Съжителство с партньор, родители, колега, деца и..?

Заедно в щастие и подкрепа за съжителство!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.”

Съвместното ни живеене е изкуство на опознаването!

Трудно бихме открили еднакви камъчета в снимката, нали?

Така и в много от браковете се забелязват напрегнати отношения между партньорите, родителите и следствието е реакции от децата?

Тук откриваме и връзка в картите на Сатурн с Венера, със Слънцето, с Луната.

Заедно напред и нагоре!

Няма значение кой сектор от картата ще бъде активиран, но точно в конкретната позиция ще има изпитания! Това са уроците, които би било добре да опознаем и научим?

Защо ли?

Защото е нужно да подредим заедно отношенията в ред. Защото се нуждаем от добро здраве и съвместно щастие, нали?

Внуците ми!

Внуците ми!

Тогава партньорът, родителят или детето  с личните планети биха се чувствали ограничавани и биха се чувствали задължени с нещо? Конкретно на този, който е със Сатурн?

Това би било потискащо, нали? Прекрасното е, че при сатурново завръщане около 29-та година всеки се променя! При квадратура/90 грд./ на преминаващ към рожден Сатурн идва усещането, че старият дълг на човека се изплаща?

Търпеливото изчакване се възнаграждава за двамата, които са останали заедно! Когато лични планети са в ъглова връзка със Сатурн, вече е изплатен дълга и нищо не се дължи.

Конкретните задължения и обвързаност вече са изплатени!

Така че, при преминаванията на Сатурн над отделно място в картата много от отношенията се видоизменят. Не е задължително те да бъдат провалени.

Някои връзки биха приключили, но други биха се развили положително. Зависи от желанието на партньорите, родителите или децата, които желаят, да се справят с предизвикателствата?

Само от стреса ли е предизвикано

Безпокойство?

Младите хора биха преживели по-трудно първото сатурново завръщане и квадратурата към рожденния Сатурн. След това завръщане, Вие Сте си  научил уроците, нали?

Постепенно Сте се приспособили към новите ситуации! Вече Сте по-възрастен и Вие ще преживявате по-леко и не така стресиращо ъглите/9о или 180/ му.

Улегнали Сте и вече Сте по-склонен да правите отстъпки. Да променяте себе си, вместо да се опитвате да променяте другия и да налагати своето мнение.

Как да го постигнете ли?

Когато Вие сами положите усилие ще добиете сигурност в самия себе си! Тогава Вие вече няма да имате нужда да я търсите чрез партньора, за да постигнете стабилност.

Затова Вие със Сатурн би било добре да се изправи сам срещу своите страхове и несигурност? За да не ги проектирате върху партньора Ви.

Съдбата и живеенето ни заедно!

Налични са и други детайли, които се свързват с кармата в живота ни заедно? Когато някоя от личните планети или асцендента попадат в конкретна позиция да погледнем и реакциите ни?

Как реагира 12-ти дом, който добива чувството за задълженост към другия? Кармични са знаците Рак, Скорпион и Риби, както и 4, 8 и 12 домове!

Когато планетите на партньора попадат в 12-я Ви дом може да ви се наложи да давате много от себе си! Подтиква Ви дори да се посветите на другия човек, дори и да не Ви се иска.

През първите Ви години заедно, това може да е доста натоварващо, нали? Същият резултат би се получил и при силен Нептун към лични планети на партньора?

И ако Вие бихте могли да преодолеете  първоначалния стрес и допуснете този човек до себе си, връзката може да стане дори силно телепатична!

Важно ще е, когато Нептун в общата Ви карта съвпада със Слънцето, Луната и Венера на партньора! Защото ще се получава чувство на обща идентичност, съпричастност, съчувствие и симпатия.

Така че, ще има усещане за единство между двама Ви. Важно ще е, когато планети на човека до Вас попадат във вашите водни домове – 4, 8 и 12-ти! Вие ще сте доста уязвими пред него, той просто ще „чете” във вас.

Любовта не е мит, нали?

Тази „интимност” може да ви хареса, но ако пък не ви харесва да сте така предвидими и „разчетими“ за партньора, трябва да избягате от тази връзка!

Любов!

Любов!

Налични са и други фактори за кармичност в определени взаимоотношения. В определени случаи Вие бихте получавали повече, а в други бихте давали повече?

В някои от връзките Ви дори енергията ще е изравнена – взаимно даване и получаване. В сравняването на картите различните фактори за съвместно съжителство са много? Тук факторите, които показват евентуални проблеми в дадена връзка са предизвикателните?

Възможни са връзките(квадратури, опозиции и някои съвпади)  на личните планети на единия партньор към Сатурн? Както и към Уран, Нептун и Плутон на другия.

Тези ъгли показват областите, в които двамата могат да преживеят конфликти, разочарование, чувство за манипулация или недоверие. Но тези предизвикателни ъгли могат да имат и положителен ефект? Когато от преживяното напрежение, да извлекат поука от тях и двете страни.

Възможни са случаи, когато напрежението между двама е толкова голямо, че е трудно да се преодолее, нали? Дали не са поради големите различия помежду Ви?

Кои ще са Ви важните ориентири?

Вода

Стихията Вода

Важно е в другите случаи, когато има хармония между енергиите, целите и идеалите !Това ще е показано от поне няколко хармонични ъгъла между личните Ви планети и асцендента!

Предизвикателните ъгли могат да бъдат стимул, необходим за развиване на самосъзнанието им, оценявайки взаимната си индивидуалност, нали?

Ползване трите тома на Петър Димков?

Важно е, да се обичаме, но и да сме здрави, нали?

Защо да вярвате на мен, като технологиите Ви предлагат електронен четец?

Трите тома -“Българска народна медицина” от Петър Димков е Вашият пътеводител за Вашето здраве и профилактика! Това е Вашата инвестиция за добро здраве и щастие!

Томовете са библиографска рядкост и са много скъпи на хартиен носител, а може и да Си го позволите, евентуално? Тук е малко мястото, за да слагам 2643-те страници?

Какво печелите, ако си закупите книгите и ги прочетете с тетрадка и молив? Получавате съвети за психологическо и физиологическо самолечение с много търпение и постоянство, което е извлечено от българските ни корени!

Няма болест, а човек с физиологически и психологически проблем, които могат да бъдат отстранени!

Да се доверим на древните и планетите?

Важна е Вашата нагласа и мястото на Луната!

За да се промените и да следвате препоръките в книгата, които ми помогнаха след 27.07.1997г.! Но бях изключително дисциплиниран и нямаше изкушение, което да ме съблазни!

Важен си Ти и Твоето търсене, Уважаеми Читателю! Навярно биха Те затруднили някои процедури и рецепти в книгите на Петър Димков!

Бихме могли да обсъдим всяка от стъпките в книгите, които съм изпробвал в семейството ми и с потърсилите ме? Тези 2643-и страници са учебник, но всеки е уникален и реакцията от тялото Ви ще е странно за Вас?

Лечебната криза би могла да Ви стресне и откаже, но си е във Вашето тяло, което ще я преодолее, за да Сте здрави и щастливи???

Комбинирам ли според Луната?

Доброто е за Вас, Уважаеми Читателю! Странен текст, който пак би Ви провокирал, че отварям темата за важното място на жената в живота на планетата ни?

Има дати от календара всеки месец, когато е важен ден-Новолуние в определен знак и преминаването на Юпитер през следващите дни!!!

Бихме се доверили на древните, че през тези два дена бихме наблегнали на думите:- “Искам” и “Желая”??? Какви да са темите на исканията и желанията ни ли?

Те биха били:- “Мощ!”,” Промяна!”, “Преодоляване на кризи!”, “Себеусъвършенстване!”! Още- “Любене и душевни партньори!”, “Финансови партньорства!” и “Избягване на схватки!”.

Кога вземам решения?

Тревожат ли ме въпросите?

Защо Ви приканвам да разговаряте с Вашите дъщери и внучки, че работа винаги ще има? Но бебето се нуждае от майка си до навършване на 3-та си година!

Чета и слушам работодатели и политици, които съблазняват майките с работното място и допълнителна заплата! Кой съм аз, че да имам мнение и да давам акъл, нали?

Само Ви споделям безсънните си нощи в интернатите, като съм се опитвал да смеля споделеното от трудните деца:-“…мама така……мама иначе и ………….”???

Всяко бебе си изпълнява личната си програма от еволюционните му корени-“Развиване”, но, това опасно- но!

Майката е заменена от баба, леля или гледачка, но те са с различна миризма и различно докосват! Което включва в бебето програмата-“Отбрана”, която забавя програмата – “Развитие”?

Мъдра ли е баба и съвета и?

Текстът ми е подарен и нямам представа от авторските права върху следния текст?

Можем ли да се вслушаме в мъдрите думи на бабата?

“Има три тайни, момичето ми, само три, които ще те направят щастлива. От мен да ги помниш, за мен да се сещаш, когато ме няма вече до тебе.

Тайната на искането, благодарността и даването.
Научи се да искаш от себе си.
Само от себе си. Не искай от други нищо, дъще!

Нито любов, нито уважение, нито лоялност.
Този, който ще те обича – ще те обича сам. Този, който ще ти даде уважение, ще е този, който те познава до дъното на душата ти!  Този, който ще ти бъде лоялен, ще е този, който държи на теб.

Бъди благодарна на всички тях, защото те са ти дали част от себе си, без да го поискаш от тях. Бъди благодарна и на онези, дето не успяха да те обичат истински, дето те предадоха и дето те лъжеха.

Благодари им на сбогуване.

Давай любовта си без да я пестиш!
Без да я мериш и претегляш, без да я разменяш. Давай на всички искреност, давай надежда, давай усмивка.

Колкото и да дадеш от това, дъще, няма да обеднееш – по-богата ще станеш. И по-чиста. Всичко се търгува днес, дъще.
Не се научиха хората, че даването е по-ценно от взимането.”

Защо ли природата е щедра към нас? Винаги ни предоставя цветове, аромати, вкусове и усещане за вечност в добро здраве и щастие!

Бъдете здрави и открийте личните Ви цикли с цифри и карта!

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: