Как да комбинираме храните за да сме здрави

Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.

Трудно ли е, когато усещам липса на енергия, а съм само наближаващ 40-ти рожден ден през 1997г.? Да!

Виждате трите снимки от стряскащото ме начало, когато градския жител се реши да стане козарче?

Първата снимка в ляво и можете да ме видите качен на ореха? Като вдигам короната на дървото, за да има простор в бъдещата ми градина от 2-а декара с лечебни растения?

Другата снимка в колажа е с козите, които бях виждал, но отдадох години? За да се науча да правя – кисело мляко, сирене и кашкавал!

На другата снимка от колажа виждате и защо бях готов да се уча с козите! Тук са двете ми дъщери, които ме посещаваха? За да се уверят, че психически съм устойчив? Като се запознавам и извършвам непознати за мен и тях действия през 2000-та година???

Каква е тайната за оцеляването ми ли?таблица за съвместимост на храните

Тя е в разделянето на последователността в поемането на продуктите!

(Вие можете да си запазите и отречатате този документ като кликнете на снимката на таблицата или на тази препратка)

Отдадох години, за да експериментирам с тялото си, като поемането на храна, течности и дишане?

Бях чужд човек за съседите, които с недоверие приемаха гражданина, които се занимава със земеделски дейности? Но по много различен начин?

После дойдоха и разговорите от любопитството ми? Като биха могли и Те да са полезни на децата си,като спазват съвместимостта на продуктите?

таблица за комбиниране на продуктите(Вие можете да си запазите и отпечатате този документ като кликнете на снимката на таблицата или на тази препратка)

Внимание!

Важни Сте Вие и Вашите сетива, а не само полезността от двете таблици! Тялото Ви ще Ви задава въпроси чрез неразположения, докато се убеди тялото Ви? Като няма да го изненадвате с храна по необичайно време и в необичаен вид!!!

Прочетете, помислете и бихме обсъдили детайлите, защото всяко тяло е различно и има специфични нужди?

Всяка седмица си изготвях меню, като доказах на моето тяло, че няма да го изненадвам:-“…ех, как ми се хапва сега………”!

Роб на обстоятелства и хора или полезен за себе си

Плодове и зеленчуци за деня?

Наложих си преминаване на дни, само, на зеленчуци, плодове и търпимо топла вода!

 

 

diadokolio Blog.bgМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас! С Уважение, Николай Колев. За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: