. Бавно отхапвате от резенчето ябълка и го дъвчете. Като проверявате с език, всичко да е превърнато в кашичка. Да, навярно ще Ви се сторят много дълги тези 7 дена. Заслужава си лишението, за да Сте мъж до 100г.!

Почивате 10 дена и ако не се е променила струята при уриниране, тогава го повтаряте. Бях на 54-ри, когато ми казаха на профилактичен преглед, че може да имам проблем с простата?

Направих го три пъти по 7 -н дена, а вече 8-м години си го правя профилактично всеки август по 1 седмица. Внимание!!! През тези 7-м дена ще имате проблем със съня, защото ще ставате нощем до тоалетната през час или два!

Само от стреса ли е предизвикано

Безпокойство?

През деня често ще имате позиви за уриниране и така си разпределете времето. За да не се стискате, а веднага да Сте в близката тоалетна. Не се насилвайте и не задържайте уринирането, което навярно Сте правили преди! Много е важно участието на Вашите мисли, докато дъвчете тази безвкусна сме! Цяр да Ви е!

Разговор с А. З. за урината и храната.

Добра да е вечерта Ви, Уважаема А. З.!

Благодаря Ви, за доверието и търпението Ви!

Вярвам, че ще отделите Време, за да Си принтирате файла на цветен принтер?

Сега по двете Ви писма:

Много Ви благодаря за стойностното писмо, уважаеми г-н Николай Колев! Благодаря Ви!

Прочетох писмото още преди няколко дни. Пак ще го препрочитам. Да, това е много опасно тресавище и една неправилна дума или жест би я отдалечило от Вас?

Ще изчакам преподреждането на пластовете при А. след 01.02,2020 . Благодаря Ви! Наблюдавайте А. и и покажете, че Сте готови да я изслушате. Като няма да действате с емоции, а разум. Защото А. е пълнолетна и има право на Собствените Си грешки, нали?

Ще продължавам с търсенето на трудни отговори . Стоп! Ще продължите с наблюдението и чакането. За да Сте Вие учителят, но ученичките Ви трябва сами да са готови?

Сега и по второто Ви писмо:

Благодаря много за ценните съвети! Вярвам, че съм Ви полезен? Доверете се на урока от мравките.

Ще направя това разтоварване . Надявам се, защото само Вие имате власт над собственото Ви тяло?

Тази нощ не можах да спя спокойно. Започнах да се събуждам от 1:30 ч., не знам защо така , молех се да заспивам . Стоп! Черният Ви дроб е недоволен! Постепенно ще свикнете с меридианите и сигналите, които ще предадете на дъщерите Ви?

Започнах да чета писмото Ви като станах  сутринта започнах с урината, топла вода, изядох 2 череши. После изядох 2 ореха с малко мед. Стоп! Приемам черешите, но не и орехите с мед, защото са зимна храна!!! Диня, като компромис сутрин, но не орехи с мед. Меда е коварен в горещините и пречи на свалени килограми! и кафе.

От писмото Ви си правя извода, че трябва да спра плодовете сутрин. Хапка или две плод- може, докато свикнете?

меда и Орехите …

Това е за Зимата!!!

Снощи тичах за кратко в парка, искам да си го превърна в навик. Надявам се, че отделяте достатъчно време и за Дишане? Бягането без правилно дишане е противопоказно!

А. тази седмица е на тенис лагер. Прекрасно! Ще Си разтовари главата А., за да е готова за новите емоции!

От неделя планирам да отидем за 3 нощувки в спа хотел в село Баня до Банско. Чудесна идея! Вярвам, че ще заделите време и Масаж за Вас. Мислено ще следите ръцете на масажиста и Меридианите!

Много са доволни приятелките на майка ми,  че ги научих на Рейки, Рефлексология и Акупресура! Силно вярвам, че ще откриете мъжът, който ще отделя време за Ходилата и Дланите Ви! Сега има голяма възможност за литература?

Бихте Се доверила на Тай-Чи-Чуан и японското Шияцу? Седнете удобно и с лявата ръка стиснете десния палец вертикално палеца Ви на ръката е върху палеца на крака. Показалеца на ръката е под палеца на крака. Сигурен съм, че ще усетите неочаквана болка! После с дясната ръка стиснете палеца на десния палец на крака?

Допълнения за събитията мислите и урината.

Гледам новини за събитията, които се случват в страната и по света. Радвам се на разкриващите се за промяна и урината. Разкрива се злото егоистично желание, което изисква поправяне. Така крещи егоизмът, зовейки ни?

„Защо не ме поправяте? До какъв предел трябва да се показвам и да потапям в себе си света?“

Радвам се, че най-после светът е започнал малко да се приближава до осъзнаването на промяната. Хората вече разбират, че от една страна нищо не могат да направят с егоизма. Защото такава е природата на човечеството, но ако не се освободим от него, той ще ни погуби.

Затова те започват да мислят как да се освободят от него.

Постепенно изпробват всички средства и виждат, че нито едно от тях не работи. Положението не е безнадеждно.

Ние сме някъде в покрайнините на Галактиката, въртящи се около звезда  джудже на миниатюрната планета Земя. Напълно потопени в глупостите на нашите отпадъци. Животът свършва ли без никаква перспектива. Ние сами ли сме във Вселената. Скоро и на планетата Земя ли няма да има живот. Както се казва, трябва ли да гасим светлините или има надежда?

Така излиза, ако гледаме трезво на нещата.

Това вече е осъзнаване на злото. За което можем да започнем да мислим, какво да правим. Може някой да ни даде съвет как да се спасим с промяна в храната? Тогава ухото започва да чува вълни, които преди не е възприемало. За това, че има живот в добро здраве в нашата реалност.

Нашата реалност е многослойна, ако допуснем и урината.

Разкриването на горния слой над нашата реалност зависи от възприятието ни. Ако променим нашето вътрешното възприемане на реалността? Изведнъж ще открием, че живеем в друг свят. Буквално се  случва телепортация и изведнъж се чувствам в друго състояние, на друго място.

И всичко това е, защото съм променил ценностите си и съм започнал да живея в друг свят. За този свят казват, че съществува само, за  да го оставим. Само за това ли съществуват Вселената, Земното кълбо и хората на земята? За да избягаме ли от тук. Това като цяло измислен свят ли е? Нека ние да живеем в реалния свят с хранителните блага от природата. Както и урината от тялото ни!

Само от този ъгъл ли гледам новините? Затова ли проливам сълзи. Как да накараме реалността да се промени?

Тя ще се промени, само ако всеки от нас се промени.

Реалността зависи от мен и се усеща в мен. Затова двама гледат едно и също, но единият плаче, а другият се радва. Всичко зависи от това, в каква светлина виждат случващото се. Аз възприемам всичко като необходими крачки към поправянето, които ни приближават към доброто. Защото от 22-ве години се храня здравословно и ползвам урината си!

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

 

Leave a Comment: