Ползване на урина при хълцане и възпалени сливици

Полезна ли е Вашата урина при хълцане и сливици

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и стихиите, като ползвате Вашата урина.

Благодаря Ви, В. Х., за трудния Ви и опасен за здравето въпрос! Поздравявам Ви, че Сте търсили помощ за психологическата причина, защото е такава! Навярно и моите разсъждения ще Ви Се сторят несериозни, но само на първо четене!

Хълцането е винаги свързано с Далака!

Моля Ви, да откриете тъгата и безпокойството, които са се случили преди 7 години! Хълцането е опасно и предизвиква инфаркт, колкото и невероятно да Ви звучи! Палецът и показалецът отговарят за белите Ви дробове и дебелото черво. Това е и Меридиана на Метала с палеца и показалеца Ви! На първо време, като се появи хълцането. Хванете захванати палците и показалците едни в други на двете длани, но на гърба Ви. На кръста върху бъбреците,а останалите пръсти са разперени.

Изпъвате гърба Ви и бавно клякате, много, много бавно, като усещате режеща болка в бедрата пори клякане и изправяне 10 пъти! Трудно е, защото при клякане трябва да правите дишане с силно издуване на корема!

Целта е да освободите Далака и панкреаса, като ще усещате лека болка в ляво под ребрата! Тук идва и помощта от пиенето на урина от 07.00- 11.00ч.! Когато са активни Меридианите на Стомаха, Далака и Панкреаса?

Внимание, само сутрешна, средна урина!

Постарайте се топлата вода да Ви е достатъчна! Поне малка кафена чашка на всеки два часа! Задължително много, много, много добре сдъвкана всяка глътка! За да е добре алкализирана с много слюнка от устната Ви кухина! Когато се сетите през деня, дъвчете Си езика, за да отделяте слюнка и да я преглъщате!

Сега идва и трудното, защото трябва да промените храненето Ви! Като настърганите кореноплоди-морков, ряпа, червено цвекло! Прибавяте алабаш+червена чушка+смлян сминдух са менюто Ви за седмица! Хапвате три или четири намазани със Зехтин сухарчета! Никаква течност по време на хранене! Ако проявите интерес бих продължил? Благодаря Ви, че прочетохте до тук моето странно предложение!

Изпотяването променя и Вашата урина

Съжалявам! Нямам представа, как да Ви убедя, Уважаема Н. М., че изпотяването на всеки 3 часа! Преобличането, спокойното дишане с дебел шал на врата! Стоене с дланите Ви по 15-т минути на всеки час на вратата Ви! Така провокират отхрачване и богата слюнка! Която е алкал и дългото и прехвърляне с език е изтеглящо възпалението?

Дъвченето на паста за зъби по 10 минути и изплюване? Да, не ме познавате и е трудно да повярвате, че за 48-м часа ще се реши възпалението. Това е квантова енергия и блестящо са я развили японците с “Шиацу”- техника.

Млада Сте и Ви трябва някой до Вас, за да Сте уверена, че тялото Ви може да се справи! Да, много е трудно да повярвате, че всяка минута трябва да съсредоточите върху ходилата, дланите и Дишането с корема!

Стоп, прочетете и се доверете на Вашата урина!

Навярно Ви подвеждам, защото съм го правил на живо в интернатите и със съседите! За първи път ми е виртуално и се губи доверието, нали? Не чакайте, ако няма да правите инхалация, веднага идете да Ви махнат сливиците! Ако Ви е познат гинеколога, обадете му се! Има техника с репродуктивните органи, която ще Ви е от помощ? Мъж съм и няма да е прилично да говоря за точките на здраве и щастие????

Сливиците, Вашата урина и репродуктивните Ви органи

Благодаря Ви, Т. Ш.! Вече Сте видели, че съм баща на дъщери и дядо на внучки, което ме подтикна да уча? Много странно ще Ви прозвучи? Но само 24-и часа са Ви нужни за сливиците, ако използвате всяко свободно време, докато бебето спи? Да оставите домашните задължения на майка Ви, сестра Ви или съпруга Ви?  Вие да се скриете в спалнята?

Лявата Ви ръка е в гащичките, а дясната Ви ръка обхваща здраво и плътно шала с ракия на гърлото Ви!  Не стискате силно, а само плътно! За да затопли и през ръцете Ви да протече енергията от репродуктивните органи към гърлото!

Затваряте очи и мислено приемате Вашата урина!

Дишате с корема, задържате след вдишване и издишване за по 7 секунди? Мисълта Ви е само и единствено в двете Ви длани! Лежите, дишате и броите от 6000 до едно! Което е преминаване от алфа, бета към гама вибрация! Възможно е да се унесете и да бъдете в самохипнотичен сън? Майчинския Ви инстинкт е силен и веднага ще излезете от състоянието! Ако детето Ви проплаче, но не го мислете, докато правите процедурата?

Внимание! Възглавницата Ви да е висока, за да се обърнете и да отхрачите! За да не се задавите, ако се унесете? Помислете? Обсъдете го с някого и само, ако откриете логика, тогава пристъпете към изпълнение! Защото Сте важна Вие, а не моите необичайни познания, нали?

Благодаря Ви, Т. Ш., за трудния Ви въпрос- Вашата урина!

Когато Сте кърмачка! Мозъкът Ви се концентрира върху млякото и Вашата урина, за да Ви е полезен! Изреждате полезни продукти, които се надявам, че правилно съчетавате? Първо Ви предлагам, да следите за топлата вода, която да не е по- малко от 2 л.!

Внимание! Нищо горещо, а само топличко и честа гаргара , преди да преглътнете. Навярно Сте направила два дена с изпотяване по три пъти и веднага преобличане! Споменавате, че от няколко дена Сте с книгата на Малахов?

Внимание! Бих Ви предложил само в часовете от 5.00- 8.00ч. средната урина от Вас и детето Ви! Да изпивате на малки глътки, но с жабурене и гаргара. За да го разпознае Вашият мозък и да остави чистенето за другите часове! Намерете сили, за да ходите всеки час по 5 минути на пръсти и да достигнете до 30-т клякания?

Ще Ви Се стори странно, но сливиците Ви са в ходилата и дланите?

Сега е студено и би било добре, да Сте със свободен анцунг/широк памучен панталон или долнище на пижама/! Крачолите във вълнени или два памучни чорапа! Всеки час обливайте дланите Ви с топла вода. Защо ли? Защото ще помогнете на тялото Ви! Да работи по инфекцията и да не изразходва енергия, за затопляне на длани и ходила.

Предполагам, че усещате неопределени болки в мускулите и сухожилията? Въпреки болките и умората, не се заседявайте, а се движете, но Се пазете от сядане на течение! Супата е най- трудното изкуство за съчетания на Отвари и е без застройки, нали?

Само един плод, ако ще ползвате урина

Внимание с плодовете и сладкото да е само на празен стомах, а не десерт! Внимание с лука и чесъна, да го дъвчете дълго и държите в устата! За да го преглъщате на течна кашичка! Да не принуждавате престой в стомаха, а веднага да преминава в червата и в кръвта Ви! Много са правилата, но дайте свобода на тялото Ви! Като Си водите точен дневник с час и количество на вкараното в устата!

Всеки час Си отделяйте по 10 минути, за да дишате спокойно и дълбоко с диафрагмата. Задържане при вдишване и издишване! Пак се връщам на плътното Ви обличане? За да се изпотявате, преобличате и съхранявате топлината без разход! Цяр да Ви е, но и с постоянно повтаряне! “Благодаря Ти, Мое телце, че Се справяш и Ме даряваш със Здраве!”! Навярно познавате силата на “Словесна Хомеопатия”!

Меню, жива храна и урина

Лична пътна карта

Благодаря Ви, И. А., за доверието Ви и към Вашата урина! За подробното описание с храненето и физическата активност на съпруга Ви! Съвпадението с жената не е случайно-същата е и нейната възраст? Между 57г-59г. е вторият цикъл на Сатурн и черният дроб роптае, ако щастието е изоставено?

Това е от езотериката и отключването на предразположеност се случва, ако живота е едностранен? Надявам се, че всеки ден са различни съотношенията с живи продукти?

Моля Ви, да питате за менюто и вкуса на Неговата урина

Надявам се, че ще обсъдите със съпруга Ви? Той би било добре, да допусне поне чаена лъжичка изпиване на урина? Пишете за прекрасната Му физическа форма и многото тичане в работата Му, а вдъхновяващата Му почивка? Тялото роптае, мозъкът напомня, че придобивките са нужни, но Радостта е всичко?

Често ми се е случвало при среща с вегетарианци и вегани? Че комбинирането на живите продукти не е съобразено с часовата активност на 14-те меридиани? Бавно и внимателно прегледайте продуктите през последната година? Колко е еднообразието и колко е различното в деня?

Опитайте се, да Му предложите съучастие?

Той да Си стърже вечер кореноплодите, за да участва неговата мисъл в приготвянето на вечерната салата? Доверете Се на Неговото подсъзнание? Като Му предложите – лист и цветни моливи? Ще Ви се стори странно, но ръката на съпруга Ви ще нарисува картината в главата Му? Попитайте го и дано Ви разкаже за страховете и вътрешния Му гняв? Който може и Той да не подозира, че вътрешно го притеснява?

Помолете го, да напише всички изречения, които го натоварват психически от събуждане до заспиване? Храната, сутрешната урина, тампоните и капките са 40% помощ? Мислите Му са по- важни и тях слуша Неговият Мозък. Навярно съпругът Ви се нуждае от седмица в тишина, мълчание и откъсване от ежедневното Му тичане?

Дланите му е неговата помощ

Странно ще Ви Се стори предложението ми, Т. Д.! Лекарството за баща Ви са неговите ръце? Увереността идва с неговата полезност! Зависи от професията на Вашия баща и готовността му за урина? Обсъдете го с него и неговата урина? Плетене от върбови клони, оцветяване на шишета или камъни, сгъване на лодки и фигурки от хартия. Изрязване и съчетаване на фигурки от цветна хартия, подреждане на пъзели- свързани с неговата професия? Оцветяване в книжки от книжарницата и …..подбрано от Вас, но заедно с баща Ви!

Психическата стабилност се връща бавно, но винаги се връща, ако ръцете работят.

Преминахме с майка ми/1939г./ през оцветяване, рисуване, и гоблени? Най- полезно се оказа плетене на една кука, но с 5 цвята. Хранителния режим и билковите запарки не са достатъчни? Защото е важна Неговата активност и полезност! Важна е Неговата Свободна Воля и избор, за да е полезен. Трябва заедно да откриете, като Му предложите няколко варианта и Той сам да предпочете?

Работя с възрастни и съм много търпелив към техните отрицателни реакции през първите 10 дена??? Няма общ модел, защото баща Ви е различна индивидуалност и копнее за свобода. Понякога помага и да седнете до Него? Той да Ви диктува писма до внуци и правнуци, които да не изпращате?  Да събирате в папка и Той да препрочита, допълва или къса, че друго е искал да каже в предните дни? Пожелавам Ви много търпение!

Благодаря Ви, Уважаеми Б. П. и Г. Х., за Вашата промяна !

Бихте продължила със словесната хомеопатия и съчетаване с лична урина! Навярно Сте проверила концентрацията с пръстите? Юбилеят Ви е първата третина от 120-та Ви предоставена възможност? Винаги има приканване към мисловна промяна!

Следващото упражнение, което е също странно, но е само с Вашите инструменти- Длани и Мисли! Да, много е трудно, защото близките Ви са притеснени? Приятелите Ви, ще Ви подтикват към пасивност? Да се въздържате от приемане на всякакви неща през устата? Както и за урина? Предлагам Ви трудния път с помощ от вътре, кова което е заложила еволюцията от родовият Ви корен.

Лягате по гръб. Намирате точката 4 пръста под пъпа. Слагате двете Ви длани, като са свити – кутрето, безимен и среден! Изпънати са показалците, а палците са допрени в основата на показалците! Приличат двете Ви длани на два доближени поялника или две човки на папагали!

Дланите Ви лежат върху точката под пъпа. Това е Вашата Акупресура??? След третата минута ще забележите топлина между показалците Ви, които са на 2 милиметра един от друг! Тук идва и Вашето изречение? “Благодаря Ти мое телце, че лесно ще се справиш с гъбичките!”! Няма да Ви е лесно?

Защото звучи лесно и невероятно, но е важно Вашето участие с вяра във Вашето тяло! Сама ще установите, че Вашата урина  се променя по цвят, аромат и вкус! Вярвам, че Ви е трудно, но тялото е Ваше и решението ще е Ваше, нали? Доброто да е с Вас!

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: