Защо се доверих на Грант Леви и Жан Спилър!

Защо да се доверя на астрологията и Грант Леви?

Добротворството да е с Теб, Скъпи читателю! Искрено се надявам че това което споделям ще Ви помогне да откриете нещо полезно за себе си.

Аз често получавам въпроси след моите публикации в BLOG.BG от множеството си читатели и последователи. Най-често те ме питат:

Възможно ли е запознаване с личното ми програмиране, което неволно са извършили родителите ми, като ги е сляла любовта им, за да ми дадат живот?”

Моят категоричен отговор винаги е бил: ДА!

Това мога да открия при Питагор, Клавдий Птолемей, Николай Дойнов, Пламен Румпалов, Грант Леви, Линда Гудман, Жан Спилър и стотици други.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Които бавно и внимателно чертаят окръжностите, за да открият струпванията и подсказващите ъгли. За да действам или да изчакам подходящият момент?

Приканвам Ви, да се запознаете с книгите на Пламен Румпалов, да сложите трите филтъра. После да отворите някоя друга случайна книга?

Защо ли? Защото трите филтъра са:-

  1.  Истина ли е това, което ми казват или са написали за мен?;
  2.  Добро ли е за мен това, което ми казват или са написали за мен?
  3. Полезно ли ще ми е това, което ми казват или са написали за мен?

Книгите за астрология не са текстове със стряскаща предопределеност, а личната ми пътна карта.

За да направя своя избор в конкретния ден, час, месец или година?

Да, мога да откажа и да не направя избор, което е моят избор, за да наблюдавам и анализирам месеца, когато моето участие е пасивно, нали?

Вие Сте чели, че често се споменава за дете, което е положено в плетена кошница и пуснато в реката?

Можем ли да го приемем, като символика и да се оставим на течението? Да! Това е личната ни приказка и заложеното програмиране в Нас.

За да се доверим на вкус, мирис, багри или звук, който е привличащ ни, за да отклоним лодката си и да слезем на брега?

Къде е провокацията и връзката с астрологията? Дали съм бил воден от Венера- любов, Марс- действие, Сатурн- поредния урок или…..?

Навярно Ви се е случвало да тръгнете и вървейки замислени да се озовете на неочаквано от Вас място, програмиране ли е?

Спирате, оглеждате се и хоп, срещате човек, който Ви е нужен, нали?

Какво бихте направили?

астрология за всичкиПрибирате се вечерта и отваряте книгата на Грант Леви “Астрология за всички”. Която е Вашият учебник до 2050г., защото са дадени преминаващите планети през Вашата карта?

Дори и да се съмнявате, Вие бихте го проверило и това е Вашият безплатен урок, наградата Ви, защото Сте направили усилие, нали?

Николай Колев аюрведа лечителМоля Ви да споделите Вашето мнение? Има ли нещо което бихте желали да претворите във Вашият живот? Има ли нещо с което мога да Ви помогна? Бих искал да чуя Вашите мисли и коментари. Доброто да е с Вас! С Уважение, Николай Колев. За Контакт: kolev@ayurveda-lechitel.com

 

Leave a Comment: