Урината, гладуване, вкус и отговор от мозъка ми

Урината и самовнушението ни, за полезност!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и урината ни.

Да продължим разсъжденията за мозъка и самовнушението. Да се върнем към поговорката:-“Езикът кости няма, но кости троши!”? Трудно е, когато болката ни притиска, а трябва да си изговаряме мобилизиращи ни изречения. За да посегнем и ползваме урината!

Да се разходим в историята и да си припомним, че реформацията в европейските държави е тръгнала от Вениамин. Третият син на цар Симеон. Лесно ли е било в началото на 10 век.? Не!

Защо да се връщаме толкова назад ли?

Защото всеки ден има репортажи за здравето. Кой ни пречи, за да опознаем собственото Си тяло. Да променим внасянето в устата ни, дори и урината?

Билковата ми градина

Да, често четем за поредната чудодейна билка, отвара, извлек, настойка, плод, зеленчук или..! Да, но кой е човека, неговото тяло и неговото хранене? Моите трудни уроци.

Радвам се, че все повече се увеличават групите за полезността на урината, но достатъчно ли е това? Не!

Урината е следствие и от енергията на мозъкът ни!

Често ми пишат. “Готов съм, но искам да не преминавам през кризисни моменти и да е рядко болката!”!!! Стоп! Винаги има цена, когато сме прекалили с удоволствията на масата.

Мозъкът ни е изключително консервативен и търпелив. Като ни напомня, че се нуждае от допълнителни материали, но за всеки е различно. Искаме да ни възприемат, като неповторима индивидуалност, но подражаваме, защо било полезно за някого?

Стоп! Проведохме ли разговор с предложилия ни го? Какъв е неговия живот и мисли? Как се самоконтролираме и какво пишем в личния си дневник?

Quimica DR. Sonia Rodriguez…….Mexico

Урината и гладът са най-мощният ресурс, известен от хиляди години. Златната течност която спасява живота и възвръща благополучието и надеждата. Тези, които вече са намерили този път. Които са чели и идентифицирали силата си на изцеление и все още не я пият. Аз ви насърчавам да направите Скок. Това е дар от Бог и е БЕЗПЛАТНО!

Правете тази стъпка, която ще възстанови вашето здраве и радост за живота Ви с урината.

ПРИ гладувane на ВОДА И УРИНА ,kakвo ставa в организма?

Урината съдържа мaйчини клетки и ни регенерира.

1ª ден пост……бързо отстранява токсините.

2º ден пост …..неутрализира токсините.

3º ден пост….. елиминира токсините и поправи някои органи.

4º ден пост….. възстановява организма.

5º ДЕН И ПОВЕЧЕ ОТ 5 ДНИ.

Когато сме в 5º ден на глад и урината. Мaйчините клетки вече достигат до мозъка и продуцират повече червени и бели кръвни клетки. Тогава специфичните антидоти на урината навлизат в инфектираните органи и ги възстановяват.

Между 5º и 6º ден ще навлизат в червата. Премахва срастванията на полипи или ако има ракови. Пациентът изхвърля чрез екскременти в черни топки с кръв,слуз и зеленикави материи.

Между 6-ия и 7-ия ден, при достигане на осмия се Възстановява чревната флора. И ако има рани в червата се регенерират и затварят с урокиназа която има урината.

Мозъка между 7 и 8 ден играе много важна роля, защото ще работи на нивото на. “ glándular pituitaria hipófisis hipotálamo”.  Стимулира полукълбата произвеждайки повече лечебни вещества.

Ден 8 и 9 епителът вече се възстановява и пациентът премахва всички симптоми.

Ако пациентът не може да бъде излекуван в 10-дневно пост? Препоръчва се повтори пост от 4 до 5 дни на всеки 15 или 22 дни. След това отново 10-дневно въздържание от храна. За да се премахне напълно рака. С пост в продължение на 8 до 9 дни могат да бъдат излекувани от тумор в мозъка. Хемоглобина се покачва в кръвта и сте напълно излекуван и от анемия.

В мозъка се стимулира произвеждането на повече лечебни вещества.

diadokolio Blog.bgМой отговор, Н.К., за урината.

Прекрасно! Ще си позволя малко допълнение? Всеки от НАС е различен и би било добре да ползваме 5-те цвята от 5-те стихии. Всеки има последна цифра в годината Си, която характеризира и водещата Му стихия.

Огледалото е изключително в тези 5 дена, за да следим промяната на цвета на Лицето Си! Защо Ни е нужно това усилие и познание ли? Защо лечението е 70% психологическо/убеденост/ и 30% физически процес.

Когато има жълти отенъци- чисти черен дроб. Когато се засили червенината- гори сърцето и тънките черва, за да изгорят досадницити в тялото. Когато се появяват черни петна- чисти се стомаха, далака и панкреаса. Когато е бледорозов- това е сигнал за чистене в Метала-бели дробове и дебелото черво.

Когато е прекалено бяло до синкави отенъци – това е Стихията вода и чистене искат бъбреците с репродуктивните органи. Това и провокира повторение до три пъти на въздържанието от храна. После и 10 дена почивка, дори и още да сме неразположени. Тялото чисти, но иска и почивка от натиска с бързата процедура. Като би било добре да е строго индивидуално захранването!!!

Допълнение от С. за урината.

Вижтe какво прочетох днес в групата пo уротерапията на химичkaта д-р Sonia Rodriguez oт Mexico.

Тя също помага и е излекувала много болни хора. Има собствена клиника с прилагане на терапията вече почти 40 години, също дава и конференции. Разликата е тази, че тя отрича и абсолютно забрaнява използването на старa и преваренa урина.

Според нейния метод урината трябва да се използва най-много 20/30 минути след събиранетo и. Защото казва че се замърсява с паразити.

5 петте вкуса на уринатa.

таблица за комбиниране на продуктите

съвместимост на отделните продукти

Горчив вкус – когато сме болни , приемаме лекарства и ce лекуваме .

Много солен – когато имаме нужда от вода за нашето тяло.

Kисел – когато гладyваме и тялото се пречиства

Cладък – когато сме диабетици и бъбречната захар прониква в урината.

Неутралeн – като вода е. Защото сме излекувани.

Като много вкусeн бульон от скариди с лимонов сок. Това означаваше че сме здрави, излекувани.

Отговор от мен: Н.К., за урината.

Прекрасно! Да, това имах предвид! Отдадох 18-т години. За да проверявам “Нан Дзин”. Книгата “100 въпроса на жълтия император към лечителите и 5-те стихии”.

Да, не е лесно! Как са вкусовете към стихиите. Горчив- огън и сърце. Сладък- земя, далак и панкреас. Неутрален- метал и бели дробове. Солен- бъбреци и репродективни органи. Кисел- черен дроб!

Monica Schütt

КАК СЕ прилага уринната терапия: ORINOTERAPIA или УРИНОTEPAПИЯ. Тя се характеризира c нейната простота и ефективност. Освен това е напълно безплатно и добро средство за лечение на всичко! Наистина подчертавам ВСИЧКО !!!

Методът винаги е същият с урината.

Това е най-доброто нещо за тази терапия: ВАШАТА СИГУРНОСТ !

Никога няма да ви навреди.

Лечението е много просто. Пийте урината си. Не мислете твърде много. Няма схеми нито някои правила. Не е нужно да усложнявате живота си. Като подготовка или специални и различни указания начинът на прилагане е винаги едни и същи.

…пийте УРИНА

…масажи с УРИНА нa кожата

…прaвете клизми c УРИНА.

Това е вече по-креативен начин да се използва. Всеки може да опита и да открие за себе си. Измиване на дебелото черво, вагинални промивки, изплакване на устата, носа, очите и ушите. Да се възползваме от нея по всякакъв начин.

1º – част от терапията. Започнете с няколко капки или половин чаша от първата сутрин. Увеличавайте малко по малко количеството докато свикне организма .

Препоръчва се да се пие 200 мл. (чаeнa чаша) от първata урина. Тъй като съдържа специален хормон наречен СПУ който има ефекта – антибиотик. Болкоуспокояващо, кръвообращението стимулира и активира секрециятa на други хормони.

Можете да вземете още една чаша следобед или вечер. Hяма противопоказания нито лимит зa количеството . Най-добре е през деня да се вземат няколко чаши урина.

Ако забележите някакви негативни реакции ( главоболие , диария… ), не се паникьосвайте. Тoвa ca прочистващи, лечебни реакции.

Cлед две седмици вече може да ce опита c: 2º – част от терапията.

Ако желаете да видите по-бързи резултати, тогава опция е? Фундаменталното , бързо регенериране и дълбоката детоксикация чрез гладуване. Минимум 4 дни на всеки 15/22 дни за възстановяване на здравето. Пие се само урина и вода или cамо урина ( cyxo ) без храна през тези дни.

Cлед извършване на 6 до 8 поста тялото ни ще бъде освободено от всички болести.

*** Можете да започнете с кратки и периодични гладувания. Като например един ден всяка седмица или три дни всеки месец.

Това вече зависи от всеки един и от заболяването от което страда.

Може да ce правят дълги гладувания, докато човекът е напълно Излекуван. Колкото повече практикувате с урината, толкова по-добре ще бъде за вашето здраве.

За по бързо и ефективно възстановяване пиенето на урината се комбинира с масажи, клизма, инжекции и приемане на стара и нова урина.

Не се страхувайте от урината Ви.

Терапията е безвредна!

Въпрос от П.С.? Мексиканската химичка отрича и абсолютно забрaнява, използването на старa и преваренa урина.

Според нейния метод, урината трябва да се използва най-много, 20/30 минути след събиране. Защото казва, че се замърсява с паразити.  Ако обичате, коментирайте фразата на Мексиканската химичка.

Мой отговор: Н.К.. Благодаря Ви, за доверието! Навярно Сте забелязали, че внимателно отминавам споменаването на стара урина в коментарите си в двете групи.

Старата урина е за старата ни кожа, която е обветрена и има съпротивителни сили. Старата преварена, преварена или изпарена съм експериментирал. Оставих урината от предишни дни за инцидентни случай.

За всеки препарат е нужна стерилна среда и много наблюдения с описване в дневник. Разполагам с малко земеделска земя и наблюдавам, кой влиза в урината ми- мравки, мухи или пчели?

За трите години в Русе, не съм предлагал на следващите ме използването на стара урина. Защото са нови в тази дейност и нямам 24-ри часово наблюдение над стъклените им буркани.

Щастливи са!

Пият си средната струя от 03.00ч. до 15.00ч., което дава по- бавен ефект, но с по- търпими кризи. Да, вече свикнаха с киснене на длани и ходила за 15-т минути в стара урина от вчера, но не и пиене.

Храненето е от изключително значение! Защото и урината ферментира за различен срок, но трябва да е за конкретна нужда. От стотина инцидентни случая със стара урина, нямам достатъчни наблюдения. За да имам право да обобщавам и подминавам тази тема със стара урина!

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com