Независими ли?

Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.

Благодаря Ви, за чудесното начало с “Независими ли?”

Често слушам за изговаряне на независимост?

Трудно ги разбирам, как живеят с тази дума, къде им са мислите през ежедневието и бързането за прибиране при някого.

Само от стреса ли е предизвиканоИзвоюване на свое кътче и време за себе си, да, това го разбирам и препоръчвам.

Защото го забелязвам и при внуците. Каква е последната цифра на годината? Активен ли е техния 6-т годишен период или е пасивен техния 4-и годишен период?

Играем заедно, четем, рисуваме, но идва момента и те показват…?  Време им е нужно за тях си- “…нали ще отидеш да изпушиш цигара на терасата…”.

Трудно беше, докато им покажа възможността, как да остават сами, но придобиха смелост и спокойно ме отпращат на терасата.

Това е приложимо и при големите, но е нужно търпение? За да открием точните думички с които да подскажем на близките си, че ни е нужно време за нас?  Да освободим тях от присъствието си.

Зеленчуци?

Дали съм при майка ми или при някоя от дъщерите, имаме си кодово изречение? Аз изричам-“зеленчуците ме викат”! А при мое застояване, те ме подсещат-“нали чувстваш, че зеленчуците те викат на село”.

Няма обиди, няма сърдене, а изразяване на вътрешна потребност от пространство.

Всички сме скачени с вода, ток и интернет, това е зависимост, която можем да прекъснем с щракване на копче.

Така е и с роднинските и приятелски отношение, но щракването става с кодови изречения, които са разбираеми за двете страни?

Като се съобразявам с последната цифра на конкретната година, но и последната цифра от рождената им година?

Всички сме различни и уникални, няма точна формулировка на изреченията, а са плод на конкретната обстановка и отношения.

Много е добро палтото през зимата, но през лятото го слагаме в гардероба, нали?

Така възприемам и общуването, не изхвърлям палтото през лятото, а го съхранявам за следващ период, не скъсвам отношенията, а обяснявам нуждата от време и място за себе си.

таблица за комбиниране на продуктите

съвместимост на отделните продукти

Обичам статистиката и таблиците.

 

 

 

 

 

Огледайте се и Вие ще откриете разликите в изразяването на различните хора с различни кръвни групи, нали?

 

Николай Колев аюрведа лечителМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас! С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: