Пиене на урина!

Защо да пиете собствената Ви урина ли?

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне. За да откриете нещо полезно за себе си в пиенето на урина.

Защото Вашето тяло е уникално и познава Вашите нужди!

Предлагам Ви мои разговори с членове на затворена група, за пиене на урина?

Защо помолих да се присъединя към Вас в затворената Ви група ли? Защото на 27.07.1997г. се оттеглих от града и исках да си върна здравето. Като се освободя от 125-те си килограма, трите депа в бузите на таза и кървящите фистули?

Доверих се на Махатма Ганди и Армстронг, за да пия урина. Но с мен бяха книгите на Петър Димков, Петър Дънов. Лидия Ковачева, д-р Щелтън, Пол Брег, д-р Уокър и Мария Требен.

После се появиха Кармен Томас–  Радиопредаване за полза от урината в Германия/1999г./. Започнах с 50 мл. сутрешна средна урина през 1997г. и не съм я спирал, но няма и да я спирам!

Сега изпивам всичката средна урина между 5.00ч. – 8.00ч., ако стана късно? През 2016г. се преместих в Русе. За да се грижа за майка ми. Като 8г. се грижех за 4-те ми внуци, но вече пораснаха?

Да, майка ми се притесняваше от моите странни занимания с лечебни треви и суровоядство?

Защо и бях нужен ли?

Защото и открили три хематома в главата. Възпален седалищен нерв, епилиптични припадъци и непредизвикано падане? Сега е туристка и уверено продължава с 50мл. сутрешна, средна урина! Няма вечер, в която да липсва сезонната салата, защото урината е следствие, нали?

Коментар на читател към мен. „Благодаря ти….върховно  !!! Възхитително е всичко което пишеш…..“

Коментар на читател към мен. „Ти наистина си намерил правилния път! Може много да ни покажеш и много да научим от твоя опит.“

diadokolio Blog.bgАз отговарям. Благодаря Ви! Да, ще Ви споделя, но сега разучавам правилата в групата? Публикувах правилата за ползване на урина, но на моята стена.  При разрешение от администратора, бих го сложил, но съм нов и внимавам!!!

Коментар на читател към мен. „Здравей те, искам да ви попитам, а правите ли клизми и гладувания. И от урината само сутрешната ли използвате и само за пиене ли?“

Нужно ли е и въздържание от храна?

Аз отговарям. Благодаря Ви, за трудните въпроси! Да, преминал съм през всичко 1997-1999г.! После открих собствената Си цикличност, за да са клизмите на 21.03.; 22.06; 22.09. и 22.12!

Гладуванията ми са по Лидия Ковачева, д-р Шелтън и д-р Уокър! Не съм правил и няма да правя гладуване по д-р Филонов/Сухо гладуване/!

При дните на гладуване изпивам всичката средна урина от 3.00ч. до 15.00ч.! Навярно бихте отделила време, за да прочетете 2634-те страници от 3-те тома на Петър Димков. За да Сте убедена!

Всеки от нас е отделна вселена и Вие би било да откриете собствената Ви цикличност. Защото сме различни по пол, възраст, кръв, начин на хранене и социална активност, нали???

Коментар на читател към мен.“ Три пъти чета и не схващам няколко неща. Искали сте да се освободите от 125 килограма? 200 ли сте тежал, или сте искал да се свършите тотално?“ Мислите ли, че от урината си дърпате с килограмите надолу?

Променя ли се теглото при пиене на урина?

Аз отговарям. Благодаря Ви,  Т.! Бях 125кг и станах 79кг., което виждате и от снимката. Съжалявам, че съм го написал подвеждащо Ви! Да, редовният прием на урина помага за регулиране на теглото.  Би било добре да Сте с Вашата сезонна храна по Вашата кръв и костна структура??? Много от споделеното ще Ви е странно, но съм написал и авторите, от които съм се учил?

Коментар на читател.“Т., може би ще се съгласите, че реално ние всички слагаме в устата и поглъщаме най-различни продукти! Които хранителната индустрия ни предоставя и бихме пили всякаква урина, ако тя е подобаващо опакована.  Замаскирана като вкус и аромат и на вече ако носи някакво екзотично наименование .“

Коментар на читател. „Т..Бъди сигурна че с приема на златната ни течност можеш да достигнеш до всичко най -добро ! Най – точно и положително за теб….тегло , кожа, коса , здраве, психика, мироглед, настроение! Любов, мир и спокойствие, уравновесеност, чувства, изражение и външен вид .“

Да погледнем ли към тайните на Изтока?

Аз отговарям. Благодаря Ви, за доверието и добрите Ви думи! Да, почти няма проблем в тялото, който да не е подпомогнат от урината. Това са 22-е години трупан опит, но винаги поставям няколко условия.

Ако някой реши да ме последва и да я ползва за цял живот??? Първото условие е, че преди заспиване вечер и след събуждане да има минутки, за да се вентилира тялото!

Ляга се по гръб, дланите са върху пъпа и се диша 100 пъти с корема! Защо ли? Защото сме земноводни! Раждаме се и възвестяваме с плач, че вече не сме във водна среда, нали! Ставаме и веднага отиваме в кухнята, за да кипнем вода.

Вече сме в тоалетната и сме си напълнили чашката със сутрешна,  урината- средната, която изпиваме бавно! Влизаме в кухнята и започваме пиенето на кипнатата вода, но за всеки е с различна търпимост, нали?

Малка глътка вода, дъвкане, за да отделим слюнка, жабурим и гаргарим глътката 7 пъти. Минава час и вече можем да хапнем плод? Вече сме платили данъка към еволюцията- дишане, вода и плод?

Коментар на читател. „Радвам се на упоритостта Ви, Nikolai Kolev! Доколкото разбрах и майка Ви е вече добре, благодарение на пиенето на урината.

Тук ни трябва такъв човек като Вас, с голям опит и добри резултати, за да ни вдъхновява и нахъсва. Надявам се, че с Вашите съвети и препоръки ще бъдете полезен на всички .“

Нужна ли ни е психологическа нагласа?

Аз отговарям. Благодаря Ви, П.! Благодаря Ви, за добрите Ви думи и доверието Ви! Да, ползвам урината като универсален личен извлек от собствения ми организъм за всеки ден! Но и много предварителна работа с храна и течности. За да повярва тялото, че произведеното ще се върне в тялото, а няма да отиде в тоалетната?

Пиенето на урина е повече психологически и мисловен процес, а после е физическо изпълнение на действието!

Защо ли?

Защото тялото ни няма чувство за хумор и много пъти сме лъгали неговите нужди, нали??? Уринотерапията я възприемам като свещената връзка: Майка- Дете!

Първо са вложените ни мисли в подбирането на продукти за запарки, извлеци, отвари и ……..! После е мисълта ни при изготвянето им, после е ритуала за поднасянето им. После е мисълта на вкарването им в устата и дългата работа с език. Слюнчестите жлези, зъбите и накрая гълтането? Защо са нужни всичките тези детайли ли?

Само от стреса ли е предизвикано

Безпокойство?

Защото ние сме Емоционални същества.

Които възприемат продуктите с 5-те сетива, а това е нужно на компютъра в главата ни. За да се настрои и да си направи план за разпределението им! След 7-я ден от началото с урина се задейства и доверието от връзката:-Черен дроб/Дърво/+ Далак/Земя/+Бъбреци/Вода/.

Които започват внимателно да изпращат концентрат и да го очакват от урален прием? Това не е мое откритие! Повярвах на Китайците и Индийците. Които са ни го подарили с табличката-“5-те елемента”? Няма да прекалявам! Ако има интерес ще пиша детайли?

Благодаря Ви! Да, ще обмисля поднасянето, защото е с приложение във всяка област урината. Трябва желание, за да се преодолее съмнението, че всеки го може, нали?

Коментар на читател. „Споделете, ще Ви бъдем благодарни. Тук сме се събрали хора отворени към новото, или добре забравено старо , нетрадиционното и духовното.“

Коментар на читател. „Ако ти е възможно и приятно, ще ни е от голяма полза да ни разкажеш как се храниш?  Какви гладувания /пречиствания правиш? Как прилагаш Уринотерапията…с масажи, клизми или само приемане на средна, първата сутрин?“

Коментар на читател. „И въобще повече за здравословния ти живот.Радвам се че си при нас!“

Моите трудни уроци!

Аз отговарям. Благодаря Ви, за доверието! Бивш учител по математика и физика съм, които са ме научили да спазвам правила? Храненето ми е подчинено на астрологичната карта, кръвната ми група “0” и сезоните! Не използвам думата “гладуване”, а въздържание от храна. Не, не съм и няма да ползвам Филонов- сухото гладуване!

Спазвам 8-те дати в календара, като минимум и максимум на “ИН” и “ЯН”! Всяка година ми е различна. Защото последната ми цифра е 7, а лунният календар ми е програмата. За да имам дни на вода и урина! Всички сме различни и с различно натоварване, различни семейства. Различни са кръвните групи на родителите ни, нали?

Продължавам, но няма да си позволя, за да Ви подвеждам с общо-задължително за всеки. Не, ние не сме еднакви!!! Вярвам в трите думи:- Удоволствие, Наслада и Копнеж, като условие, за да сме здрави и щастливи!

Спазвам трите Сита-

  1. Добро ли е това, което Ви пиша?
  2. Истина ли е това, което Ви пиша?
  3. Полезно ли ще Ви е това, което Ви пиша? !!!

Съобразявам се с двете работни програми на тялото ми:- “Развитие” и “Отбрана”?

Защо е така ли?

Да си представим, че сме в палатка на поляната до “Соколския Манастир” над “Етъра”. Преуморени сме и имаме силно разстройство? Ужас! Чуваме силен рев на мечка? Доверили сме се на програмата “Развитие”, че ще лежим, но можем ли? Веднага се включва програмата “Отбрана” и хукваме, дори да сме без гащи и да се препъваме, нали?

Дали има връзка тази измислена приказка с уринотерапията ли? Да! Раждам се, но станах на 40-т и само работата ми беше в главата! Това не се прие от програмата “Развитие” в тялото ми и започна “Отбрана” с болести!

Вече 22-е години уважавам сезонните зеленчуци и винаги има настъргани кореноплоди. Основните ми храни са боб- различен, ориз на фурна със зеленчуци, картофи на фурна със зеленчуци.

Месото ми е само сварено и пиперосано, но не повече от 3 или 4 пъти в месеца. Рибата ми е 3 или 4 пъти в седмицата. Яйцата ми са веднъж седмично, а млечните са 5 или 6 пъти в месеца!

Сами виждате, че не съм вегератианец или веган, а всеяден, но зависи от натоварването ми. Навярно няма да Ви допадне, но не приемам крайностите. Защото вярвам в еволюцията! Която е правила промените през последните 2 000 000 -а години в телата ни.

Като се е съобразявала с оцеляването! Сега да се върнем към урината. Не бързайте, а дъвчете всяка много малка глътка, за да усетите съдържанието и. С което да я обогатите през деня?

Пиенето на урина е емоционален разговор с тялото ни за нуждите му, а не гъл- гъл- гъл, пък тя, урината? Да си върши работата, нали? Бих продължил, ако вече не съм прекалил с търпението Ви, как помага урината и Йога?

Коментар на читател. „Това малко противоречи на теорията на Малахов! Който казва урината да се изпива на един дъх, нечетен брой глътки и не знам защо – обърнат на изток. И аз го спазвам това правило. Не знам какво ще кажат другите. Нека споделят мнение. Така ще се стигне до най-доброто решение.“

Да се доверим на Малахов!

Аз отговарям. Благодаря Ви! Прав е Малахов за нечетния брой и инцидентното, когато е ударно! Споделих Ви практика за цял живот. За да е удоволствие и копнеж, което приех от индийците и Махатма Ганди!

Постепенно ще обсъждаме съобразяване с лунен ден, седмичен ден, годишна цифра, месечна цифра, дневна цифра. Място на луната в картата, асцендента, мястото на земята в картата и кръвната група. Ако не е прекалено натоварващо в групата, както пиша в моя профил?

Коментар на читател.В книгата на John Armstrong...няма такива усложняващи практиката правила? Не намирам логика, но съм сигурна че има някакво обяснение….“

Коментар на читател. „И без да ги спазвам съм получила всичко. Което ме кара да се чувствам великолепно от пиенето на урина.“

Коментар на читател. „Да наистина Малахов е помогнал на много болни. Налице е, че съветите, практиката и познанията му са безценни. Защо толкова сложно?  Изваряване, глътки, посоки, изпиване на един дъх. След като имаме същите и може би по- блестящи резултати. Каквато е практиката на John Armstrong и с могъщата окислена престояла урина.“

Коментар на читател. „Аз също разбирам някои “ритуални” правила при приемането на урината. Същевременно усещам, че някои от тях сега не ми съответстват. Аз не приемам средната порция, а цялата урина. Наясно съм, че има логика, но и до това ще стигна. Няколко пъти се пробвах да изварявам, защото съм напълно убедена в полезността на мечогона. Но в условията на дома ми това е практически невъзможно. Затова практиката с остаряла на въздух е моят вариант. Най-важното ми убеждение е, че ние с пиенето на урина не можем да си навредим. Нещо повече – използването й е особен личен изследователски процес.“

Важна ли е Луната при пиене на урина?

Аз отговарям. Да, прекрасно е, когато проявим воля, за да използваме Новолуние и Пълнолуние, за дни само на урина! Защо го правя ли? Защото съм егоист и искам да се срещна с внуците на моите внуци. Да съм в добро здраве и щастлив, а не лежащ и мрънкащ старец.

Аз отговарям. Ако съм разбрал правилно, въпросът е към мен ли? Предстои ни Пълнолуние на 19.05.2019г.? Това ни дава възможност за 5 дена на урина, като започнем от 17.05.2019г. до 21.05.2019г. включително? Днес е 13.05.2019г. и бихме наблегнали на прясна Маточина – за запарка.  Вече има пресни ягоди, за да са до вечерята, като храна? Стоп! Всеки е различен и сам ще разговаря с тялото си за 3 или 5 дена? Маточината и ягодите ще обогатят урината. Която да е основната ни течност през 5-те дена? Стоп!

Възможна е сухота в устната кухина или езика?

Тогава би било добре да се приемат и 3 глътки търпима топла вода? Сега е хладно и е добре да се пазят глезените и врата от преохлаждане!!! Да, навярно Ви натоварвам с излишни страхове и притеснения.  За 22-е години съм имал много неприятни изненади от хора, които бързат. Които не следят подробностите от реакциите на собственото си тяло??

Аз отговарям. Благодаря Ви! Прав Сте! Дори и един ден е достатъчен? Важен е договорът с Вашето тяло! Което да Ви повярва, че ще давате почивка на Вашето тяло. През  4-те фази на Луната, като най- важни са двете: Новолуние и Пълнолуние! Надявам се, че Сте започнали с дневника Ви, за да проследявате отговора от тялото Ви! Всяка една четвърт от мястото на Луната е и въздействие на урината върху част от тялото.

Започва от Темето при Новолуние и приключва с Ахилеса в края на четвъртата четвърт. Да, през първите месеци може да се получи объркване. Защото Темето се активира, когато е Луната в Овен, което съвпада с първата четвърт? Все още има календарчета в църквата, където са дадени датите с всяка една от фазите на Луната. Това ще Ви помогне за дневника Ви, който да подредите до 31.12.2019г.??

Коментар на читател. „Искам да споделя радостта си в групата.Някакво топченце/уплътнение/се беше появило вътре на устата ми. Усетих,че расте и си казах:спешно гладуване,за да го стопя. Ето-42 часа без храна и резултатът е на лице. Само с урина и водичка и организмът си реши проблема. Няма го топчето,каквото и да е било.Ако бях тръгнала по доктори, нали се сещате. Та това е-гладуване и пиенето на урина,ако имате проблем? Още докато е малък,за да може организмът да се справи най-лесно и безболезнено. А за здравите-профилактика. Сега е лунната диета и който си е направил труда да погладува до утре към 14ч е подарил порция здраве на тялото си. И радост за душата. Бъдете здрави! Обичам ви!“

Вътрешен прием на урина!

Коментар на читател. „Приетата вътрешно тя отначало прочиства организма. След това отстранява всички препятствия и обструкции в него. Накрая възстановява жизнено важните органи и съдове,разрушени от болестта. Урината възстановява не само функциите на белия дроб. Задстомашната жлеза,черния дроб,мозъка,сърцето,стомаха. Кръвоносните съдове,а също лигавицата и обвивката на органите. Желая успех в лечението с постоянство и воля. Спазвайте дните за въздържане от храна-поне 24до36 часа седмично. Само на вода и урина-това ще помогне за справяне с проблема.“

Коментар на читател. „Предлагам, да се правят по-леки форми, по-малко дни на гладуване, сух или не и т.н. Когато човек види някаква полза, сам ще увеличава дните. Повечето тук сме аматьори, сега започващи и трудно ще изкарат 5 и повече дни, сух или не!“

Аз отговарям. Благодаря Ви! Напълно Сте прав! Само споменавам, че тази година е необичайна влажността и хладното време, за да е повече времето. Вие Сте по- важен и реакциите от Вашето тяло са най- важни! Да, понякога се увличам с думите, защото го практикувам от 22-е години.

Аз отговарям. Странен коментар? Да променям ли емоционалните си възприятия? Да! Моята чаша, моята чиния, моята лъжичка и ……? Това би ли ме натоварило? Да! Тук идва и моята храна с моите лечебни растения?

таблица за съвместимост на хранитеВсеки от нас е следствие от приема от всичките си сетива, но в определени дни, защото е енергиен обмен! Всяка икономика се нуждае от енергийни източници, но и от човешки ресурси.  Какви ще са емоциите на работещите?

Защо ни е това наблюдение ли?

Защото имаме деца и внуци, които да подпомогнем в личностното им развитие.Което да им даде Емоционална Свобода, за да разкрият личните си дарби!

Да се върнем към началото за странен коментар и мой предмет! Защо ли? Защото ние общуваме с електроните в предмета и ни правят щастливи! Това ни показва и характера!

Посещава желаещи личен разговор и моля да ми покажат. Кое чувстват за свое и тогава им разказвам тяхната приказка. Която да продължат, за да са щастливи с пиенето на урина!

Аз отговарям. Благодаря Ви, за трудния въпрос! Навярно Сте минала 21-и дена на прясна, средна, сутрешна урина. Вече преминавате на следващо ниво със стара и преварена урина?

Възможно е, да Ви отегча с правилата, но употребата на видовете урина е договор с Вашето тяло. Което се съобразява с разпознаване на собствените си продукти, които са с Вашия код! Това не е мое откритие, а е квантова теория за енергетиката във всеки продукт.

Предлагам Ви, да Си направите дневник с график за пиене на прясна, втриване или компреси? Жлъчката отговаря и за опорно- двигателния апарат??? Предлагам Ви, да се доверите на дланите и ходилата Ви? Целта е бавно, внимателно и постепенно да се разбият камъните, за да не се получи задръстване?

таблица за комбиниране на продуктите при пиене на урина

съвместимост на отделните продукти

Бихте могла да съчетаете пиенето на сутрешна урина с месото на 1/4 лимон и лъжица зехтин. За да осигурите плъзгане? За жлъчката е добре да свикнете с бавното пиене на 150мл. търпимо топла вода преди всяко хранене. Сутрин, обед и вечер, но и с коремно дишане, за да масажирате с дишане черният Ви дроб?

Да се върнем на ходилата и дланите?

Вечер, като се приберете, си събирате всичката урина в стъклен, порцеланов или глинен съд, но не и метален! Преди да Си легнете вечер, изсипвате събраната урина в леген и потапяте ходилата за 10-т минути.  Движите ходилата в легена, както правят малките деца при къпане.

Роб на обстоятелства и хора или полезен за себе си с пиене на урина

Плодове и зеленчуци за деня?

Изваждате ходилата, изчаквате да попият и обувате тънки памучни чорапи, а сутринта измивате с хладка вода. През следващата седмица включвате и дланите. Наблюдавате промяната в ходилата и дланите. Ще си погледнете езика и той ще е леко обложен. Което е отговор от тялото Ви, че работи за чистене.

Вече Сте готова за концентрата от 1/4 преварена урина, която всеки път ще е различна. При вегетарианство, предполагам, че всеки ден Ви е различна комбинацията от зеленчуци???

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: