Характер, воля, концентрация и урина!

Вашата урина е следствие от Вашата възпитана воля

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си. Здравето и стихиите, като ползвате Вашата урина.

Благодаря Ви, че се спирате, за да прочетете моят странен коментар! За отговорите към въпросите Ви, Уважаеми Г.Х., Т.И., Н.М. и С.С.! Възпитаване на волята Ви, за е целенасочена и Вашата урина!Да продължим със следващото упражнение, като навярно Сте проверили упражнението с лъжицата? Сега ще увеличим тежестта в дясната ръка.

Да вземем Чаша. Като я хванем я трите пръста за дръжката и кутрето подпира дъното. Чашата е пълна до ръба с вода. Вдигаме се на пръсти и внимателно обикаляме стаите за 10 или 20 минути! Дишаме с корема, повдигаме брадичката и изправяме гръбнака! Свикнахме с концентрацията от упражнението с лъжицата.

Сега ще усложним упражнението с мисловен фитнес към думите- “Спокойствие” и “Съвест”? Тук са важни личните ни ключови думи и ключови изречения? Всеки от нас се съобразява с пътните знаци и маркировките по пътищата?  Има ли такива и важни за здравето и щастието Ни? Да! Първо са сезоните, възрастта и натоварването ни? После са съвместимост на продуктите и тяхната разделност във всеки ден от седмицата!

Знаците в тялото Ви и Вашата урина

Да, спазваме знаците по пътищата? Но са ни досадни правилата за прием през устата на урина. Предпочитаме спонтанността, която Ни изненадва с неразположения, нервност, главоболие и после отказ на тялото ни? Тези три упражнения Ни дават възможност?

Вода

Стихията Вода

Да свържем мисленето с ключовите Ни думи и движение? Важна е пълната тишина и изчистване на съзнанието Ни от всичко отрицателно през тези 20-т минути? Ако неволно ни споходи! Помислете, как бихте формулирали Вашите изречения? Които винаги да започват с : “Добротворно си Благодаря, че…….!”?

През следващите дни се опитайте да ходите 20-те минути със затворени очи? Постоянно да изговаряте Вашите ключови изречения. За да се почувствате Творец на Собствения Ви живот!

Еволюцията е Творец и на Вашата урина

Защото Ние сме длъжни да се съобразим и променим? Нужно е усилие и действие, а не в седене и чакане, нали? Идеите са Наше творение. Мозъкът ни си има строг контрол над милиардите ни клетки и постоянно знае запасите в тялото ни!

Навярно Ви звучи странно, че постоянно си живеем със съдията в Нас? Който във всяка секунда е наясно, дали хрумването ни е изпълнимо? Най- полезната храна, най- полезните отвари и най- важните упражнения са безсилни?

Ако мислите и действията ни са различни от думите: “Съвест” и “Спокойствие”? Ние сме на кораб и социалните вълни ни влияят! Всеки социален контакт разклаща или успокоява кораба ни? Както и ще усетите с упражнението, че всяка връхлетяла ни мисъл? Ще предизвика разливане на вода от чашата Ни? Приятни да са мислите Ви с ходенето и Вашата пълна чаша!

Моят отговор за В 12 и урината

Благодаря Ти, Г. А. Л., за Въпроса към В12! Споменах Ви, че ползвам и се доверявам на томовете на Петър Димков. Както и акд. Виктор Востоков от 1997г.! Там са дадени всичките минерали и витамини за всеки един от природните продукти. Както и сезонното им потребяване, а не вкусови предпочитания и импулсивен подход?

Знаете моето отношение към “5-те елемента” на китайците и отговорът в тялото ми от 14-те Меридиана! Първо се съобразявам с дишането, после с редовния прием на Силиций и после В12. Който е скрит живот в семките на плодовете и зеленчуците?

През последните 22-ве години не съм приемал хапчета или хранителни добавки. Менюто ми е приготвено в неделя и тялото ми знае, какво ще му дам през следващата седмица! За мен са важни правилата на моето тяло. Няма случайни изненади през седмицата, на всяка сутрин и прием на урина! Разнообразието в продуктите ми е задължително и нямам два дена с една и съща храна!

Зъбите, дъвкане и алкала към моята урина

За мен са важни зъбите, които работят повече! Така тънките черва извличат нужното. Зимата ме зарежда за предстоящата година! В киселото ми зеле има- царевица, земна ябълка, круша, ябълка, морков, ряпа, целина, праз, лук. Както и чесън, тикви и зелени домати! Това е букет, който е достатъчен за мен и семейството! Чашата със сос от киселото зеле е с прием след 17.00ч.!

Социалните ни контакти и нашата урина

Благодаря Ви, Уважаеми П.М., Г.Т. и К.Р.! Вие Се спирате, за да прочетете моят странен коментар! Вчера бяхме в джунглата и Ви благодаря, че го прочетохте! Днес ще Се обърнем към светлата страна? Очакванията ни с Ваше гостуване или приемане на гости, както е при мен? За да усетим празничното настроение? Да се зарадваме на дадените от Нас подаръци и получените такива.

Всеки от Нас се нуждае от много спокойствие

Три трудни упражнения, но много полезни, ако ги допуснете през дните до 21.12.2019г. “Полазник”? Този празник не е измислен, а е много древен. Защото приемаме Полазването от започващото издигане на Слънцето. Вече свикнахте с моето отношение към Меридиани, Ходила и Длани!

Това упражнение е с Длан и Ходила на пръсти! Трудността идва от нужната концентрация за 10 минути в тишина и движение? Първо Си нагласете часовника, който да звънне след 10 минути, а някоя сутрин и 20-ет минути? Изключете от Мозъка Ви всички очаквания! Концентрирайте се за свободния маршрут в дома Ви! Станете 1ч. преди близките Ви, за да Сте сами и с упражнението?

Вземете най- голямата Ви лъжица за супа, която имате в дома Ви. Хванете я в края с палец, показалец и среден пръст, а другите два са прибрани. Отидете до мивката, вдигнете се на пръсти и напълнете лъжицата с вода от чешмата. Внимателно се обърнете и ходете 10 минути по Вашия маршрут с протегната ръка и на пръсти. Единствената Ви мисъл е, че не трябва да Ви трепва ръката и да не разлеете водата? Да, не е лесно!

Дишайте с корема и бройте крачките Ви на левия Ви крак.

Обикаляйте, дори и само масата, но не и да Сте на едно място! Постепенно изпънете гърба, приберете корема. Стегнете таза и най- вече, срамно- опашния мускул. Постепенно вдигате брадичката и махате погледа от лъжицата. Да, ще усетите напрежение в тила, врата и раменете! Леко ще има и струйки пот по гръбнака Ви, евентуално!

Телефонът звънва и Вие отивате да излеете водата в мивката. После разтръскайте длани и ходила от напрежението. Приятни да са заниманията Ви с концентрацията Ви! Навярно ще споделите отговорът от тялото Ви?

Тъжно е да си отидеш на 50 години, а има урина

Благодаря Ви, Уважаеми Г.А., Е. К. и К. Е.! Моля Ви, да го пропуснете, защото би Ви натъжил! Законът на джунглата ли е действащ? Да! Всяко залежаване на минали успехи е пагубно за здравето и духа НИ! Боли ме, когато мъже и жени под 50-т си отиват от живота! Защото им е липсвала смелост, за да се променят професионално и емоционално! Да, трудно е доверяване на собствената урина!

Думите им бяха, че са си загубили здравето, защото толкова са се стараели, а сега щели да ги сменят с млади! Стоп! Няма възраст, ако Духът в нас е търсещ, като на 18-т години! Бяха на 45г., 47г. и 49г.! Отказваха да учат и избраха рутината и после стрес, че получават предизвестие!

Тук билките, храната, водата и дишането са безсилни.

Всяка карта е индивидуална!

Трябва четене всяка вечер, за да си нов и различен. Да си източник на идеи! Да, навярно съм ядосан и не е добре да пиша, но не го четете, а прекъснете сега! Предстои невероятна промяна в емоционалността през Февруари 2020г.! Когато се струпват в Козирог- Марс, Юпитер, Сатурн и Плутон! Навярно се усмихвате? Природата е жестока, защото оцеляват приспособимите видове! Еволюцията не е мит, а работното място не е завинаги!

Добротворната ни Благодарност е към всеки от Нас и ученето е задължително! Постепенно набира скорост природния закон, че женската избира поколението в Природата! Така е и в работата, а не само емоционален оазис! Това ни е било познато и лесно го вършим! Отпускането в последния момент и губиш? Това е и урокът за всеки от нас! Здравето ни зависи от съзнателната ни реализация във всеки миг и до самия край на работното време? Вярвам, че днес Сте Се събудили с усмивка и Сте Си набелязали новостите? Които ще научите и усвоите с вдъхновение! Доброто да е с Вас и да Ви е полезно!

Волята, характера и ползването на урина от друг

Добро да е утрото Ви, И.М.! Имате право да ми се сърдите за следващите ми изречения! Внимание! Това е древен ритуал, който е правила и майката на Александър Велики! Но го е надживяла с мъка, че е без внуци! Това са правили и много майки, като са топвали бучка захар в урината след цикъл? За да не се увлече по жена си и да забрави майка си?

Синът Ви обича хобито- Музика, което ще му е за приятно разтоварване, но В. е търсещ мъж! Проверете къде е Луната в картата Му? Къде е неговият 6-ти дом в картата Му? Вече знаете, че ползвам моята урина от 22-ве години. Работата ми е 38-ем години с амбициозни родители в училище?

Вашата урина в неговия сок го прави Ваша собственост! Той ще Си остане момчето на мама с преобладаваща Ин енергия. Дали искате да има и бъдещо семейство! Много майки са ме пращали по дяволите, когато съм им казвал тези думи на родителски срещи?

Събрал съм много ритуали, но няма да ги публикувам, защото са опасни, ако се практикуват за промяна на мислите и целите? Да, Вие Сте дали живот на В., но Той не е Ваша собственост! Той е личност, която ще се учи от своите грешки и проверки! Обичате сина Си, нали? Искате да четете мислите Му! Тогава Се направете на болна и поискайте от неговата сутрешна урина, която Вие да изпивате? Това е ритуал от Сибир, когато затворниците са Си пиели урината. За да мислят еднакво и да Си вярват, когато заедно бягат- Декабристите??? Спирам, защото евентуално прекалих!

Полезни правила, за храна и прием на урина

Пий там, където конят пие. Конят никога няма да пие лоша вода.

Сложи постелята си там, където е удобно на котката.

Яж плодове, на които се спира червея.

Смело бери гъби, на които има мушички.

Сади дърво, там където къртица копае.

Строй дом, там където змия се припича.

Кладенец копай там, където птиците гнездят в жегата.

Лягай и ставай с кокошките, ще имаш златно зърно за деня.

Яж повече зелено и ще имаш силни крака и издръжливо сърце, като на звяр.

Плувай често и ще се чувстваш на земята като риба във водата.

Често гледай към небето, а не към краката си и твоите мисли ще бъдат ясни и леки.

Повече мълчи, отколкото говори и в твоята душа ще дойде тишината. Духът ти ще бъде мирен и спокоен.

Св. Серафим Саровски Чудотворец

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: