Цифрите в живота ни и ритмиката им в Аритметологията?

Аритметологията и цифрите в живота Ви!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.”

Петте елемента и цифрите в живота ни!

Да продължим с аритметиката и примера от известна двойка, която влезе във всеки дом през 2000-та година!

Той/19.08.1946=38=11=2-търси общуването, непосредствен, доверчив/ + Тя/26.10.1947=30=3-интересна дама, разсъдлива, независима/???

Защо останаха заедно и скандала не ги сломи? Защото Неговото/2/ + Нейното/3/ е = 5- Забавляващи се- времето им стига за всичко? Тя е сериозната в брака, а Той и показва удоволствието от общите им забавления?

Като Тя му прощава забежките, винаги търсят разнообразието? Двамата са родени в Стихията- Огън, от последните цифри на годините/6 и 7/?

Това бихте проверили за децата и внуците Ви, кои са приятелите им и защо техните мнения са по- важни от съветите на родителите?

Да продължим с Цифрите!

Да продължим разходката сред цифрите и съвместимостта ни с приятел, колега, любим, дете и ……? Лесно бихте намерили сбора на Вашите и неговите данни от рождението, нали?

/18.05.1957+17.11.1958=6/?

Ако сборът Ви за съвместимост е? :

– Цифра Едно- прегръщате момента и смело напред;

-Цифра Две- чувствата не угасват с годините;

-Цифра Три- домашната хармония е преди всичко;

-Цифра Четири- съвместната работа ви вдъхновява;

-Цифра Пет- удоволствие, копнеж и наслада от съвместното общуване;

-Цифра Шест- емоциите и телата са допълващи се в пътя към успеха във всичко;

-Цифра Седем- приемат трудността за поредното стъпало и продължават;

-Цифра Осем- трудно, но съпровождащите компромиси са предизвикателството;

-Цифра Девет- изглеждат реализирали се за околните, но е пълно с подвижни пясъци???

Да, крайният сбор е важен, но кои са съставящите го събираеми? Примерно:- 9+6=6, но 5+1=6, 4+2=6, 3+3=6?

Кои са индивидуалностите, които са получили 6-та и щастливо продължават напред?

Това не е привнесено от странство, а е отработено от вещите мъже и жени, които са получили името-“Сватовници”? Като са подреждали думите за всеки- Наричания, за да е хармонична връзката с много огън???

Как помагат Петте елемента?:

Примерно: днес е 08.12.2018г., но каква ли е цифрата за мен? Първо си записвам 18.05.2018=9+5+11=25=7/лична година/! Декември/12/ +Лична година/7/= 12+7=19=10=1/личен месец/! Да проверим за днешната дата: Ден /8/ + личен месец/1/ =8+1=9!

Метал

Стихията Метал!

Изводът е, че на датата :- 08.12.2018г. ще е добре да прочета препоръката за цифра 9? В която, на кратко, е записано:- памет,стихия метал, въображение /ясновидство/ и бели дробове?

Сега да продължим и с препоръките за всяка цифра от личния ни месец в личната ни година?:

– Цифра Едно- Характер, воля, пикочен мехур, стихия вода, сега е моментът за новите проекти и подреждане на очакванията от бъдещето. Точни ще са преценките ви и интуиционната ви подсказка от сърцето….;

-Цифра Две- енергичност, стихия метал, бели дробове, ден за сътрудничество и работа в екип, ден за съобразителност и дипломатичност….;

-Цифра Три- учене, стихия земя, стомах, всякакво комуникиране, смело изразяване на чувства, емоции и идеи, забрави тревогите и страховете….;

-Цифра Четири- здраве, стихия огън, тънки черва, ден за ред и порядък в работата, занимания с финанси, няма място за въображение- а от стриктно изпълнение…….;

-Цифра Пет- логика, стихия земя, далак, панкреас, пътувания и всякакви контакти, кино, изложби, книги, отстранете причините породили разногласия и …….;

-Цифра Шест- работа, стихия вода, бъбреци, репродуктивни ортани, адаптация, хармонизация, денят е важен за брак, семейство, любов, дим и……..;

-Цифра Седем- късмет, стихия огън, сърце, ден за размишления, вглъбяване, наричане, всякаква вътрешна интелектуална работа и …..;

-Цифра Осем- Истина, стихия дърво, черен дроб, жлъчка, денят е за изпълнителността ви към уреждане на финансови, материални и други въпроси. Сега е денят, когато точно трябва да уточните вашето място в екипа или организацията и…..;

-Цифра 9- памет, стихия метал, въображение /ясновидство/, бели дробове, ден за приключване на започнато, любов и добротворчество, ……!

Това си го слагате във файл, като Сте подредили конкретния месец по дати. Но зад датата Сте поставили Вашата лична цифра и един месец, само, наблюдавате съвпаденията или различията от очакванията Ви.

Като си поставяте “+” или “-” зад датата, за да заострите вниманието Ви през следващия месец. Да, навярно много от Вас са напреднали и ще допълнят датата с фазата на Луната? После и позицията на Луната по дом и знак?

После ще добавят и денят от седмицата, за да уточните, как точно очакванията Ви за “+” Сте отбелязали с “-“? Приятни да са личните Ви занимания в почивните Ви дни!

Допълнение!

Роб на обстоятелства и хора или полезен за себе си

Плодове и зеленчуци за деня?

Защо Ви предложих формулите за цифрите, които са използвали:- Питагор, Конфуций, Карл Густав Юнг, Зигмунд Фройд, д-р Шелтън и много други сега? Защото всеки от нас се храни ежедневно, но и в семейството сме различни??? Важни ли са духовността ни и въображението ни, когато се храним или се въздържаме от храна?

През годините на общуване се уверих, че първо се проявява неприятната изненада в емоциите ни и после се проявява, като болестно състояние??? Често четем и слушаме препоръката- “Бъди Себе Си!”, нали?

Тук идва кръвната ни група, цифрата на месеца и цифрата на деня? Като поникнали стръкчета от семената на въпросите:- Какво да ям?, Кога да го ям?, Как да го комбинирам?

Кога да започна работа? Какво не би било добре да правя в този ден? Кога да приложа препоръката на Хипократ- “Не докосвай с нож органа, когато в месеца е осветен от Луната!”?

Кога да се омъжа/оженя? Кога да заченем дете? Кога да отида на екскурзия? Кога да рискувам с късмета си? и ……………..??? Да, трудно и обременяващо е, когато усетим, че трябва да спазваме правила!

Това го забелязваме в зоологическата и ботаническата градина, при домашните ни любимци, при растенията в саксиите ни, нали? Защото им създаваме условия, но ограничаваме свободната им воля за личните им правила, като ги лишаваме от “Бъди Себе Си”?

Следва и практическата част за деня от личния ни месец в личната ни година:..

Допълнение за личния ни месец!

Сега да Ви благодаря и с нещо полезно за Вас!

Което бихте съобразили с Пламен Румпалов?

Защо да Си правите труда, за да чертаете и изчислявате Цифрите за Декември и предстоящата 2019г.? Защото в личен месец с цифра:

1/Сега е време за промени, ново начало и ново действие/, личен месец с цифра Едно;

2/Време за хармония, разбирателство и добри партньорства/, личен месец с цифра Две;

3/Време за изяви, обществена и социална активност/, личен месец с цифра Три;

4/Добре организирате и вършите всякаква трудна работа, която Сте отлагали/, личен месец с цифра Четири;

личен месец 5/Срещи с нови личности, реклама и чувство за свобода/;

личен месец 6/Време за решаване на здравни и семейни пропуски/;

личен месец 7/Време за тишина, спокойствие и работа в себе си/;

личен месец 8/ Време за финансова независимост, волята Ви е силна, за да се изправите срещу всичките Ви страхове/;

личен месец 9/Изпитвате любов към всичко и всички, готови Сте, за да се грижите за някого или нещо/.

Бихте могли да Си го копирате и да го проверите през 2019г., а после да го завещаете на деца и внуци? Предстоят и за дните?

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: