Мозък, характер и неприятни изненади?

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.”

Мозъкът ни и въздействията в годините!

 

Характеристиките на период с преминаващи или струпани планети са определящи за любовните Ни отношения, нали?

Моментите, в които нещо все не достига, са пагубни.  Затова е добре да знаем кои са главните недостатъци във връзката на всеки период от годината?

Като случващото се в мозъкът ни.

Опитайте да ги осъзнаете, за да избегнете напрежението в отношенията Ви с околните или любовната Ви връзка? За да съхраните романтиката.

Ние се отличаваме не само по външни белези, но и по индивидуалните си подходи, нали? Някои имат силна омайваща сила, особено докато говорят, други са романтици?

Има и такива, за които казваме, че са добри манипулатори, нали?

Тук е мястото на слънчевия ни знак, лунният ни знак, асцендента и мястото на Земята в картата ни? Кога сме родени оказва влияние върху нашия характер? Комуникационните ни умения и желанието  ни да се налагаме с мнение, нали?

Трите периода в годината?

Да проследим кои са Трите най-манипулативни периоди, които да избягваме или да се отдръпнем.

Първият период /21.10- 22.11/ е може би най-манипулативният период във всяка година.

Представителите със струпвания в този период ще са хитри индивиди, чието неочаквано “ухапване” с думи и действия може да бъде оставящи ни сковани.

Това е силата, която имат хората със струпвания в периода. Те имат вътрешна амбиция, която поддържат в себе си и прекарват много време в наблюдение на заобикалящата ги среда.

Имат скрити намерения и могат да разпознаят и най-слабите страни, да знаят какво искате да чуете. Това, което ги прави уникални, е че могат да изглеждат перфектно в тъмнината, забелязвайки важни подробности.

Но този контрол имат не само върху постигането на собствените си цели, но и когато защитават близките си, които обичат. Навярно четете в рубриките за  ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества, нали?

Вторият период /22.06.- 23.07./ е с обсебването, което произлиза от тяхното дълбоко, неизследвано море от емоции. Тези води невинаги са спокойни, нали?

През този период бихте се чувствали като изгубен в тях, без да Сте сигурни, че Сте обичани и бихте манипулирали околните, докато не получите любов или предмети, които смятате, че са Ви необходими.

Но попадналите в капана на този период, невинаги заявяват директно какво искат? Те са склонни да играят драматични роли, с които да събудят съжаление в другите.

Манипулацията е техният любим начин за направляване на емоциите и действията на другите хора.

Въпреки че в повечето случаи манипулирането им се получава, не са малко и тези, които неглижират артистичността им? Подминавайки опитите им за контрол.

Третият период е/21.05.- 22.06./?

Всички сме чували и чели за двойствената природа на този период, нали? Тук имаме повече от едно лице и Те слагат това, което е подходящо за съответната ситуация.

Имащите струпвания в този период са адаптивни и могат да проявят гъвкавост към почти всяка среда.

Също така са много добри оратори и знаят как да използват силата на думите, за да спечелят доверието на околните.

Толкова са добри, че могат да ви убедят в горещ летен ден да си купите топъл, не студен чай.

Дълбоко в себе си искат да направят нещата интересни, да опознаят света, хората и обстоятелствата. Техните манипулации никога не са опасни, освен ако целите им не са такива?

Познаването на периодите ми помогна, за да ги преодолявам! Което можете да прочетете в моите трудни уроци?

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

 

Leave a Comment: