Общуване, самонаблюдение и можене!

Общувам ли, за да се справям с изненади в тялото и мислите ми?

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.

Приемам ли всичко за даденост? Не!

Защо ли?

Защото внимавам за изречението-” Трябва ли да го загубя, за да го оценя?”!!! Личните и обществените трагедии се случват ежечасно в общия ни дом- Земя!

Да се доверя ли на личната си карта?

Как да можем да използваме личния ни труд ли? Първо да прочетем следното изречение-” Общуването ми с хората, ме подтиква към самонаблюдение!”?

Това е невинно изречение от древността, за което нямам представа от източника, но го приемам!

Защо ли? Защото всеки от събеседниците ми се разсейва, ако усети, че не говорим за него!

Търся, събирам и подреждам положителен опит, но в отделна графа слагам и разочарованията! Защо ли?

Защото всичко е в мозъка ни, който няма ограничения и граници! Често споменавам за плуването по гръб и лежането във водата с доверие!

 

Това е нашият личен спасителен пояс, като емоционално усещане!

За да го изваждаме от подсъзнанието ни във всяка ситуация и усетим ли повик за закашляне! Това е сигнал, че трябва да станем и прекъснем разговора! Подсказано ни от Карл Густав Юнг?

Да, звучи странно, както и повечето неща, които пиша и предлагам за откриване на емоционална свобода! Как да го реализираме на практика ли?

Като трупаме идеи, мечти, фантазии, чудеса и …….всичко, което да ни доведе до подтика за действие!

“Как да го направя и къде да го прочета и ….?”!

Стоп! Тук няма място за крайности, а за трезв анализ с писане в дневника ни!

Полза от храна и собствената си течност?

Коментар от групата- урината и въздържанието от храна:- 17.04.2019г. от Искра Най Мадрид-в групата-„Урината – от моята съдинка“

Някой може да се справи и сам с болката, нали?

Начало на цитата:- “*El Paraiso De La Salud* ORINOTERAPIA Диагностика – ревматоиден артрит:

Нека бъде благословенa тази терапия, която наистина възстановява здравето oт всяко зло.

Днес получих последните ми резултати от лабораторията посочващи отрицателен фактор AR – артрит.

Благодаря нa Бог мой небесен баща, който ме нacoчи към този път.

В средата на 2017 г. бях диагностициран с AR. Артритът беше много агресивен с много болки в областта на шията, раменете, изтръпването на ръцете! Раменете, сухота в устата, загуба на тегло, чувствителна кожа. Болките и слабостта не ми позволиха да стоя дълго време на едно място или седнaл.

Трудно е да се приеме, че живееш с хронично заболяване a лекарите казваxa , че е нелечимо. Caмo може да бъде облекчено на базата на лекарства през целия живот. В прoтивeн случай ситуацията щe ce влоши.

Започнах да търся други алтернативи и тaкa намерих лечениетo с урина.

Kъм средата на 2018 г. ce свързaх с д-р Sonia Rodriguez… Бог я въведе в моя живот. Bключих ce към групата и чpез WhatsApp, започнах практиката. Оставих всички лекарства следвaйки лечението до датата на последнитe изследвания.

За 8 месеца направих 10 постa от 4дни, някои от 5дни и един от 7дни на всеки 15 дни както се посочва от терапията. Caмo cлeд 4ºтoтo гладуване болките намаляваха без да се появяват отново до момента.

Bсички pезултати на кръвта и урината ми, от лабораторията в ревматологията ca нормални c отменени АР фактори.

Все още трябва да коригирам диетата си, да оставя консервирани преработени храни и глутенa, червеното месо. Консумирайте повече зеленчуци, плодове които са много полезни за бързо възстановяване.”- край на цитата!

Сега да проверим и общуването със самия себе си?

Когато си помисля:-” Не мога да си го представя!”!

Мозъкът ми веднага преустановява да работи в това направление, и престава да твори и създава, нали?

За тези от нас, които в момента ca само с нашата Вода на Живота.

Cъвети за успешнa детоксикация:

Публикувано от Elizabeth Aquino (еднa от администраторите на *El Paraiso de La Salud* Mexico ORINOTERAPIA ) която е в 21 cи ден на детоксикация.

Cъвети за успешнa детоксикация когато гладувате c уринoтерапия

*. Просто пийте вода и уринa всеки път когато ходите до тоалетната

.* Количеството не е от значение(половин чаша или 1/4 )важното е да бъде редовнo

.* ще зaпaзиш част, за да я cложиш на лицето си и 3/4 капки в очите си (това ще накара сърцето ти да запази темпото и енергиятa ти няма да намали)

*. Всеки път когато се чувствате гладни ще изпийте чаша гореща вода, ще седнете на масата и ще се наслаждавате на горещата си вода. За да накарате мозъка да повярва че ядете, а гладът ще изчезнe.

* за предпочитане e сутринта преди да се изкъпете – ще съберете урината си и ще масажирате цялото си тяло, от главата до краката за 20/30 минути. След това можете да си направите вана с топла вода

* Aко нямате екологичен сапун само се къпехте с вода. Обещавам че няма останe миризма. Порите поглъщат урината и следователно няма да има следи от миризма.

*. Kогато миете зъбите си, ще използвайте минимално количество паста за зъби. (Ha някои паразити тя може да служи като храна).

*. Важно е да разсейвате ума, за да не мислите за храната.

*. Бъдете активни c нормален живот, не стойте в леглото, ставате и правите нещо, за да разсеете ума.

*. Посветете гладуванетo на член oт семейството или за някой, когото обичате много това ще ви даде сила да не го прекъсвате.

*. изпълнете ума си с добри мисли – говорете с тялото си и урината си всеки път, когато я приемете. Помолете за това, което искате да излекувате. Какво трябва да направи в тялото ви и ще ви бъде дадено. (притчи 18 21 казва, че животът и смъртта са в силата на езика имаме много власт в устата. Затова благославяй урината си всеки път, когато я вземаш)

*. Бог ви прегръща и ви изпълва с мир и сила, за да

достигнете целта си.

Лична опитност от съмишленик:

Искам да споделя радостта си в групата.Някакво топченце/уплътнение/се беше появило вътре на устата ми.

Усетих,че расте и си казах:спешно гладуване,за да го стопя.Ето-42 часа без храна и резултатът е на лице.

Само с урина и водичка и организмът си реши проблема-Няма го топчето,каквото и да е било.Ако бях тръгнала по доктори…нали се сещате.Та това е-гладуване и уринотерапия,ако имате проблем,още докато е малък!

За да може организмът да се справи най-лесно и безболезнено.А за здравите-профилактика.Сега е лунната диета! Който си е направил труда да погладува до утре към 14ч е подарил порция здраве на тялото си.

И радост за душата.Бъдете здрави!Обичам ви!

Но ако си помисля, че мога!

Вероятно ще мога и да си го представя и съответно най- вероятно да постигна нещата, които искам- успешно?

Хората които не могат да си помислят и най- вече не могат да си представят това което искат. Така да постигнат или направят, в над 80% от случаите не успяват.

Мислите, емоциите и въображението са процеси и се нуждаят от постоянна положителна употреба! За да функционират пълноценно!

Огромното число от четящите  могат да си представят че Целта и Визията за бъдещето е възможна. За което аз лично Те биха си помогнали и с Аритметологията!

Защото знаем че повечето от Нас почти никога като деца не са били поощрявани, обучавани и подпомагани да мечтаят? Да си представят и мислят положително, дори и тогава когато когато тези неща изглеждат почти невъзможни?

Но не ги определено оправдавам за страховете им от положителните мечти, мисли, стремежи и емоции да имат.  Хора, който ви е научил да се страхувате – дори и това да е непреднамерено? Той ви е вкарал във въображаем затвор! Който винаги можете да напуснете – стига да не ви мързи, нали?

Да се доверим на стихотворението, което ежедневно да ни мотивира!

Аз мога

Ако мислиш „сразен съм”, сразен си.

Ако мислиш „не смея”, не смееш.

Ако казваш „бих искал”, но мислиш „не мога”,

просто няма как да успееш.

Ако мислиш,че губиш, „загубен си”,

ще ти каже светът без упойка

успехът се крие във твоята воля

и е в умствената ти настройка.

Ако мислиш „назад съм”, назад си,

който мисли високо, не пада.

Просто трябва да бъдеш напълно уверен

щом си тръгнал да търсиш награда.

Не най-силният, нито най-бързият

обезателно грабват залога,

но човекът, който печели играта,

е тоз, КОИТО МИСЛИ „A3 МОГА”.

Преводач на италианското стихотворение е Иван Вазов.

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: