Почива ли си мозъкът ни при сън?

Мозъкът ми и нуждите му!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.”

Странен ли е материалът за мощта на нашия мозък?

Да продължим разходката в мозъка ни? Как да свържем думите: “Доброта+Истина+Красота” с програмата-“Развитие”?

 

Полезна ли ни е сугестологията при заспиване?

Защо да използваме Сугестологията вечер, преди да Си легнем и да сънуваме? Познавали ли са го Таксидиотите, когато са обикаляли населените места в България?

Как са запалвали огънчето на надеждата, че годините в робство ще имат край?

Сега Сме свободни, но отваряме ли вратата на собствения Си мозък, за да Творим ежедневно?

Важно ли е храненето ни, за да е свеж мозъкът ни?

Как намират място в съзнанието ни трите думи: Удоволствие+Наслада+Копнеж ?

Важните три въпроса, когато общуваме:-

1.”Добро ли е за мен това, което казваш…..?”;

2. “Истина ли е това, което казваш…..?” ;

3. “Полезно ли ми е това, което казваш….?”???

Това бяха темите от поредното ми пътуване и срещи с 18-т човека в нужда?

Отразява ли се тревожността ни върху мозъкът ни?

Основната тема бе-“Почива ли си мозъкът ни?”???

Сугестията не е мит, а строга индивидуална програма, която бихме ползвали всяка вечер? Когато си поръчваме отговора в образи на сънищата ни, които да запишем и анализираме на 7-я ден, като поредност от гроздове?

Навярно Ви звучи фантасмагорично, но лягаме всяка вечер спокойни и уверени, че ще спим, но ще дишаме и сърцето ще си работи, нали?

Докарваме стока за магазина, но се надяваме, че складовите работници ще я подредят, опишат и подготвят за реализация, нали?

Това иска и нашият мозък вечер!

Всичките ни сетива са натрупали впечатления от поредния ден и искат заръка, кое да е на преден план и кое да е “закопано” дълбоко в подсъзнанието ни?

Кои са решенията, които очакваме от подсъзнанието ни, да групира, анализира и ни изпрати със символи в съня, за да действаме?

На 05.04.2019г. публикувах снимката и “чекмеджетата” в мозъкът ни? Време е, за да ги подредим, да ги сортираме и поискаме отговори в съня ни, за да действаме, нали?

Има ли връзка на Луната, Слънцето и Асцендента със здравето ни?

Защо сънищата са показателни при Пълнолуние?

Да се доверим на дневника ни, в който описваме всичко, което сънуваме през седмицата?

Как да програмирате сънищата Ви с поръчение?

Кога вземам решения?

Тревожат ли ме въпросите?

ТЪРСИТЕ ЛЮБОВ: Поръчайте своето желание, когато Луната е във Везни и Телец. Този период от всеки месец е най-добрият за привличане и разпознаване на подходящия брачен партньор или началото на щастлива връзка.

 

ЖЕЛАЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ЛОШИТЕ СИ НАВИЦИ: Поръчайте на подсъзнанието Ви, когато Луната е в Стрелец и Близнаци ще даде тласък на вашия старателно формулиран довод да премахнете отрицателните си черти, от които искате да се освободите.

 

Огън

Стихия Огън

ТЪРСИТЕ ВЪТРЕШЕН ПОКОЙ: Поръчайте Вашето желание за спокойствие и контрол върху Вашата съдба, когато Новата Луна е в Риби и Дева. В този момент всяко чувство за паника може да се разсее и вие ще изпитате блаженството, че сте защитавани от Висшите сили.

 

Метал

Стихията Метал!

ЖЕЛАЕТЕ СЛАВА И БОГАТСТВО: Поръчайте го, когато силната движеща сила на Луната в Рак и Козирог ще ви помогне да откриете и предприемете такива действия, които ще подсилят вашата социална позиция, ще ви донесат повишение в работата или финансов успех.

Сега е моментът да поработите с естествените сили на Вселената!

Така да превърнете мечтите си в реалност, като ги доверите на обработката при сън!

Най-важното за сбъдването на Вашите желания е да попаднете в резонанс с Висшия Разум. Тогава космическата енергия сама ще доведе щастието при нас.

Любов!

Любов!

Трябва да изразите желанието си за своята любов в първото лунно денонощие.

Каквото си пожелаете в този ден, непременно ще се сбъдне. Както е известно, първото лунно денонощие понякога продължава само няколко минути. Не пропускайте тези минути – от тях може да зависи целия ви живот.В този момент трябва подробно, с колкото се може повече детайли да си представите живота, който желаете.

Само от стреса ли е предизвикано

Мечтите в Мозъка?

Замечтани, нали?

Представете себе си и мъжа, който бихте желали да имате до себе си. Той трябва да бъде добър, умен, мъжествен, красив? Това е възможно.

Добре би било да е богат? Защо не? Но не забравяйте, че най-важното нещо е той да Ви бъде по сърце и да Сте влюбени!!!

Ако не изпитвате любов към него, няма да има значение нито красотата му, нито богатството му, нито каквито и да било негови достойнства, нали?

Така в момента на настъпване на първото лунно денонощие вие трябва да изградите образа на любимия мъж с увереността, че когато има любов, останалото се подрежда, нали?

Ако имате предвид конкретен човек – можете да концентрирате мисълта си върху него, като използвате негова снимка!

В този случай обаче хубаво помислете – ако има човек или ситуация, която може да възпрепятства Вашата връзка! Тук шансът за изпълнението на желанието Ви значително ще намалява.

Въздух- Дърво

Стихия Въздух-Дърво! Сън!!!

Задължително условие: при Поръчването на сън с Картина, трябва не просто да видите образа на любимия мъж, но и да видите себе си до него.

Усещането Ви трябва да бъде позитивно, радостно, щастливо, трябва да имате пълна увереност, че желанието ви ще се сбъдне.

Но и не давайте прекалена воля на фантазията си, ако Ви поведе към бурни и страстни любовни сцени.

Тези мечти ще Ви отнемат толкова енергия, че за реалното им осъществяване енергия няма да остане.

Това е една от основните причини жените-мечтателки да остават сами в живота – фантазиите отнемат всичките им сили.

Мечтите са необходими, но бъдете внимателни с тях!!!!

 

Бихте ли се запознали и с уринотерапията, като пречистваща Мозъка?

 

 

 

 

 

 

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: