Помага ли ни геометрията?

Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.

Прилагане на геометрията за цифрите 7 и 9? Аритметолог ли?

Защо да зависите от някого, като можете да положите усилие и да си го начертаете сами?

Аритметолог!

Начертавате 6-т концентрични окръжности.Първата, втората, третата и шестата ги разделяте на 12-т части! Четвъртата разделяте на 9 части! Внимание! 360:7=/6х5/+60, защото неделята е за почивка и трябва да е 60-т градуса!!!

Внимателно подхождате към 5-та окръжност, за да подредите така, че неделният ден да е най- голям.

Как да започнете? Защо да станете аритметолог?

Начертавате 6-те концентрични окръжности.

Прекарвате червен хоризонтален диаметър, който не минава през втората външна окръжност? Защото там ще е соларния асцендент и ще Ви го предложа отделно?

Най- вътрешната/ 6-та окръжност/ е, за да разположите цифрите от 1 до 12-т, които са домовете, но за всеки са по- малки или по- големи от 30-т градуса!!!

Четвъртата разделяте на 9 части!

Сега да започнем със запълването на всеки от секторите с думи и цифри, но Ви е нужна тишина, спокойствие и концентрация! В първа и трета окръжност записвате думата от Вашия асцендент/22грд. Водолей/ , като ще Ви давам пример с моята карта, която е малко
по- подробна?

Защото е допълнена със заниманията на Конфуций и Карл Густав Юнг по 8-те дома на “И-Дзин”, което ще е за напреднали?

После продължавате с разполагането на думите, които са с посока обратна на часовниковата стрелка/при мен под Водолей е Риби, Овен и т.н./.

Сега поглеждате в 4-та концентрична окръжност, която разделихте на 9-т сектора?

В сектора под червения хоризонтален диаметър разполагате Вашата годишна цифра при раждане/18.05.1957=9+5+4=18=9/, като под него разполагате 1, 2 и т.н.? Като спазвате възхода да е обратен на часовниковата стрелка???

Сега идва най- трудното, защото трябва да съобразите 7-те сектори в 5-та концентрична окръжност/събота в 01.10ч.? Когато е моето раждане/, като под него е най- големият сектор/Неделя и е 60-т градуса/, после е понеделник и т.н.?

Вашата годишна цифра

Защо Ви е това усилие ли? Защото древните са внимавали с цифрата 4-и, което познаваме, като високосна година?

Защо ли са написали древните, че 4-ти дом е “Домашно огнище” и “Дом на края”? Стоп! Родителите ни не са виновни, че с много любов включват и програмата ни със срок на годност? Дали ще откажем да следваме собствения си път???

Да, навярно Ви звучи притеснително, като желаем животът ни да е весел, щастлив, добротворен, вдъхновяващ и ……? Ала всичко в живота на нашата планета Земя е с правила! Които Ние да спазваме, а постоянно крадем от шанса за светлина, както преместваме стрелката на часовника?

Сега да обърнем внимание и на 6-та концентрична окръжност, най- малката и най- вътрешна? Но най- съществена за характера ни и проявленията ни в социалния живот!

Само от стреса ли е предизвикано

Безпокойство?

 

Защото тук е 4-ти дом и бихме натъжили близките ни, когато сме болни, нали?

 

Сега идва и празничността на 31.12.2018г., когато можем да извадим начертаната си карта и да погледнем с Надежда към предстоящата 2019г.?

Поглеждам към 4-та концентрична окръжност, където са 9-те сектора, като съм подтикнат от сектор 7/18.05.2018=9+5+11=25=7/! Но ще стане 8/18.05.2019г.=9+5+12=26=8/ и после проверявам в календара, наистина ли пише “раждаща се събота”?

С кои автори бихте започнали?

Бихте отишли в близката библиотека и потърсили авторите:- Пламен Румпалов, Николай Дойнов, Жан Спилър и Грант Леви, като начало!

Ала за напредналите има стотици автори, които са се концентрирали върху част от секторите в картата Ви???

Николай Колев аюрведа лечителМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас! С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: