Чудесата с мен са възможни, нали?

Възможни ли са чудесата в живота ми? Да!

“Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам , че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.”

Можем ли да творим чудесата в живота си? Да!

Всеки от нас е богат на идеи, които би имал смелост, за да покаже пред света, нали?

Наскоро било проведено допитване: „ Вярвате ли, че ако много силно пожелаем нещо, то ще се изпълни?“ Много отговорили: „Не, разбира се“.

Тези, които вярват в неограничените възможности, ще кажат: „Разбира се, да“. Защото вярват в неограничените възможности  на разума и съзнанието.

Те казват, че има методика, която помага за изпълнението на желанията: да призовеш Вселената на  помощ.

Тя се нарича „ефект на визуализация на желанията“.

Принципът на визуализацията е удивителната  свързваща нишка между безграничната сила на нашата мисъл и Вселената! Която е готова да предложи дарове на всеки, който правилно я помоли, нали?

Защото ,да общуваш с Вселената, е полезно, нали? По-полезно, отколкото  с хората. Да се общува с Вселената е полезно,  като се има предвид, че тя е твое отражение.

Ти искаш да ѝ се наложиш, да изявиш себе си в нея, нали? И това е възможно, но тогава, когато  напълно се отменяш и се сливаш с нея.

И тогава се получава истинското сливане със света, с Вселената! Защото Вие чувствате, че всичко наоколо е една единна система!

В която Вие съществувате, а тя изглежда, че Ви възприема, Вие може да отразите себе си в нея.

Започваме да възприемаме цялата Вселена, цялото мироздание, целия свят като себе си!

Усещате, че всичко това Сте самите Вие, целият Ваш вътрешен свят се изразява сега чрез цялата Вселена!

Личната Ви карта!

Чрез звездите, пространството, планетите. Всичко е израз на Вашите вътрешни качества. И за това Вие бихте искали да усещате всичко това единно! Всичко интегрално, вечно, съвършено, като израз на своята промяна, нали?

Ако Вие се адаптирате, обедините се с Вселената, Вие ще започвате да усещате този дух, който се рее в космоса!

Това състояние на мисълта, което е само по себе си цялата вселена. Всъщност, цялата Вселена – планетите, пространството, звездите – е мисъл, нали?

Това е овеществяване или проява на мисълта на творението по отношение на нас. И ако се опитате да се отъждествявате с това, да се свържете, да се обединявате с цялата Вселена?

Вие ще започнете да възприемате нейния вътрешен смисъл и цифров ритъм! Вие ще можете  по такъв начин да разговаряте с Енергетиката на пространството.

Да си зададем ли въпроса за смисъла?

Дали всеки от Нас се състои, като че ли от пашкули, облечени върху Нас: проблеми, мисли, действия и…?

Тук е и тайната , че заради това и се говори, че това трябва да се прави в особено състояние, постепенно?

Древните/Питагор, Конфуций, Клавдий Птолемей и …/ ни учат, че сме длъжни постепенно да се „разсъбличаме“ пред Вселената? Да сваляме от себе си егоистичните обвивки.

Това се постига с тренировки в група, когато Вие поставя останалите вместо себе си! Така Вие ставате готови, за да се отъждестви с цялата Вселена, нали?

Това е възможно, защото древните са ни оставили:-“Каквото  е горе, такова ще е и долу!”! Необходими са само усилия и сериозна работа, именно с другарите, за да разменяме мисли, нали?

внуците са моето богатство

Проникването Ни във Вселената може да стане чрез взаимодействие с хората от обкръжението Ни.

Колкото и да е странно, именно „  Помогни на човека до себе си, като на себе си!“! Това ще  се явява ключ към разкриване на Вселената.

Работата е голяма, но интересна, вълнуваща, особена.

Това е и работата Ни на личното с общото към щастие, нали?

Баба, правнуци!

След 5-10 години отговорните за работещите хора, ще трябва да се занимават с проблемите на щастието. Позициите, за които ще се търсят лидери, ще се наричат по различен начин? Например: Мотиватор „по мечти”/Развитие/ или напротив, мотиватор „по унищожение”/Отбрана/???

Но съдържанието ще остава същото, нали?

Защото ще е нужен човек, който трябва непрекъснато да движи компанията към  промени! Като ще се търси човек , който да унищожи установения ред с постоянно напрежение от “Отбрана”.

Дали тук е необходимо да се работи предварително?

Безспорно е, че човекът трябва да се чувства щастлив, иначе от работата му ще има малко полза, нали?

Затова би било добре непременно да му дадем усещане за щастие, изпълване, връзка с другите хора! Защото щастието зависи само от атмосферата, в която съществува, нали?

Всеки би било добре да чувства, че се намира в добра атмосфера на взаимна подкрепа, нали? За да може напълно да разчита на своята компания и на екипа си.

Това, навярно, е най-важното, нали? Това би ни провокирало да работим с екипа? Да създаваме за хората, работещи в екипа, своя собствена общност на взаимна зависимост, където ще чувстват подкрепа.

Вдъхновение от колегите си! Когато са доволни те ще се гордеят, ще разбират какво е щастие за тях да бъдат в този екип! Когато техните деца, съпрузи или съпруги ги разбират и одобряват!

Това означава много, нали?

Преценете, че ако в бъдеще  не се създава такава среда за човека, той няма да се задържа на работа, неговата производителност ще намалее? Той, човекът от екипа би бил безразличен към съдбата на компанията, в която работи?

Дори като цяло няма да може да бъде “купен”, нали? Основното е, че няма да можете да го купите за пари. Тук не става дума толкова за пари, колкото за атмосфера на радост, щастие, отстъпчивост, взаимна помощ, която той усеща.

Това изисква възпитание, напълно различен подход, различна организация на производството, нали? Обвързаност – не би останало нищо от това, която е било в миналото.

Всеки от нас е индивидуално същество и той трябва да чувства, от една страна своята индивидуалност!  От друга страна, абсолютната подкрепа на екипа, когато има нужда от нея.

В отношенията между хората всички трябва да бъдат равни. Това е връзката между хората, а не между гражданите или между изпълнителите.

Но най-важното е членовете на екипа или семейството, да имат една обща велика цел! Защо да го правят, какво ще постигат с това?

Добре би било, да се даде на всеки от екипа, постепенно да почувства, че тази методика го води до абсолютното състояние!

Да чувства абсолютното щастие, до чувство за нещо много голямо, вечно, съвършено, което му позволява да види съвсем различен свят! Да изгради себе си, децата и семейството си в абсолютно различна форма.

Към това трябва постепенно да водим екипа, нали?

И тогава Той, членът от екипа, ще разбере! Защото не просто флиртуват с него на работното място, за да го направят още по-продуктивен! Защото правят от него велик майстор, за да почувства пълнотата на живота си.

За какво трябва да мечтае шефът на екипа, който е професионален мечтател, т.е. мениджър “на мечтите”? Който ще е и мениджър “на разрушението”, което е спъвало екипа?

Какво трябва да иска да унищожи и какво да построи?

Защо ли? Защото едното ще е невъзможно без другото, нали? Мотиваторът по щастие първо трябва да даде мечта, посока, да  каже  какво сме се събрали да правим! Така да може всеки по някакъв начин да се доближи до тази мечта!

Да я приеме за себе си като наистина желано състояние! Като след това, доколкото сме осъзнали необходимостта от нея, ще бъдем готови да унищожим настоящите непродуктивни отношения! За да сме съпричастни в името на по-светло бъдеще пред екипа!

Важно ли е да сме здрави чрез собствената ни течност?

Защо урината лекува?

Урината действа като ваксина, тъй като не е течност с отпадъчни материали, не се изхвърля от червата.Тя е течност в резултат на филтрация на кръвта, така че тя става вид кръвен серум или околоплодна течност

1. Премахва възможните запушвания на кръвта и лекува сърдечни заболявания или недостатъци на кръвообращението.

2. Има важни реактивиращи функции като образуването на протеини и спомага за добър костен растеж.

3. Разтвaря излишната мазнина
4. Съдържат фактор на растежа на кожата (EGF), така че помага за възстановяване и възпроизвеждане на увредени клетки и органи.

5.Cъдържа простагландин – група от есенциални мастни киселини, които съществуват широко в тялото (дори в менструална кръв,сперматозоидите и околоплодна течност). Този елемент стимулира мускулите и храносмилателната система и още други функции.

6.Укрепва забележително имунологичната система: съдържа имуноглобулин. Който е отговорен за създаването на антитела за защита срещу вируси, бактерии и отрови.

7. Работи като аналгетик, тъй като е богатa на ендорфини, хормон. Който се произвежда главно в мозъка и има голяма ефективност в контролирането на болката.

8. Съдържа S.P.H. Хормон, координиращ хормон от няколко вида хормони, които са произведени през нощта докато спим.
Този хормон в малко количество координира или нормализира дисбаланса между тялото и ума и помага да ни съживи.

9. Урината съдържа противоракови вещества. Които предотвратяват разпространението на раковите клетки чрез превръщане на злокачествените клетки в здрави

 

 

Николай Колев аюрведа лечител, нумерология и астрологияМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас!

С Уважение, Николай Колев.

За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

Leave a Comment: