Съсредоточено внимание и извличане на центрирана урина!

Помага ли Ни вглъбяването, за да извлечем полезна урина от тялото Ни?

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и стихиите, като ползвате Вашата урина.

Добър да е денят Ви, Уважаема М. П.! Моля Ви, да прочетете коментара ми, като странна приказка от фантастиката, ако Ви притеснява! Навярно ще кажете, че това не е мъжка работа и да си отида в градината! Права Сте! Това е много тънък момент с женската флора. Позволих да погледна, че Сте в годината, когато рожденият ден се празнува в тишина??? Моля Ви, колкото и нереално да Ви прозвучи/подобно ме връхлетя 1997г./. Няма пол, а има разумен човек, който променя концентрацията към собствения си Мозък?

Първо си обещайте, че 6-т месеца ще приемате сутрешната Ви средна урина. Между 3.00ч.- 9.00ч., ако имате позиви за уриниране? Стоп! Сега идва и по- трудната част, защото може да Ви сметнат за луда Вашите близки?

Упражнението се прави преди сън и при сутрешното Ви нормално събуждане. Сядате удобно върху възглавница на пода. На удобна масичка или табуретка, за да не са напрегнати ръцете Ви. Слагате двете Ви ръце на табуретката, като първо Сте разтрила двете Ви длани една в друга до загряване.

Вашата поза и извличане на урина

Гърбът Ви е изправен и не Сте приведена напред. Може да седнете на леглото, да облегнете гърбът Ви на възглавница. Да свиете колена към гърдите и да облегнете лактите на коленете. Важното е Вашето удобство! Дланите са обърнати нагоре! Затваряте юмруци, като палецът е върху стиснатите Ви пръсти. Затваряте очи. Мисълта Ви е в дланите и репродуктивните Ви органи!

Бавно и внимателно започвате да отваряте палеца/броите до 10/, показалеца/броите до 10/. Така, докато отворите 5-те пръста на лявата длан и после дясната длан. Стоп! Отмахвате всички мисли, които нахлуват и се връщате с мисъл за длани и репродуктивни органи! Усетите ли напрежение, веднага го прекратете и продължете следващата вечер и следващата сутрин!

Тук няма норма и не е състезание, а Ваш контакт с Вашия мозък, като Си поръчвате изчистването. Което ще получите изпратено с Вашия прием на сутрешната Ви урина! Прочетох, че спазвате прекрасен режим. Навярно се прокрадва съмнение сутрин при приема на урината! Да, навярно вече Сте ядосана, че в 21-ви век, някакъв дядо Ви предлага небивалици?

Квантовата енергия и урината не са мит

Тя е добре забравена от 200 000 години? Всяка една механика с тампон, вагинален душ и други промивки е полезна, но първо е Вашата концентрация, за да повярва Вашия мозък, че вярвате в способностите на Вашето тяло! Бих продължил с храната и характера, но навярно прекалявам с намеса в чисто женски разговор?

Характер, мисли и промяна състава на урина

Благодаря Ви, Уважаеми Х. П., че се спирате, за да прочетете моят странен коментар! Възможна ли е промяната на характера с воля и концентрация? Да! Мисълта е невероятен творящ инструмент за тялото ни! Бихте могли да проверите в 4-те книги на Ернст Мулдашев. Безплатната книга на д-р Ваня Мичева- “Ръководство за ранно откриване на тревожност и депресия”. Както и странната книга на Ян ван Хелсинг-“Не пипай тази книга”???

Да продължим с упражненията, които започнахме с Меридианите, Ходилата и Дланите за Вашата урина?

Какво направихме до тук? Използвахме цифри и букви, които свързахме с вкус и аромат. Сега ни предстои разполагането на листите в собствения ни сън? Тук основната роля се пада на Очите! Това е нашата Камера, която е работила, докато Сме били в будно състояние. Иска Се време и поръчка към мозъка, за да разпределим натрупаната информация. Която да не си търси място, а целенасочено да я разпределим при заспиване?

Мозъкът ни няма представа за ден, нощ, вчера и утре! Той приема всичко за Сега и от раждането ни работи по програмата- Развитие! Как да го направим? Всеки е строга индивидуалност и сам трябва да изпита удоволствието от подреждането?

Примерно: Фиксирате се по цифрите- Едно, зелено, кисело, лимон. Две, червено, сладко, кайсия и т.н.? Тук е важна Вашата длан, защото изписвахте всичко във Вашия дневник, но не на сила, а с интуитивната Ви помощ! Внимание! Това не е силово упражнение, а следване на личната духовна и физическа хармония! Започнах го на 27.07.1997г. и с много притеснения, но го следвам и допълвам!

Упражнения за Воля и Концентрация при отделяне на урина

Благодаря Ви, Уважаема К. Х., че Се спирате, за да прочетете моят странен коментар! Бихме продължили с “Мрежата от Матрьошки”. Която да включим към листите с цифри, букви, цветове и ароматите? Постепенно ще забележите, че неволно използвахте цветовете за написване на цифри. Букви с цветове, които са свързани с аромати от Вашето минало? Как да го направите ли? Спокойно се върнете към първите три листа, в които са цифрите и буквите?

Свържете ги мислено с цветя, дървета, храсти, треви, животни, птици и риби?

Кои са първите им букви и дали има неволна връзка към тези първи букви. За да свържете цвета на изброените живи организми с избраните от Вас цветове? Какво печелите от това невинно занимание ли? Всеки от Нас има цели, задачи и намерения, нали? Мозъкът ни е натрупал база от данни, които е обработил. Той се опитва да ни бъде полезен в сън и свободни интуитивни занимания с ръцете, листа и моливите? Станете от стола и се разходете в стаята със затворени очи за 3 минути?

Върнете се до масата и погледнете с нови очи към ароматите, които да свържете с конкретна година? Постепенно ще Ви изплуват имена, места и събития. Тях интуитивно Ви е подсказал Вашия Мозък, че Ви предстои връзка? Ползата от отдаването на малкото Ви свободно време към собствената Ви концентрация. Това помощ за Вашата духовна и физическа хармония!

 Упражнения за Волята в програмирането на Вашата урина

Собствено производство!

Благодаря Ви, Уважаема И. Ч., че се спирате, за да прочетете моят странен коментар! Да продължим с труда, който вложихте с изписването на цифрите и буквите. Това са различни цветове и различно разположение в листите? Всеки един от Нас е изкушен от храна, нали? Концентрацията би Ви помогнала, за да извадите и сортирате избраните от Вас цветове. Това е различно и не е случайно за всеки от Нас?

Бихте подредили цветовете, които Сте предпочели и кои цифри и букви Сте изписали с тях? Сега бихте продължили с изписването на вкусовете от плодове. Зеленчуци или топлинно обработени продукти с тези вкусове?

Какво печелите, за Вашата течност, от това занимание ли?

Започвате да изваждате Вашата приказна история. Тя ще Ви върне години и събития, които са се вкопчили в подсъзнанието Ви. Които Ви притесняват, които Ви напрягат или изваждат непреработени страхове? Стоп! Спрете, ако вече е минал половин час от заниманията Ви!

Разходете се в стаята на пръсти и с високо вдигнати ръце над главата Ви. Така ще комбинирате умственото Ви натоварване с движение и разнасяне на напрежението? Това упражнение изглежда невинно? То активира вкус, а вкусът провокира отделяне на сокове!

Би било добре, ако комбинирате разхождането в стаята с няколко клякания. Главата да е изправена и с изнесена напред брадичка? Може да Ви е трудно клякането, което да замените с 36-ет ставания и сядания на стол? Желателно е да го превърнете в собствено удоволствие!!

Вашата течност след изпълнена концентрация

Благодаря Ви, Уважаема Р. Х., че Се спирате, за да прочетете моят странен коментар! Предлагам Ви, да продължим с Меридианите, Ходилата и Дланите. Така заедно ще анализираме най- трудната дума- Концентрация към отделената урина! Навярно успях да привлека вниманието Ви? Тук, на стената ми, всички можем да Сме Си полезни? Вие споделяте Вашите опитности от книги, курсове, срещи, разговори или…..? Така обсъждаме тази важна за душевната и физическа хармония дума- Концентрация или Съсредоточаване?

Защо Ви го предлагам към Вас ли?

Защото всеки ден се срещам с мъката на възрастните, които се притесняват и плашат от – Забравих! Да, страшно и тъжно е от думите- Алцхаймер, Тремор, Паркинсон и Деменция, нали? Всеки от Нас е различна индивидуалност. Лекарствата, билките, храните и произволните упражнения са недостатъчни? Нужно ни е волево усилие за концентрация в ДНЕС и конкретния момент???

Събрах над 100-сто книги и над 1000-да упражнения.  Навярно Вие Сте срещнали други, които да са по- полезни, нали? Започвам и всеки ден ще пиша по няколко невинни упражнения. Които Вие бихте допълвали? Желаещите ще Си ги копират и изпробват за Себе Си или за техни близки?

Първите две упражнения са свързани с бял лист и цветни моливи? Избирате Си част от деня, в който ще седнете удобно на пода върху възглавница. Вземате дъска или твърда книга и върху нея е празният бял лист. Обещай Те Си, че от това Ваше занимание зависи животът Ви.

Започвате изписване на цифрите от 0 до 9 и обратно, но всяка цифра с различен цвят и различен шрифт. Стоп! Постарайте Се, да е спокоен всеки от мускулите Ви и ръката Ви. Да се води плавно, да няма никакво напрежение! Спрете веднага, ако усетите, че Се напрягате и продължете следващия ден. Така ще Си обещаете на Вашия мозък, за конкретния час??? Приятни и добротворни да са заниманията Ви!

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

 

Leave a Comment: