Как ни Помага Номерологията?

Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си?

Важни ли са чуждите успехи и можем ли да следваме собствената цел?

Да, лесно е да кажем- “Да” или “Не”, като преведем десетки примери, а собственият ни модел и ритъм? Да, трудно е и може да доведе до емоционален срив, ако нямаме ориентирите на Хензел и Гретел?

Помага ли ни Пламен Румпалов?

Които използват камъчетата, за да излязат от гората?  При следващия опит, птичките са изяли хлебните трохи? Можем ли да използваме тази приказка в собствения ни живот?

Да, камъчетата са Юпитер и Сатурн!

Защото 5х12=60/петте стихии и 12те години на Юпитер/ и 2х30=60/двата цикъла на Сатурн/, а 7х9=63 (Седем цикъла по 9 години в човешкият живот) , като 7 е цифрата на късмета и сърцето а 9 е цифрата на паметта  и белите дробове.

Защо ли Карл Густав Юнг се е вгледал в Конфуций и Питагор, които не са се срещали, но са ни оставили възможност, ако решим, да следваме собствената си дарба? Не, не ми вярвайте, а се поинтересувайте от Вашите родители и близки.

Най-вероятно са изпитали затруднения между 60-та и 63-та си година, за да продължат в добро здраве, като им е нормално кръвното и нямат затруднения с дишането?

Как да Изчислим Година 7 и 9?

Това е увода, а сега следва практическата част? Сядате удобно и записвате годините Ви. После смятате Вашата 7ма година, примерно 18.05.2009=9+5+11=25=7, а после и на 9, примерно 18.05.2002=9+5+4=18=9?

Защо Ви предлагам книги и ги свързвам с българската традиция чрез Наричанията, цифрите от настоящата година, месец и ден, както и лунните фази с мястото им в конкретния месец?

Защото се раждаме с полови белези, вид кръв и еволюционна принадлежност към корен, който родителите ни Наричат и остава за цял живот:-Николай, българин, русенец, европеец, землянин, ако някога се преместя на Марс?

Сложен ли ни е печат при раждането ни?

Това е печат, който включва циклите, които изчислих вчера, а днес ни предстои разходка с Юпитер и Сатурн?

Какво ни предлага Клавдий Птолемей през 2 век:- “Погледни назад, действай днес, за да погледнеш и към далечното бъдеще!”!

Интересни думи, но как да го направим? Да, това би Ви отнело време, за да върнете календара до Вашият 7-ми рожден ден?

Когато е първата квадратура /90грд. спрямо рождена позиция/ на Сатурн, като проверите в кой знак и кой дом попада?

После Си записвате и позицията на Юпитер по дом и знак, защото Юпитер излиза от опозицията/180грд. спрямо рождената позиция/ и всичко получено даром, трябва да връщаме през следващите 5-т години?

Защо е Наречено-“Начално образование и старт!”???

Тук няма раса, пол, вяра, традиция или обществено положение, защото природата няма чувство за хумор, а следва програмата-“Развитие”?

Дяволчето е скрито в детайлите, че се трупа и опитност в програмата-“Отбрана”, която препъва програмата “Развитие”? Защо ли? Защо ли?

Защото след 7-та година впиваме в подсъзнанието собствените си страхове.

Някой- родител, роднина, учител, възпитател, съсед, или съученик ни дава оценка и ни лепва Наричането/отличник, хулиган, добро дете, прекрасен певец, спортист и много други етикети.

Как Биха Ви Повлияли Външните Фактори?

Не, не ми вярвайте, а проверете има ли народ на някой от континентите, който да не изпълнява някакъв ритуал с дете между 11-13-та година?

Защото съм преживял лично стреса от експеримента през 1963г., 1970г. и 1974г., като участник в експериментална паралелка от 6-т годишни.

През детските и младежките ми години все ми липсваше възраст или опитност, която другите около мен бяха натрупали с възрастта.

Това не е оплакване, а подтик от съдбата, за да я създавам сам и по трудния начин със Сатурн в Стрелец и 10 дом. А ретрограден Юпитер в Дева и 7 дом, но тук са “Кръст на Съдбата” и “Точка на Съдбата” в 7-ми дом.

Практически стъпки за доброто отношение към живота ни и бъдещето?

Да, навярно Ви звучи много претенциозно?

Така се съмнявах и аз, когато будувах нощем/1979г.-1984г./, а лавината от изпитания бяха всеки месец. Как бихте постъпили, за да прегърнете страха и да го върнете в “Кутията на Пандора”?

Вече имате формулата за 7 и 9, който е наречен-“Цикълът на Карно”.

knigi

Полезни книги!

Вземете тетрадката и започнете със заграждането на 7, като годишно, месечно и дневно число, а зад него поставяйте позицията на Юпитер.

Защото са периодите, когото в сънища, срещи или посещения са Ви споходили подтици за ново, неизпитано, непроверено, но винаги открояващо се с успешен край!

После бихте направили същата аритметика, но слагате зад 9 и позицията на Сатурн.

Защото това са периодите, когато е трябвало да приключвате потискащи Ви връзки, бизнес проекти,или влияния увличащи Ви изкушения!

Проявление на Вашите Успешни Години

Когато опишете всичко от 7-та Ви година до настоящата Ви възраст, вече ще имате Вашата пътна карта/1964, 1973, 1982, 1991, 2000, 2009 и 2018г./???

Сега поглеждате към 2019г., за да Си заградите Вашият месец 7, който няма да е Юли, а във всеки от месеците 7 дата, която не е съвпадаща с 7, 16, и 25???

Месеците и дните!

Това са месеците и дните, в които е добре да си записвате всички контакти, прочетено и сънувано, за да го превърнете в действие. Което навярно Сте пропускали в предишните периоди с думите:-“Сега не му е времето!”? А бихте прочели и детската приказка -“Храбрия шивач- седем с един удар.”???

Николай Колев аюрведа лечителМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас! С Уважение, Николай Колев. За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: