Би ли Ви била полезна Урината?

Можем ли да се доверим на собствената ни урина?

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си и помощ с Вашата урина.

Споделен опит от затворената група за Уринотерапия.

Преведено от “Orinoterapia y Nuestra Saluo “ – Teo Altuna:

Мога да кажа, че вече съм оздравял, но пътя бeшe дълъг преди да открия причината за всички злини от които страдax.  Високо кръвно налягане, тахикардия , аритмия, висока глюкоза, диxатeлна криза, промени в настроението. Паническите атаки, страховете, безcънни цели нощи, мигрена, колит, гастрит, усещане за наблюдение и подигравка с мен. Затваряx се в ceбe cи от страх да не ми кажат че съм луд. Aтаки на глад, световъртеж , мускулни болки, криза c крещeнe и викове.

Благодаря на Бога, постепенно всичко товa свърши благодарение на Уринотерапията! Без да приемам лекарства само терапия и много терапия! Кoято e най-доброто от всички психиатри, които ме лекуваха без никакъв резултат. Все още ми ocтaвa дa излекувам витилиго, въпреки че спря да ce развивa! Вече не ме е грижа защото ce чувствам чудесно излекуван от всичките си злини!

Сега съм cъc супер енергия минаващa през тялото ми, и всичко благодарение на терапията с урина.

Tова е най-удивителното и прекрасно нещо, което ми се е случило. Слeд кaто страдах в продължение на 13 години от живота си от всичко това.

Публикация в www.medicaldaily.com за ползата от уринотерапия

Амброуз, който пиеше по една чаша урина по време на един нормален ден, се натъкна на златния еликсир на младостта в интернет, докато търси лек за болки в гърба.

Въпреки че в Обединеното кралство и Испания се провеждат три операции за гръбначна хирургия. 91-годишният все още има сериозно увреден гръб. Специалистите по гръбначния стълб казали на Амброуз, че изпробването на различни болкоуспокояващи. За хроничната болка в гърба е единственото налично решение по това време.

Терапията с урина

Терапията с урина беше идея, която го заинтригува докато смяташе, че му липсват други възможности.

„Без да губя нищо, помислих си, че ще опитам терапията. Да помогна да се постигне по-добро качество на живот за оставащите ми години“, заяви Амброуз за Daily Mail.

Според All-Natural, естествен лечебен ресурсен център, лечението с урина се разглежда като възможен начин? За подпомагане или поддържане на здравето на човека. Лечебните методи включват пиене, инжектиране, масажиране и къпане в урината.

Златната течност е силно стерилна! Състояща се от 95% вода, 2,5% карбамид и 2,5% нетоксична смес от минерали, соли, хормони и ензими.

Любопитен за собствената „супер-хранителна терапия” на тялото, Амброуз решава да вземе малка проба в чаша? Внимателно дегустирайки „чистата кехлибарена течност“.

Амброуз дори е разработил собствена стратегия, за да определи кога урината е достатъчно силна, за да се пие.

„Научих, че човек трябва да отбележи цвета на урината и да я изпие! Ако е среден поток и да има определен цвят от слама“, каза той на Daily Mail.

Докато светлата жълта или чиста урина често е индикатор, че човек е много добре хидретиран ?

Амброуз вярва, че няма да бъде толкова ефективен.

“Ако е ясно, то е практически безвкусно – и мисля, че е доста безполезен като лечебен свойство – каза той. Обратно, ако урината е твърде жълта? Тогава тя е заредена с много потенциални ползи, но може да бъде и твърде силна, за да се пие.”

Как Амброус използва урината

За да се отърве от фалшивия вкус на златния еликсир, Амброуз призна пред Daily Mail. Взема след това зърно грозде или две, или просто бързо изплаква с вода.

След провеждане на терапия с урна в продължение на три последователни години!  91-годишният мъж благодари за здравословното си физическо състояние и младежкия си вид на урината.

Той признава, че може да са необходими седмици или месеци за уникалното козметично лечение. Да се излекуват напълно проблемите, свързани с кожата. Болките в гърба на Амброуз все още продължават? Но той потвърждава, че терапията е помогнала за намаляване на нервните болки в гръбначния стълб до приемливо ниво.

– Мисля, че изглеждам и се чувствам на около десет години по-млада от моята възраст. До 2014 г. притежавам испанска шофьорска книжка, всички подготвям. Принадлежа към клуб “Мост”, на който помогнах преди 20 години; и се уча да свиря на пиано, когато мога? Защото никога не съм имал шанс, когато бях по-млад – каза Амброуз.

Един човек, който не е на борда с урината на Амброуз, е неговият 87-годишен партньор Джойс. Тя просто намира за невъзможно да преодолее отвращението си от самата мисъл да изяде собствената си урина. – Тя се съпротивляваше на всичките ми опити да я убедя да опита терапията с урината – каза Амброуз.

Лечението с урина и науката

Все още липсват научни доказателства в подкрепа на здравните ползи от терапията на урина към днешна дата. Въпреки това, Амброуз не е единственият, който е претърпял известно облекчение на болките в гърба, използвайки алтернативна техника.

Шри Кришна Мърти, на 39 г., започва лечението си с урината през юли 2010 г., след като е бил диагностициран с тежък проблем с гърба. Мърти преживява болка в стомаха, ръцете, краката, гърба и други части на тялото си?

Страда от множествена органна недостатъчност. След само три месеца лечение на урината обаче, здравето на Murthy се подобряваше с всеки изминал ден, тъй като ставите му станаха по-хлабави и мобилни.

Той също така може лесно да вдигне ръцете си и да се разхожда сам с подкрепата на бастун, според www.urinetherapy.in.

Д-р Роб Хикс, общопрактикуващ лекар, смята, че пиенето на урината е контрапродуктивно. “Бъбреците са ефикасна филтрираща система, която се отървава от това, от което тялото не се нуждае”! Казва той, така че консумирането на урината уврежда целта на бъбречната система.

За да научите повече за лечението на урината и други алтернативни процедури за красота, прочетете аз как я използвам от тази страница.

Николай Колев аюрведа лечителМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас! С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: